Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (63)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

alina023 subscriu la starea depresie/sictir pre-partum, imi doresc doar sa fiu lasata in pace, sa nu mai vrea nimeni nimic de la mine...
io la lene-s nasoala, fix cum erau canile alea, ca "adevarat placut nu e sa nu ai nimic de facut, ci sa ai muuulte de facut si sa stai degeaba". atlfel ma apuca harnicia, dar cand ma gandesc ca si saptamana asta mai am de munca, ma ia cu un sictir!!

si vreau sa stau acasica si sa dorm, si sa nu mai sune telefonul, si sa ma lase lumea in pace...
anti-sociala, ce mai!
daca apuc sa ies din casa, adica sa ma urnesc, e bine, ma mai mobilizez, altfel cred ca ma fac couch-potato si ma ingras acuma cat n-am facut-o toata sarcina!!

miri, of, cum trebuie sa fii cu ochii-n patru! si se zice ca la mac -si alte rude de ale sale te poti baza pe o servire corecta!!

Deci Lala20 e cuminte si cea mai optimista graviduta, nu??

pupici,

Monica 33+ cu Serban

Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Sunt alergica la antibiotic injectabil, deci doar pastile. Iar dr. a zis ca in afara de aceste pastile n-are ce sa-mi dea. Am intrebat si la farmacie, dar nu exista nimic pt. gravide. Noroc ca nu am facut febra. Deja am intrat in a doua sapt. de raceala si nu da semne sa dispara, dimpotriva , se agraveaza.
Aceste Stodal granule , sunt ca Strepsilsu' ? Ca n-am mai auzit. Si nu stiu daca gasesc aici.

www.flickr.com/photos/10675576@N07/sets/" target="_blank">Noi 2 singurei

Cum creste motanica nostra

33+ bb PATRICIA ALEXIA

AMR 7 SAPTAMANI !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

alina023 si lala20 bag sama ca azi e zi neagra la noi...

dupa patania d ela amiaz, organismul pare-se nu si-a revenit in cazulmeu... am mancat peste cu legume la cuptor, si iar o glicemie frate de mi s-au invartit ochii in cap. pai sa-mi "iau o pauzare - vorba moderatorului - acu, ca tiagnula mal... in plus, ia ghiciti cine m-o tinut la telefon: soacra! incerca ea sa-mi spuna ca aici exista lege care zice ca bunicii tre sa se ocupe de copii! auziti voi aberatie! mam' ce i-am tras doo peste bot! mi-a trantit ca trebuia sa ma fac avocat la cat sunt de a dreaq! si mai si hotara ea ca io tre sa nasc natural - va reamintesc ca am trecut prin doua declansari pt ca medicul o cunoaste foarte bine si ea il rugase sa incerce cat de mult posibil! (sa vedeti voi ce moaca am facut cand am aflat) - si ca neah, nus e face cezariana. si i-am tipat aproape la telefon ca asta ma priveste pe mine si pe medic, ca nu ma intereseaza parerea altora si ca da, prefer cezariana din motive logistice, ca n-am pe cine suna noaptea sa vina sa stea cu bruno... evident ca am deschis cutia pandorei: ca il ia ea, il ia la masa la ea,ca io sa ma "depanez". deci evident... vad verde! daca ar fi fost genul d eom in care sa am icnredere, da, asa... si in plus avem o relatie de toata "guma de mestecat".

uuuuuuuuuuuf, trebuia sa va scriu ca mai aveam un pic si-mi iesea fum pe urechi!

miri_mik 31+
www.webshots.com/user/mirimik" target="_blank">bebe sacha si bruno

http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

sictir si aici, bleah!

sunt atat de legumita si fara chef si cazuta ca mi-as dori un partener de cearta, un fel de soacra lu' miri, cu care sa ma smotocesc putin ca sa imi revin. azi abia paseam pe strada, eram letargica, apatica...si m-am mai inviorat imaginandu-mi cum ar arata o scena in tramvaiul 41, spre care ma indreptam, in care ma iau la cearta si eventual de par cu vreo cucoana care vrea sa ma dea jos de pe scaun. mi-am imaginat scena cu toate detaliile, cu replici, cu tot, si m-am mai inviorat.

acum, pe seara, am picat din nou. m-am mai mobilizat putin cu povestea lu' miri, mi-am imaginat cum ar fi sa am si eu asa o soacra. ihhhhhhhh!!! miri, poate ca daca n-ar fi ea nu ai mai avea ocazia sa te descarci dupa o zi asa de rahat. ptiu pt vaca de la mcdo!

irlandeza, sori ca te simti asa de rau...e aiurea tare sa nu te poti trata si sa suferi ca un caine. nu-ti face griji, daca nu e febra, nu e infectie si daca nu e infectie nu are ce sa ajunga la motanica. ami rezista putin, trebuie sa cedeze la antibiotice, raceala naibii!

zuzici, ma retrag in carapace da's cu ochii pe voi.

pup burticoasele

irina 32 Rares

http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

da doc incerc sa fiu cuminte....dar propun ceva pt alina023:sa facem schimb de starea de spirit...makr pt cateva ore

Cea mai optimista gravidutza!
Laura 29s+ Bianca Mihaela
atat mai e pana vine bebelina
poze burtik
poze cununie & nunta
Lucky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

jjjjjjjjj, cu nervii mei am uitat sa ii raspund irlandezei: stodalul e si sirop si granule, mici mici. ca niste bulinute de clasicul "cip-cip" daca-ti mai amintesti. ar trebui sa te lase tusea dupa el si poti sa-l iei din ora in ora pana se amelioreaza situatia. dar oscillococcinum? e tot remediu homeopat. nici asta nu poti lua? te-ar ajuta mult. cat despre antibiotice... daca nu e vorba de o infectie, sunt cam frectie la piciorul de lemn. daca e un virusache rebel, mai bine homeopate. hai curaj, stii tu, cu tratament trece uguturaiul in 14 zile, fara, in 2 saptamani.

irinouka, sa stii ca si io imi imaginez chestii dintr-astea prin tramvai, tren metro. da io am o fantezie... pacat c anu mai am vreme sa scriu desi m-ar relaxa instant. cat despre preaminunata soacra, imi repet de fiecare data ca nu e rea, doar ca nu poa sa inteleaga ca e vorba de familia MEA, cum o vreau EU, cum consider EU si ca am tot sprijinul sia cordul sotului, fara de care n-as rezista. stati sa vedeti cand va trebui sa-i spun ca nu vreau sa-i vad picioarele pe la spital. cum le cunoaste pe toate acolo, o sa ma trezesc iar in travaliu cu ea? ca si cu bruno? sa comentam "impreuna" filmul de la tv??? no way!! never again! bine ca nu am injurat-o atunci. de unde atata self-control... ma tot mir, dar uite ca functiona...si de-acolo alte belele:(
a, si vaca de la mac... cum dreaq sa fac reclamatie in flamanda? ca cu astea tre sa ai tupeu. nu ca n-as sti s-o bag si s-o scot, da' nah, parc ain romana e mereu mai savuros:(( in general pot avea incredere in ei, ca doar nah, de 8 luni tot pe la ei mananc chestii care nu-mi fac probleme, da uite, neatentia lor ma costa rau. si nu atat ca a fost cu zahar - tant pis - dar sacha si-a luat un shoot care risca sa-l coste scump:( daca maine nu-si revine situatia... fac un vizit la spital:( oare pe cine sa mujc? ca sotul e la kikido:)

miri_mik 31+
www.webshots.com/user/mirimik" target="_blank">bebe sacha si bruno

http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Miri, dr. a zis ca e infectie virala. Cred ca am sa-l trimit maine pe sot sa-mi ia un sirop, ca altfel nu o sa reusesc sa-mi iau singura.

www.flickr.com/photos/10675576@N07/sets/" target="_blank">Noi 2 singurei

Cum creste motanica nostra

33+ bb PATRICIA ALEXIA

AMR 7 SAPTAMANI !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Vai, miri, ce zi ai avut! Zi-le, mami, descarca-te ca face bine.

Eu tin sa va spun ca mie Stodalul nu mi-a facut absolut nimic, am tusit 10 nzile ca un cal/magar si chiar si acum mai tusesc putin. Si am dat peste cap o sticla intreaga cu gustul ala super dulce si gretos care contine si o gramada de zahar, bleac... Irlandeza imi pare tare rau ca o tragi si tu... dar sa stii ca daca nu ai febra degeaba faci antibiotic... e virala chestia. Pt gat ff buna e gargara cu apa sarata, cat de sarata suporti, iti ia durerea cu mana.

Eu am in schimb o alta stare. Sunt disperata dupa bani. Mai are cineva simptomul asta? Bai, dar sunt disperata, imi vine sa ma apuc sa bocesc ca nu-mi ajung banii desi Dumnezeu sa ma ierte ca imi fac pacate mari.... Ca de bani nu ducem lipsa. Dar eu asa am impresia. probabil tine tot de starea de gravideala cu hormonii ei nebunatici.

Sambata la 10 mi-am facut programare la coafor... pentru asta am bani

Pupici,
Angelique 34+ bb Viktor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

AMR: maxim 6 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky_mamica spune:

Multa sanatate IRLANDEZA si incearca si metodele traditionale pt ca pot completa bine tratamentul pe care il urmezi acum (multe ceaiuri naturale cu lamaie si miere ca asa nu iti omoara antibioticele stomacul.........) si stai linistita ca o sa treaca................
Multi pupici!!!

Miky 33+ cu Luca Gabriel
http://bd.lilypie.com/OPcdp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Lala, daca ai stii tu cata nevoie as avea sa fiu putin mai energica zilele astea. Iti dai seama, am terminat tot ce era de renovat/schimbat prin casa, lucrari majore, iar acum ma innec ca tiganu' la mal, cand am lucuri marunte de facut. Dar taaaaareee enervante ca io vreau doar sa lenevesc in pat si sa barfesc cu voi pe forum .

Irlandeza, asa cum a spus si Miri, Stodal granule seamana cu vechile cip cip-uri, doar ca sunt albe. Granulele sunt mai eficiente decat siropul, de aceea ti le-am recomandat. Ar trebui sa fie si la voi farmacii homeopate si sa stie sa iti dea un echivalent al Stodalului. Zic eu...

Lu' fii-miu i s-a deschis apetitul pentru suc de fructe la ora asta. Dupa ce a baut 2 cani de suc (portocale, mere, kiwi, morcov) i s-a facut sete si-a mai baut si 2 cani de apa. Ori la noapte, ori dimineata ...sa vedeti distractie la . Dar credeti ca m-am inteles cu el??? Nooooooo.....el vrea suc de fructe!!! Bine vere, suc o sa ai!

Alina 36+ (cu Ana Antonia) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

poze Luca nazdravan

poze Ana mica in burtica

AMR 4 saptamani!!!!

Mergi la inceput