Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (63)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Irina, intrebai de circulara de cordon, asta trebuie sa se vada la eco dinainte de nastere, dar din pacate sunt f multi doctori care nu o vad. Cat despre epidurala, ea prelungeste travaliul si il face sa tina mult mai mult decat daca era natural. Asadar bebe avea timp sa se sufoce, Doamne fereste, Doamne fereste!!!!!

Felicitari doc pt vestile bune!

Miri, nasoala patanie, asa am patit cu o prietena cu o cafea decofeinizata, a precizat de trei ori sa fie fara cofeina si i-au dat una cu cofeina de au apucat-o palpitatiile, mai sa ajung cu ea la spital!

Nicole_es si celelalte zuzici noi, scrieti despre orice va tuna mintea, ca noi asa facem, de aia scriem capitolele in ritmul asta!

Pupici,
Angelique 34+ bb Viktor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

AMR: maxim 6 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

zuzici burtici .. am taiat-o catre casa caci ma doare capu' ceva de speriat .. sper sa nu racesc ...

va pupik

33+ EVA MARIA
AMR 7 SAPTAMANI!!

BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
MAI E UN PIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

fetele are cine pt mine...azi m-am enervat rau si m-am ridicat si am facut curatenie...cum v-am zis ieri am terminat zugraveala...smotru apucasem sa fac eu ...si mama se ofera sa vina sa faca ea curatenie:ster prafu,apirat,si spalat cu mopu...si cand colo..nush ce naibii da ia luat 3 ore si ceva balconu si dormitoru....si inca patru sufrageria....k dupa aia am inceput sa fac pe nesimtita ca sa plece sa fac eu ...cu sotu...ca ea mai mult ne-a incurcat...stiu ar trebui sa apreciez gestul da...nu a fcut decat sa-mi faca draci...pai eu in 4 ore...maxim terminam toata casa...si cu ceva pauze...

Cea mai optimista gravidutza!
Laura 28s+ Bianca Mihaela
atat mai e pana vine bebelina
poze burtik
poze cununie & nunta
Lucky

Mergi la inceput

oops ...am uitat sa modific semnatura...mai avem o saptamana pana la amr...

Laura 29s+ Bianca Mihaela
poze burtik
poze cununie & nunta
Lucky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia82 spune:

Creata,Elenuta,Ereena,Gatta,Alina multi multi pupici fetelor pt cuvintele voastre...stiam eu ca o sa ma mai linistiti un pic.Acu sa va explic: nea dr e gine la care merg eu lunar si cel cu care voi naste,deci am incredere in el; dar acuma stau si eu si ma gandesc...oare ce-o vrut sa zica cu aia 2 cm? lungimea sau dilatatia? inclin sa cred ca este vorba de dilatarea colului,ca doar de asta imi tot face control sa vada daca nu m-am dilatat mai repede de termen( eu si la cealalta sarcina am patit asa,adica la 36 sapt aveam colul deja deschis cam 4 cm)
Deci...partea buna e ca voi naste relativ repede si usor,partea mai putin buna e ca tre sa am mare mare grija.Eu oricum sunt optimista si am incredere in DD ca v-a fi bine...

Pt zuzele somnoroase si noapte buna

PS: Ramona cum a fost azi la eco? vreo schimbare de sex,ceva? sau tot cu putza a ramas?

Iulia32+ IRIS MARIA

www.onetruemedia.com/shared?p=3ef64df15c161b4ada75f4&skin_id=406&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">BURTIK

www.onetruemedia.com/shared?p=3ef5293709d7f91d925348&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">lucrusoare pt bb Iris

uite cum crestem

AMR 6-8 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

Lala, ia de aici un sir intreg

si inca vreo si treci imediat in pat ca nu pica casa pe tine daca nu faci curat acum, inca n-ai copil sa umble pe acolo!!

INTELES???

Monica 33+ cu Serban

Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'

Mergi la inceput

am inteles...ma duc la un dush...si ampoi ma bag in pat...maine repaus...total...si poimaine...doar asistat la amenajare camere lu bebe....si facut poze....si apoi pus pe site...

Laura 29s+ Bianca Mihaela
poze burtik
poze cununie & nunta
Lucky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Zuzelor, eu nush' ce am, zau asa... Nu mai am chef de treaba deloc. Zac vasele nespalate in chiuveta, dormitorul e cu susul in jos, praful e de doua deshte...iar eu nu am chef de treaba. As vrea doar sa zac in pat fara sa fac nimic si fara sa ma bazaie nimeni la cap. Exista oare depresie prenatala?

Miri, imi pare rau pentru ce ai patit azi. Ametita aia merita reclamata. Macar sa fie exemplu si pentru altii si sa caste bine ochii si urechile.

Nu v-am spus... Am anuntat-o azi pe sefa ca incepand de luni nu mai merg la birou. I-a cazul fata! Dupa care si-a revenit, ca doar e sefa, si m-a anuntat ca maine avem sedinta mare ca sa vedem ca voi lucra de acasa. Hmmmm...ia sa vedeti voi fente si driblinguri ce o sa fac eu , ca nu am nici un chef sa stau protapita pe scaun sa dau emailuri sau sa fiu toata ziua cu telefonul lipit de ureche.

Alina 36+ (cu Ana Antonia) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

poze Luca nazdravan

poze Ana mica in burtica

AMR 4 saptamani!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Offff mai fetelor. Ce sa ma mai fac ? Raceala asta imi da bataie de cap. E din ce in ce mai rau. Am luat vreo 4 zile antibiotic, 4/zi si sunt mai rau. Sirop de tusa nu pot lua cica n-am voie , nu este nici unul bun pt. gravide. Ce sa ma mai fac ? Ca noaptea mi se usuca gatul si ma ustura si imi curge nasul si stranut si tusesc....... Mi-e frica sa nu se duca la motanica toata raceala asta.

www.flickr.com/photos/10675576@N07/sets/" target="_blank">Noi 2 singurei

Cum creste motanica nostra

33+ bb PATRICIA ALEXIA

AMR 7 SAPTAMANI !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Irlandeza, daca tusea te supara cel mai tare, incearca Stodal granule. La mine a functionat fff bine. Le-am luat din ora in ora pana a inceput sa se amelioreze tusea.
Daca raceala este mai serioasa, poate ar trebui sa iei antibiotic injectabil. Cat am fost insarcinata cu Luca am facut pneumonie. Mi-am facut fundul poligon de tragere cu penicilina. Dar mi-a trecut.
Bebe nu este afectat, nu-ti face griji! Cel mai important este sa nu ajungi sa faci febra, mai ales febra mare.
Medicul tau ce spune? El ar trebui sa iti dea sfaturile cele mai pertinente.

Multa sanatate si ai grija de tine si de bebe!

Alina 36+ (cu Ana Antonia) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

poze Luca nazdravan

poze Ana mica in burtica

AMR 4 saptamani!!!!

Mergi la inceput