Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (63)
Raspunsuri - Pagina 12
miky_mamica spune:
Sa va mai zic ca sunt bine si bebelul meu se foieste cat e ziua de lunga si nu ma lasa sa dorm bine noaptea, nu-mi gasesc deloc pozitia de somn in pat si e chin pana adorm, iar peste noapte ma trezesc de 2-3 ori si iar chin sa adorm.............
Maine mergem si noi la control la o dr noua sa vedem ce zice....... e a 3-a parere pe care o cer de la 3 dr diferiti si sper sa fie ok.
Merg la Municipal la camera de garda la o dr recomandata de cineva care a nascut cu ea si sper sa scap cu bine............
Pupici multi si somn usor!!!!
Miky 32+ cu Luca Gabriel
http://bd.lilypie.com/OPcdp3.png
Au mai ramas doar 7 saptamani!!!!
alina023 spune:
Aaaaa...si cu ocazia asta am si storcatorul de fructe de spalat....ca tot nu era chiuveta plina cu varf. Acum este!
Angi, nu vorbi de bani, te rog! Eu cati am atatia cheltui. Si cum in ultima vreme, slava Domnului, au fost, am cheltuit ca o sparta si numai pe prostii.
Uitasem sa va spun ca de azi am inceput sa cumpar cadouri. I-am luat lui Luca o carte de povesti clasice in editie fff frumoasa, iar sotului i-am luat o carte care mi s-a parut f interesanta: "1001 de carti pe care sa le citesti intr-o viata". Este o selectie a celor mai importante/interesante/de citit 1001 carti din literatura universala a tuturor timpurilor, inclusiv cea contemporana. M-a costat cam mult (1 bulion ) dar eu zic ca merita. Pe ambele le-am luat de la Diverta (in cazul in care mai sunt zuze care-si doresc).
Alina 36+ (cu Ana Antonia) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
poze Luca nazdravan
poze Ana mica in burtica
AMR 4 saptamani!!!!
alina023 spune:
Miky, succes maine la doctor. Dar pentru ce ai cerut opinia a trei medici? Sa nu te superi pe mine daca ai mai spus; cred ca mi-a scapat mie.
Alina 36+ (cu Ana Antonia) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
poze Luca nazdravan
poze Ana mica in burtica
AMR 4 saptamani!!!!
AngeliquedeS spune:
Irina, Decalogul e lunea la ora 23.
Pupici,
Angelique 34+ bb Viktor
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori
AMR: maxim 6 saptamani!
stancutza spune:
pic de somn, dar trebuia s-o scriu pe asta: multumesc lui DOCDECAP pentru videoclipul "anti-Rihanna"! nu stiu de ce, dar fatuca aia ma enerveaza rau!
ah! eram pe strada cu un coleg de serviciu, portughez de felul lui. ii explicasem mai devreme ce sunt manelele si cine le canta...va inchipuiti, i-am zis de ele cu tot naduful - ca mie nu-mi plac de loc. si mergeam pe strada dupa cum va ziceam, si dintr-o masina se auzea ceva muzica. ma intreaba: "is this "manele"? " m-a pufnit un ras...era Beyonce! i-am zis ca nu e prea departe de adevar :-)
stancutza 30+ Sofia-Elena ?
http://bd.lilypie.com/4C88p3.png - Ticker
http://community.webshots.com/album/561382017ubNLub?vhost=community&start=12 - Poze burtica si altele
docdecap spune:
quote:
Originally posted by IrinaL
Monica, la ce ora e Decalogul pe TVR Cultural? Mersi.
Irina 32+
irina, e si in seara asta in reluare, pentru huhurezi la 00.55, tot pe tvr. cultural, tot partea a treia
fetele, noapte buuuuna!!
Monica 33+ cu Serban
Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'
miri_mik spune:
anjelik, e normal si firesc. mai vine un membru in familie, tine de perspectiva si de cum va veti descurca. sa ma vezi pe mine ce mai planuri fac, cum sa ma intorc repede la scoala, sa termin cursul de flamanda, sa-mi iau un job, sau sa mai fac un curs, sa ma pot vara pe piata muncii, mama lor de bilingvi. si sa vezi ce compromisuri financiare fac: sapt trecuta eram chitita sa schimbam cada. o gramada de bani. azi a vneit ala sa spuna cat ne-ar costa montatul, si-am zis ca io atatia bani nu dau! brusc m-am gandit: pai asta e cada sau masina?:))) si-am zis nu, multumesc. dar saptamana trecuta... pfuaaaaaah toata saptamana numa cada asta am cantat:)
miri_mik 31+
www.webshots.com/user/mirimik" target="_blank">bebe sacha si bruno
http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp2.png
LaLa_20 spune:
alina023...in acelasi stadiu sunt si eu cu casa...numai k eu as face treaba in continuu....sa termin mai repede...dar eu nu am voie decat pat...totusi ma mai lasa sotul sa-mi asez...bibelourile pozele prin rafturi...dar 5 minute in picioare...3 ore in pat...bine si azi am facut excapada la nitik treaba k ma enervase mama...rau e sa ai chef si sa nu ai voie...da la fel de rau e sa fie nevoie si sa nu ai chef
Cea mai optimista gravidutza!
Laura 29s+ Bianca Mihaela
atat mai e pana vine bebelina
poze burtik
poze cununie & nunta
Lucky
emiliapop spune:
quote:
Originally posted by creata2008
Angi... ziceai in capitolul trecut de cezariana. Am filmat 2 cezariene. Eu. Parca v-am mai povestit. A fost incredibil!! Din punctul de vedere al faptului ca vezi cum iese copilul dintr-o burta mare si el e asa mic si frumos de tumefiat. Dar cand am vazut ce se intampla acolo (mai bine am vazut la cea de-a doua, din cauza unghiului de filmare), am hotarat ca nu vreau cezariana. Si ca nu mi-as face una ca asta nici in ruptul capului! Decat terapeutica, evident. Acolo n-ai de ales. Prietena mea a avut un travaliu de 30 ore si, la un moment, copilul s-a intors cu funduletul, de nervi. Ca atare, cezariana, chiar daca n-a vrut. Iar a doua amica, de frica, a ales cezariana. S-a dovedit ca oricum nu aveam cum sa nasca normal, ca avea circulara de cordon de 2 ori.
Ei ash cine zice ca nu poti sa nasti daca are copilul dubla circulara de cordon ?
Eu asa l-am nascut pe Alex cu dubla circulara dupa un travaliu de 8 ore cu anestezie epidurala si copilul a fost bine sanatos, a treia zi am plecat din Polizu, am nascut miercuri la ora 18 si vineri la 12 am plecat acasa,iar prietena mea l-a nascut pe fiisu cu tripla circulara si e bine sanatos, are trei ani acum.
emilia cu Anastasia 27+ si Alexandru Paul(16.08.2006)
poze cu noi