FIV in Ungaria 27
Raspunsuri - Pagina 6
sunshine4ever spune:
Buna fetelor!
Am vazut ca am fost strigata.
Pussi felicitari si sa ai multa bucurie alaturi de fetitele tale, sa le deie DD numai sanatate si bucurie
Chiara felicitari si aici si sa stai cumintica in pat.
Eu nu pre aam vesti si is si foarte ocupata , dar va doresc numai bien in continuare , bun venit celor noi si multe succese.
Va pup pe toate
in asteptarea unui ingeras
ioana_p76 spune:
Buna fetelor!
Cris, ref la intrebarea ta, cred ca la sarcina prin fiv se calc altfel, in fct de data ET, nu dupa UM. pe burtik
Sunt f trista, ieri am aflat de pe forum o veste cumplita..poate stiti si voi..nici nu vroiam sa scriu, sa nu va intristez si pe voi, nu va suparati ca v-am scris totusi..parca dupa o astfel de veste nu-mi mai vine sa mai fac nimic..mi se pare ca ma impotrivesc sortii..
As vrea sa vorbesc cu sotul meu despre adoptie, parca mi se pare ca cheltuim degeaba o groaza de banuti pe care am putea sa-i cheltuim pentru un sufletel mic si parca imi pare rau acum si de cele doua fiv-uri facute, dar daca nu le faceam as fi stat mereu cu gandul "dar daca??"
Va las acum..va pe toate cu drag!
Ioana
poze cu animalutele mele poze noi animalutze!
atelocin74 spune:
magduta te pupp sa nu uiti sa-mi scrii cum se cheama branza care o cumpara mama ta.
Pisik06 spune:
Ioana, nu stiu care este necazul tau si nici nu stiu unde sa caut sa citesc. Pot doar sa iti spun ca orice ar fi nu trebuie sa te dai batuta, trebuie sa lupti cu toate puterile tale. Adoptia este si ea o lupta, sub orice forma trebuie sa luptam pentru sufletelul acela mic care sa ne lumineze viata, pentruca, oricum l-am obtine va fi al nostru.
Succes si capul sus!
KoraPop spune:
Ioana p 76 probabil esti trista din cauza vestilor nespus de triste despre Medamaya....
Fetelor colega noastra,prietena noastra virtuala are nevoie de tot sprijinul nostru...a pierdut cele trei sufletele din burtica ei...acum sunt ingerasi,.langa D-zeu...
Meda sunt alaturi de tine si nu pot sa mai zic nimic,orice vorba e de prisos...ma rog pentru tine,pentru sotul tau si pentru cei trei ingerasi...!
Kora
CARPE DIEM!
ioana_p76 spune:
Kora, da asa este, m-a socat vestea despre Meda..cum poate sa fie Dumnezeu asa de aspru, sa nu zic mai rau...cum mai pot sa cred ca Dumnezeu stie ce face, ca toate au un rost, in nici un caz nu mai pot sa cred..
Pisik multumesc pentru vorbele bune!
MEDA sunt alaturi de tine!
Ioana
poze cu animalutele mele poze noi animalutze!
raluna spune:
multumesc fetelor ptr sfaturi si indrumari.borzasimo da-mi te rog nr de tel al d-nei Ani.pe tine la cat timp dupa ce ai sunat te-a programat? stiu ca faci la dr Zadori si ca e aglomerat.as vrea si eu sa fac tot la el. am sanse oare anu asta sa ajung la prima consultatie? Astept cu nerabdare noi indicii de la tine.mersic si pupici
raluna spune:
Am uitat esentialul important:nu mai gasesc nr de tel si e-mail de la clinica din szeged.sunteti dragute sa mi-le dati va rog.mersic
borzasimo spune:
raluna eu am sunat pe la inceputu lui octombrie si ma programat in decembrie pe 28, dar ieri ma anuntat ca sa reprogramat si sa merg pe 6 dec, nu cred ca mai fac programari pt anu asta din timp ce nea reprogramat din 28 pe 6 dec, asta poti sa afa daca o suni pe Ani, sau daca o rogi frumos pe liana sa intrebe, ea e inca in ungaria