FIV in Ungaria 27

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns popica_78 spune:

Buna fetelor!

Salutare la toata lumea!
Liana sper ca esti bine si ca nu te plicti prea tare la ungurieni!
Crisis si Unguru...felicitari si la cat mai multi mm!! plus o inimioara care bate repede repede!
Pussi sa-ti traiasca bebelusele sa se faca mari si frumoase si sa o faca pe mami mandra de ele!
Chiara odihneste-te si relaxeaza-te si sunt sigura ca va fi totul bine!
Borzasimo si celelalte fete:
Sa aveti o zi faina1
Crista

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns borzasimo spune:

Buna fetele
Cris iti multumesc sa dea bunul dumnezeu sa fie asa, sa dea DD sa ai parte de o sarcina usoara si la termen
Leny Liana Adaca unde sinteti fetelor??
Popica chiara Pussi si la toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adaca spune:

BORZASIMO sunt aici beau cu LENY pe mess.

CRISIS bravo asa te vreau, sa nu fi suparacioasa. Asteptam vesti de la tine.

MIHA2004 ???? Te-ai suparat pe noi?

LIANA, TIA, LENY, MAMICA PUSSI si restul fetelor

Ade 35 s RARES + DARIUS si CAIUS

AB Darius si Caius Gazele
http://www.flickr.com/photos/14340770@N02/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leny2007 spune:

NEATA FETELE!

SIMO-Beau cu nasa pe mess,vii si tu?am si pentru tine nu fii suparata
CRISIS-Mersii,sarcina usoara si fara probleme pana la termen
PUSSI,LIANA,POPICA si restul fetelor va pupo zi buna la toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluna spune:

Salutare la toata lumea...o noua aspiranta la szeged...o sa va deranjez cu intrebari.Povestea mea am "rezumat-o" la cap remedii ptr trompe infundate, unde borzasimo a fost draguta si mi-a raspuns, sfatuindu-ma sa incerc in ungaria...am citit eu cateva ore bune toate povestile voastre legate de szeged si acum iata-ma printre voi.saru`mana mult borzasimo.Am vorbit deja cu o cunostinta care stie ungureste si vreau azi dupa-amiaza sa incerc o prima programare.O sa va rog sa ma initiati si pe mine putin...care dintre voi aveti timp.pentru inceput am o serie scurta de intrebari:cum e de preferat sa fac programarea? prin tel sau e-mail? la cat timp aproximativ ma v-a programa? ce dr de acolo imi recomandati?(un dr la care predomina reusitele, intrucat eu sunt un caz mai particular)se poate sa alegi dr la care vrei sa faci fiv?...si eventual alte detalii care imi scapa mie si pe care voi le cunoasteti.Daca ar putea cineva sa raspunda repede, dupa-amiaza am stabilit o intalnire cu persoana care vb unguresti...sunt o mare repezita.Ma bucur tare mult ca v-am gasit...va multumesc anticipat si va .multa bafta la toate fetitzele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adaca spune:

BINE AI VENIT RALUNA ! - atat telefonic cat si pe mail vei primi un raspuns cat mai urgent. La Clinica de la Szeged sunt doi dr. mai bine zis un dr. Zadori si o doctorita Krisan. Ambii au reusite. Eu am fost la dr. Zadori,daca ar putea sa-ti raspunda si INTERNET, ea a lucrat ca ambii. Si are numai cuvinte de lauda. Daca mai ai intrebari iti raspund cu cea mai mare placere.

Ade 35 s RARES + DARIUS si CAIUS

AB Darius si Caius Gazele
http://www.flickr.com/photos/14340770@N02/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

raluna in primul rand bine ai venit printre noi. Am sa incerc sa-ti raspund repede la seria de intrebari. La clinica de la Szeged sunt 2 doctori. Majoritatea fetelor de aici merg la domnul doctor Zadori, asta poate si din cauza faptului ca ne putem intelege cu el in engleza. Reusite au amandoi si nu stiu daca cineva ar putea spune ca unu are mai multe reusite decat celalalt. Programare pentru Zadori poti face atat telefonic cat si prin e-mail, cred ca mai bine telefonic. La doctorita numai telefonic. O programare poate dura si cateva luni bune pentru ca sunt foarte aglomerati, cel putin Dr. Zadori asa este. Un caz particular este fiecare dintre noi, asa ca asta nu te diferentiaza. Doctorul il alegi tu pentru ca faci programarea la cine doresti.
Cam atat. Daca mai ai intrebari.....suntem aici.

Acum am eu o nelamurire. Dupa calendarul meu am deja 6 saptamani, dar Doc. zice ca de abia vineri fac. De ce asa???

Cristina 5+

Uite cum creste bebele

www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">POZELE NOASTRE TOATE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atelocin74 spune:

Buna la toate fetele.
eu nu fac parte din categoria voastra dar va citesc de mult timp si tare dragi imi sunteti..asa ca am hotarat sa scriu aici la voi..si incerc pe cat posibil daca pot sa va ajut cu sfaturi pentru ca io-s trecuta prin asa ceva..
va pupp pe toate si va doresc multa bafta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns borzasimo spune:

raluna bine ai venit la nu ai de ce sa imi multumest mi-a facut placere, si mie mi sa raspuns la intrebari si la ce stiu raspund la ce nu raspund alte fete care stiu si care au trecut deja prin asta, ti-am trimis mesaj dincolo, inca o data bine ai venit
adaca leny asa deci va beti fara mine si pe restu fetelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

sunt in zona si va pupp pe toate..
bun venit celor noi

Imi iau cardul de ratuste si-nnotam sa prindem muste!!!!!

"Nimic nu-i imposibil!"

Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput