FIV in Ungaria 27
Raspunsuri - Pagina 9
adaca spune:
CRISIS ma bucur ca totul este ok.
PUSSI cand veniti acasa? Ne e dor de voi.
LIANA, BORZASIMO, TIA, MIHA2004 si toate fetele
LENY ??? A venit finu acasa ? Nu te mai lasa sa respiri
Ade 35 s RARES + DARIUS si CAIUS
AB Darius si Caius Gazele
http://www.flickr.com/photos/14340770@N02/
leny2007 spune:
ADACA mi-ai simtit lipsa,nu am intrat de mult ,stii ca nu am loc,da a venit si sotu acasa
SIMO-unde esti de nu-ti mai faci aparitia?ai lipsit de la apelVa pusy pe toate fetele.
Liana30 spune:
oauuuuu mamaBria bun venit aici la noi..ma bucur ca ai reusit sa intri..sper sa ai si timp sa intri din cand in cand..ce face Bria????mii dor de ea..va pupppp..
va pupp pe toate...
azi e un eveniment important..e ziua lui atelocin o pup si ii urez La multi ani!!!
sa traiesti ghionghi
Imi iau cardul de ratuste si-nnotam sa prindem muste!!!!!
"Nimic nu-i imposibil!"
Putin cu putin se aduna marea...
borzasimo spune:
Buna seara fetele
LENY azi am umblat un pic vandra de dimineata am fost la analize unele din ele, dupa aia am fost sa ma tund, am ajuns acasa si mam apucat de si acum iatama pe aici, te
Adaca, Liana, Mi-ka,Cris, Popica, Chiara, pussi va pe toate
Liana30 spune:
borzasimo si ce facusi bun???mie nu-mi dai?????
"Nimic nu-i imposibil!"
borzasimo spune:
Liana am facut, ciorba de burta, snitel de porc cu cartofi taranesti si clatite cu fineti, aaaa ce zici viiiiiiii, te cam lasi asteptata
Liana30 spune:
acu vinnnn
"Nimic nu-i imposibil!"
ioana_p76 spune:
Buna fetelor!
Vin cu vesti despre Cornelia: a ajuns cu bine si de azi a inceput stimularea! Azi a facut suprefactul si de maine gonal si apoi gonal combinat cu merional. O sa va mai scrie si ea cand va putea. Va pupa pe toate!
Sa-i tinem pumnii sa fie intr-un ceas bun si sa se intoarca din Ungaria Doamne Ajuta!
Cris ma bucur ca sunteti bine! Drum bun spre casa! Abia astept sa ne vedem iar!
toate fetele cu drag!
Ioana
poze cu animalutele mele poze noi animalutze!
mamibria spune:
CRIS,ne bucuram din suflet ca sunteti bine si ca samburelul creste.BRIA asteapta cu nerabdare sa il invete niste cantecele .Drum bun si sa ai grija de comoara''de la purtator''!
LIANA,si noua ne e dor de tine ; sa stii ca noi tocmai ne-am intors din Oltenia si avem un mesaj:nu te grabi acasa,e mai frumos la unguri!Pupici .Laura
sunshine4ever spune:
Atelocin LA MULTI ANI NUMAI SNATATE SI BUCURIE IN VIATA VA DORIM EU SI SOTU, PUPICI SI PT DANI
VA PUP PE TOATE
in asteptarea unui ingeras