FIV in Ungaria 27

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adaca spune:

RALUNA s-ar putea sa te programeze si in decembrie. Am vazut ca ai cerut nr. de tel.al lui ANI 0036302735889. Eu zic sa incerci.Ai vazut cenoroc a avut BORZASIMO si LENY.

Ade 35 s RARES+DARIUS si CAIUS

AB Darius si Caius Gazele
http://www.flickr.com/photos/14340770@N02/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

raluna uite inca un numar de telefon a lu o asistenta super draguta de la Szeged care se ocupa de translatie din limba maghiara. Este foarte draguta si cere numai 20 euro.
Tel:0036707766820
Ca sa ai mai multe optiuni.

Cristina 5+

Uite cum creste bebele

www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">POZELE NOASTRE TOATE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluna spune:

Multumesc fetele...am vb la szeged, trebuie sa revin telefonic maine ptr programare (am sunat la 5 si nu se mai faceau programari).Am vb si cu d-na Ani(imi daduse nr. de tel Adaca)si am intrebat-o si de hidrosalpinx...mi-a zis ca ei se ocupa numai de reproducere asistata, hidrosalpinxul trebuie sa-l operez inainte de fiv, in romania.Maine i-au atitudine...vreau ca saptamana viitoare sa nu mai existe hidrosalpinx pe trompa mea...fac tot posibilul sa ma misc repede.programari la szeged se fac abia la inceputul lui februarie...au programari pana atunci.oricum maine dimineata sun la szeged ptr programare...am sa rezolv si cu hidrosalpinxul pana in februarie.multumesc mult la toate fetitzele... va tin la curent...si va doresc multa bafta
borzasimo ...de acum cred ca ma gasesti mai mult pe aici
O ciudata curiozitate: in mare stiu care e procedura...ca hidrosalpinxul rebuie eliminat inaite de FIV...dar va intreb ar mai fi si alte solutii? Cat repauz trebuie dupa eliminarea hidrosalpinxului? ma incadrez oare pana in februarie?
Ce grea e asteptarea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atelocin74 spune:

Buna seara fetelor,unde sinte-ti? dormiti ? nu prea sinte-ti active in seara asta. magduta, ioana, sandica,liana, voi ?. ia iesi-ti cu vesti noi.oricum va pup pe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Atelocin te rog sa ma scuzi dar nu stiu despre ce e vorba. TE rog sa ma luminezi, sau de unde o stii tu pe mama mea, sau despre ce brinza e vorba. TE rog din suflet sa imi scrii pe mail : jumperm2003@yahoo.com Astep vesti de la tine. Mersi

Va pup pe toate.

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mahaui spune:

buna fetelor, va citesc de mult timp,dar nu am indraznit sa va scriu,felicitari celor care au reusit sa devina mamici prin fertilizare, eu pe data de 12 luna aceasta am facut a3a fertilizare si din pacate tot fara reusita, azi mi-am facut testul si a iesit negativ, ma interesa sa aflu mai multe de la cele care au facut fiv, ce protocol au urmat, la ce medic au facut, etc...adresa mea de Y M este mahaui78yahoo.com
va pup

subhanAllah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atelocin74 spune:

magduta ti-am lasatun mesaj pe mes ..o sa vezi acolo..te pupp..
mahaui bun venit la noi..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

mahaui bun venit aici la noi.imi pare sincer rau ca nu ai reusit..protocol la unguri nu e scurt sau lung.. se da in fuctie de cum sunt hormonalele tale..si de ceea ce vede dc la echo..multa baftaa,,
atelocin74 bun venit si tie pe-aci pi la noi..io-s in zona dar n-am net ..ete mai profit si io de bunatatea oamenilor si mai intru
raluna daca vrei eu incerc sa te ajut cu programarea mai repede..stii io nu promit nimik ..io doar incerc..te pupp si baftaaa..
borzasimoo uite aici sa ai pentru maine ca io n-am net sa o bem impreunasper sa ajunga..daca nu mai aduc
Tia va puppp si mie mii dor de voi..
adela va pup si pe voi toti..
Pisssssssssss mii dor de tineeee..
ZoRiiiiiii si de tine mumaaaaa..mii dorrr..dor nebun.
legaturilorrrrrrr am respectat promisiunea ai vazut nu?abia astept sa va vaz..abia astept sa vin la voi..da acasaaa ca sa fiti linistite
Mama lu Briaaaa mii dor de voi..va pupp..
magduta te puppp..
ioanaaaa mi-a soptit o pasaricaca ai luat hotararea cea mai buna..io te pupp si te sustin..aaaaaaaaa si te astept..tot cu suncasi iti spune tie olteanca..stai linistita..stiu ca e greu..dar mama asta e viata..asta vrea DD noi chiar nu putem face nimik..stii vorba mea..DD ne da cat putem duce...asta e viata..noi trebuie doar sa mergem inainteee...ia da tu mana la olteanca si haiiiii..tot inainteee..
auburn.Mika,andicu,daniela va pup mamicilor..
haii ca ma intinsei cat o placinta olteneascama opresc aci...dar daca nu va plictisi revin

Imi iau cardul de ratuste si-nnotam sa prindem muste!!!!!

"Nimic nu-i imposibil!"

Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns borzasimo spune:

Buna fetelor!
Liana mai dau si eu daca nu ajunge si asteaptane ca venim mai e un pic
Leny adaca iar va beti pe mess,uite azi va invit la mine la cine mai doreste cine mai pofteste e asteptat, haidati mai repede ca se raceste
popica, magduta, criss,raluna va pe toate
apropo ungurule unde esti? azi nu mai bei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Liana, mai esti la unguri? Nu stii daca ei fac vraji cu gigeii? Si daca fac donare de ungurici in faza lor incipienta de dezvoltare ? Daca te plictisesti pe acolo poate intrebi.

Mergi la inceput