FIV in Ungaria 27

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mi-Ka spune:

Borzasimo, eu deja m-am autoinvitat la tine la cafa

Olteancoo, pupam si noi pe tine dulce

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamibria spune:

Liana,am reusit si eu sa ma...activez.Si noua ne este dor de tine.Pupici multi de la BRIA.
Cris tie iti trimitem pupici virtuali pe burtica zambareata si asteptam vesti bune de la tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluna spune:

Noutati: am facut programare la szeged pe 13 februarie anul viitor.am fost la dr ginecolog sa vad cum rezolv cu hidrosalpinxul, caci teoretic, as avea timp pana atunci.nu pot sa fac celioscopie pentru ca existe foarte multe aderente la mine in burtici....si pentru ca, totodata, exista riscul ca hidrosalpinxul sa reapara prin urmare, mi-a dat tratament cu antibiotic pastile si injectabil si trimitere sa fac sedinte de laseroterapie si ultrasunete.Cam asta mi-a recomandat dr si era foarte increzator ca se va rezolva problema hidrosalpinxului foarte repede.a avut cineva reusite cu un astfel de tratament? nu ma astept sa se rezolve 100%, dar incerc...de acum intr-o luna ar trebui sa am un rezultat...cat de mic....va tin la curent.
Stiam Liana ca esti la unguri...iti multumesc pentru intentia ta de a ma ajuta...dar tinand cont ca trebuie sa elimin hidrosalpinxul, si presupune si asta un pic de timp....fac tot posibilul sa nu mai existe dumnealui pana in februarie.Daca nu as fi avut afurisitul de hidrosalpinx, mi-ar fi fost benefic ajutorul tau...prin urmare imi ramane doar sa iti multumesc si sa iti urez succes in tot ceea ce executi acolo.
pupici la toata fetitzele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Liana, draga mea, te pup si iti multumesc mult pentru vorbele bune!
Din pacate, nici eu nu stiu ce decizie vom lua, deci "pasarica" care ti-a soptit tie nici ea nu are de unde stii...Din pacate, sotul meu nici nu vrea sa auda de adoptie, deocamdata...si parca imi taie din elan..off.. ma gandeam ca daca nu va fi sa fiu mamica natural, macar voi putea fi totusi mamica...dar ..daca nu cadem de acord..oricum si eu as fi acord sa mai incercam odata, poate va fi bine, dar apoi nu mai vreau...vreau sa ne hotaram si sa putem fi oricum parinti, chiar daca nu va fi copilul nostru natural, nu vreau sa treaca asa viata pe langa noi fara sa simtim bucuria de a fi parinti. Poate daca nu vom reusi nici a treia oara, inseamna ca nu ne este scris sa avem copii nostri..insa pana atunci mai incercam o ultima data..Stiu ca sunt fete care au reusit la a 5-a incercare, le admir din tot sufletul, dar nu stiu daca as avea taria lor sa incerc de atatea ori!

toate fetele!

Ioana
poze cu animalutele mele poze noi animalutze!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

raulna bafta multaaa te pupp..
borzasimo va astept..
ioanaa mie pasarica mi-a soptit altceva..asea ca te astept
revin..intervenii ceva..

Imi iau cardul de ratuste si-nnotam sa prindem muste!!!!!

"Nimic nu-i imposibil!"

Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns borzasimo spune:

mi-ka cu multa placere, te astept cind vrei tu, imi face o deosbita placere sa bem o te

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Liana-bafta multa -sa fie bine de data asta!

Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atelocin74 spune:

seara buna fetelor..
ce mai faceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

mamibria bine ai venit printre noi. Cu toate ca stiu ca erai de mult printre noi dar nu ne puteai scrie. Pupici multi lu scumpetea de Bria si lu mami lu Bria.
Plec la eco in juma de ora. Sper sa fie bine. Am sa va scriu cat pot de repede.

Cristina 5+

Uite cum creste bebele

www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">POZELE NOASTRE TOATE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Gata eco. Bebe a mai crescut, dar inca nu se vede inimioara. Dupa calculele doctorului de abia ieri am implinit 6 saptamani, asa ca ... mai avem de asteptat si pana la urma inimioara tot in tara o vom vedea. Important e ca e totul in regula, nu mai avem restrictii, deci m-am linistit complet. De fapt nu doctorul m-a ingrijorat data trecuta ci mai degraba curiozitatea mea de a cere alte pareri necalificate.
Va pup si va mai scriu cand ajung acasa.

Cristina 5+

Uite cum creste bebele

www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">POZELE NOASTRE TOATE

Mergi la inceput