Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (63)
Raspunsuri - Pagina 6
gattasalvaje spune:
Felicia , bafta la analize si te asteptam cu vesti bune !
Maine merg si eu la gine. sa-mi ia proba pt culturile de col...cam am emotii , ca n-am facut analiza asta niciodata de cand sunt insarcinata si mi-e frica sa nu-mi iasa vreun crocobaur. Nu mai stiu cum tb sa ma prezint la recoltare , aveti idee ...pot sa ma spal in zona dimineata inainte sa merg la doctor , sau tb sa merg cu vaginul neatins ?
33+ cu Sara - Eliza
Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta
Am mai crescut?
honey79 spune:
Yuppy!!!!
Pup fetele zuze, de pe plaiuri Texane.
Am ajuns cu bine, dupa o calatorie lunga lunga.
Aici e super frumos.... ies afara la maneca scurta si pantaloni scurti.
Va pup si va imbratisez cu drag.
PS:Ieri am implinit si noi 27 saptamani.
www.genjerdan.com/private/Baby/" target="_blank">poze
bebe de Honey 27+ Andrew John
Vali
AngeliquedeS spune:
Gatta, te speli numai la exterior, nu te atingi de interior nici cu irigator nici cu degetul. Oricum nu e voie sa faci asta, dar am precizat ca sa fie Si fara
Honey bine ca ati ajuns cu bine!!! Sa ne anunti si pe noi cand iti iei casutza! Cat despre caldura de acolo... vreau si eeuuuuuu!!!!
Pupici,
Angelique 34+ bb Viktor
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori
AMR: maxim 6 saptamani!
grati.ela spune:
Bravo Honey! Sa fiti sanatosi si fericiti!
Maine merg si eu la eco de 30 sapt la Radulescu de la Medlife. Dak imi baga faza cu "pt mine ecografia e un act medical si nu o distractie de cinema" si nu-mi da poze cu bb fac urat...platesc 240ron si merit o pozica!!!
29+
Ellenuta spune:
honey, felicitari pentru ca ati ajuns cu bine pe taramuri americane! te invidiez pentru vremea frumoasa .. pe aici a fost un vajgalau weekendul asta .. dar acum e frumos .. bine nu de maneca scurta, dar oricum ... Doamne ce bine ca ai scapat de hainele groase!!!
sa ne tii la curent cu vesti despre casuta, doctor si bebic.
33+ EVA MARIA
AMR 7 SAPTAMANI!!
BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
MAI E UN PIC
Ellenuta spune:
gratiela, si eu am fost la eco 4D la MedLife dar nu la Radulescu, ci la Chitescu .. asta la 32 de saptamani! de cum am intrat mi-a spus ca bebe e mare, ca nu se vede mai nimic .. parca incercam sa-i iau eu bani, nu sa-i dau ptr eco .. dupa care i-am spus ca vreau sa-mi puna pe dvd ecografia si tot imi spunea ca n-o sa vad nimic .. si i-am spus clar ca eu vreau dvd din moment ce acesta intra in pretul eco .. si mi-a dat ..aha .. si am si cateva pozuci - vreo 3 cu organele si una cu fatzuca, unde e copia lui tati ..
oricum, nu m-a impresionat!
33+ EVA MARIA
AMR 7 SAPTAMANI!!
BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
MAI E UN PIC
gattasalvaje spune:
Honey , ma bucur ca ati ajuns cu bine ! Sa dea Doamne - Doamne sa va gasiti repede casuta si sa va mutati , ca atunci cand vine bebe sa fiti asezati si cu toate lucrurile in ordine !
33+ cu Sara - Eliza
Am mai crescut?
Anca.Diana spune:
quote:
Originally posted by irinouka
salutare si de la noi!
Littlebig, Clauditza, bine-ati venit, va asteptam cu cat mai multe mesaje!
fetele, azi m-am dus si eu ca o floare la resurse umane ca sa le intreb, vezi-doamne, cum se calculeaza salariul mediu pe unitate. a fost o faza ca in filme, trei madame (eu si ele doua) clipind "nevinovat" si facand pe nestiutoarele. eu ma faceam ca nu stiu decat in mare, asa, despre modificarea legii si acest salariu pt mame, ele se faceau ca n-au auzit in viata lor de el. a fost mortala scena, merita filmata!
pana la urma le-am indrumat eu unde sa caute (art. 51, blabla) si ele, senine, au zis ceva de genul "mmm, daaaaaaaaaa, o sa ne uitam si noi, sa vedem, nu am auzit pana acum de modificarea asta..."
sa vedem ce vor gasi. :-) si, mai ale,s ce va urma.
pana acum au fost f dragute si m-au ajutat mult. sa vedem de-acum incolo.
vai irinouka! mi le si imaginez!!! ai grija din ce am observat eu cam fac pe nestiutoarele in detrimentul angajatului si folosul companiei... oricum, m-a amuzat rau mesajul tau :)))
Anca D.
29+ Luca Alexandru
http://bd.lilypie.com/LeePp3.png
http://www.flickr.com/photos/ancadiana/
creata2008 spune:
Poti sa te speli unde vrei si cat de bine vrei, exceptand vaginal. Ca in juma' de ora, flora pe care ai spalat-o va fi la loc. E vorba sa te speli extern, normal, ca la orice control. EXCLUS sa faci spalaturi vaginale. Si stai calma. Chiar daca n-ai mai facut-o pana acum (oricum se face in ultimul trimestru, foarte aproape de nastere), sigur nu ai de ce sa iti faci probleme.
Semnat,
Mama Omida.
quote:
Originally posted by gattasalvaje
Felicia , bafta la analize si te asteptam cu vesti bune !
Maine merg si eu la gine. sa-mi ia proba pt culturile de col...cam am emotii , ca n-am facut analiza asta niciodata de cand sunt insarcinata si mi-e frica sa nu-mi iasa vreun crocobaur. Nu mai stiu cum tb sa ma prezint la recoltare , aveti idee ...pot sa ma spal in zona dimineata inainte sa merg la doctor , sau tb sa merg cu vaginul neatins ?
33+ cu Sara - Eliza
Am mai crescut?
Anca.Diana spune:
Littlebig, Clauditza bine ati venit!!! :)
Anca D.
29+ Luca Alexandru
http://bd.lilypie.com/LeePp3.png
http://www.flickr.com/photos/ancadiana/