Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (63)
Raspunsuri - Pagina 9
alina023 spune:
Seara buna zuze! Buna dimineata sau buna ziua, Honey si Gina!
Honey, felicitari pentru ajungerea la destinatie si mult succes sa va aranjati treburile cat mai repede si cat mai bine.
Laura D, Luca este bine acum cu ochisorii. I-a trecut minunatia aceea ce conjunctivita dar eu ii mai pun picaturi ca sa fiu sigura ca s-a vindecat complet. Eu ma gandeam ca in weekendul trecut sa va invitam pe la noi, dar daca s-a intamplat asta... Poate daca nu aveti program pentru acest weekend, scoatem baietii undeva in oras sau veniti pe la noi. Ce zici?
Iulia, eu sigur nu te-am votat pentru habar nu am la ce pagina esti. Baga acilishea un link sau spune-mi unde te gasesc. Iar legat de col...cumintica la pat, rasfat total.
Va pupacesc si revin mai tarziu!
Alina 36+ (cu Ana Antonia) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
poze Luca nazdravan
poze Ana mica in burtica
AMR 4 saptamani!!!!
Ellenuta spune:
zuzici burtici dar unde ati fugit toate? astazi am fost cam leneshe ..
eu abia astept sa plec acasa! mi-e somn si ma doare capu si urechea dreapta - sper sa fac vreo nefacuta - si n-am chef te nimik .. unde mai pui ca de azi sunt si la regim si m-au napadit toate poftele .. offf
33+ EVA MARIA
AMR 7 SAPTAMANI!!
BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
MAI E UN PIC
Littlebig spune:
Uau, cate mesaje intr-o singura zi!!
Multumesc tuturor celor care ne-au urat: "bun venit".
Ca sa apar in lista am incercat cu pm la zuzele2008 dar nu a mers :(, asa ca incerc sa-mi las toate datele aici si cine se ocupa de actualizarea listei, o rog frumos sa ne introduca si pe noi.
Data nasterii: 20.12.1981
Ultima menstruatie: 29.03.2007
DPN: 03.01.2008
Nasterea naturala (speram noi) la Municipal cu doamna dr. Diana Secara.
Cu primul bebe pe drum.
docdecap spune:
buna fetele!!
Honey, bine ai ajuns in state, home of the free, land of the brave etc.!!
zuzele noi, bine ati venit! hai si scrieti, scrieti, va asteptam!
am fost la doctor azi, totu' e bine col inchis, copil rasturnat cum trebuie, nici prea-mare, nici prea mic, face si recoltare de celule stem, nu m-am hotarat inca. Mi-a zis ca am niste septuri vaginale (!??) care pot face nasterea mai dificila, pot produce rupturi vaginale. io vreau nastere naturala!!!
ca tot veni vorba si obiceiul cu melodii de bine-dispunere, luati aici "pour les connaisseurs" ,adica pt. cei care intra cu mine in fan-clubul anti-rihanna!! http://www.youtube.com/watch?v=TvC6VS4Np4U
va pupic,
Monica 33+ cu Serban
Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'
IrinaL spune:
Littlebig, si ce ai, draguta, fetita sau baiat? Bine ai venit, pana la al 10-lea mesaj trece un timp intre postarea ta si aparitia msj pe forum, din cauza moderarii, asa ca scrie repede 10 mesaje, ca sa apara in timp real. Pupici.
Irina 32+
nicole_es spune:
buna fetele
incerc si eu sa fiu mai activa,dar voi aveti o viteza.....
bun venit litlebig,clauditza si mariaanna
honey sa-ti fie de bine si sa ai parte numai de zile cu soare in Texas
noi suntem bine si abia asteptam eco de maine seara si s-ar putea sa vina si tati sa ne vada
nicole27+ si
irlandeza spune:
Clauditza si Littlebig bine ati venit si sa aveti sarcini usoare in contiunuare.
www.flickr.com/photos/10675576@N07/sets/" target="_blank">Noi 2 singurei
Cum creste motanica nostra
33+ bb PATRICIA ALEXIA
AMR 7 SAPTAMANI !!!
miri_mik spune:
uelcome clauditsa, littlebig si marianna! la cat mai multe saptamani cu veselie!
honey, muuuah! ce entuziasm tre sa fie pe voi sa fiti la americani! va individiez:)
gagici, am facut-o atat de lata astazi ca m-am innegrit de ciuda: am mancat la un mcdonalds, ceea ce potmanca linistita de la concurenta: un fish deluxe (fara maioneza si tampenii) si doo fire de cartofi pai (risipa, ca i-am aruncat) plus un cola LIGHT. asa am crezut eu. imi fac linistita glicemia... 191. fetelor... tremurand am vneit acasa, blestemand si injurand pt ca nu gaseam buba. p-orma am reluat-o ca babele... si mi-am dat seama ca vaca aia distrata de la tejghea mi-a dat un cola normal din care tot numa juma am baut. si p-orma, dupa ce-am rezolvat dilemaam inceput sa tremur a doua ora... ca ce ma faceam daca eram dibetica "cu acte in regula si pe insulina? ajungeam in coma la spital? asta pt ca ei aveau glumitse, si de fundul ei cel mare n-am vazut si nu mi-au batut farurile pana la automatul de cola. dar i-am repetat de 3 ori sa fie light. si oricat zice lumea: a, pai e friti cu nush ce d ela mcdonald, asta nu e prima data ca am mancat, si inca niciodata n-am ajuns cu glicemia la 191 indiferent ce porcarie si in ce cantitate am mancat. dar nbici zahar cu paiu n-am bagat in mine:((
bon, revin , au vneit baietii:)
miri_mik 31+
www.webshots.com/user/mirimik" target="_blank">bebe sacha si bruno
http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp2.png
LaLa_20 spune:
cand m-a externat doc:sa vi la contrpl peste o saptamana...zuza cum sunt ma duc fix lao saptamana...s-o caut in spital(oricum ii dadeam ceva)de negasit...la cabinet nu-i azi...si daca cer programare peste inca o saptamana o sa obtin...pai si eu ce fac continui tratamentu?...ce mai doctori
Cea mai optimista gravidutza!
Laura 28s+ Bianca Mihaela
atat mai e pana vine bebelina
poze burtik
poze cununie & nunta
Lucky