FIV in Ungaria 27
Raspunsuri - Pagina 10
crisis81 spune:
In sfarsit acasa! Ori a fost mai scurt drumul asta, ori m-am obisnuit eu cu el. Desi jumatate de drum a fost o ceata foarte densa, in 13 ore am fost acasa, cu tot cu opririle de rigoare.
Gyungyi La multi ani pentru ieri. Multa sanatate!
Adaca ce putin mai ai. Of....nu se mai face iunie o data sa scrie si la mine 35 s
Ioana_76 gata sunt acasa. Si de abia astept sa ne vedem . Deci? Cand vi pe le mine?
Cornelia multa bafta iubita. Sa te intorci acasa cel putin ca mine. Multa, multa bafta!
Pupici pentru toate fetele!
Cristina 6+
Uite cum creste bebele
www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">POZELE NOASTRE TOATE
adaca spune:
CRISIS stai sa vezi prin cate trebuie sa treci pana la 36 s. Si cum te rostogolesti in pat atunci.
LENY ce faci il pregatesti pe finu de plecare? Nasu' a plecat.
LIANA,BORZASIMO, TIA,MIHA2004, PUSSI si toate fetele
Ade 36 s RARES + DARIUS si CAIUS
AB Darius si Caius Gazele
http://www.flickr.com/photos/14340770@N02/
dariaioanaxx spune:
Buna fetele !
Din pacate mi au iesit analizele la secretia col cam varza, sa zic asa, stafilococul nu l mai am dar am candida, coli si ureaplasma din nou, asa ca astept miercuri sa vad ce mi vor zice dnele dr. din comisia de sterilitate; iar am ghinion dar asta e, mergem inainte !
Va si va urez succes !
Liana, Cris, Magduta, Pussi si fetele,Andicu si baietelul, Ioana, Cornelia si pe toate fivoasele
In asteptarea minunii! Daria. Foto de familie !
atelocin74 spune:
Lianoooooo ce te apucasi sa spui??ca oricum cele care m-au ajutat la calcdoar stiau...nu?????hmmmmm..
magduta multumim va pupam si noi..
crissmultumesc de urari..ma bucur ca ati ajuns cu bine..da cu?da cu??cu beutu cum ramane ?nu trebuia sa dai de beut?daca iti dadeam in scris?ce faceai?
va pupp pe toate..
Liana30 spune:
va pupp si io pe toate...
aaa sa va dau si io vesti proaspete..
cornelia e bineee..pana trebe sa ajunga la echo a plecat in vacanta la Viena si noi ii uramam maine
am mai ramas putin ca nu era masina gata..si sa o conving pe ghionghi sa meraga..gataaaa o convinsai acu..pazeaaa nemtilorrrr ca venimmmm
Imi iau cardul de ratuste si-nnotam sa prindem muste!!!!!
"Nimic nu-i imposibil!"
Putin cu putin se aduna marea...
Liana30 spune:
daria offf imi pare rau..cel mai nasoala e ureeaplasma aia..mama ei..cu sumamed ai incercat?stiu ca e cel mai bun..te pupp si sper sa scapi cat mai repede..aaaaa si inca ceva?unde le-ai facut?ca si eu am patit-o cu niste analize la Buc?mi le-au gresit rau..rau..si am mai facut si tratament..
"Nimic nu-i imposibil!"
Moniland spune:
Liaaaannnaaaaaa
quote:
Originally posted by Moniland
Liana, mai esti la unguri? Nu stii daca ei fac vraji cu gigeii? Si daca fac donare de ungurici in faza lor incipienta de dezvoltare ? Daca te plictisesti pe acolo poate intrebi.
Liana30 spune:
Moni sunt aciiiiam vrut sa sa-ti raspund de atunci da am uitat..dehh intelegi si tu o baba ..stii cum e cu gigeii ce spui tu?nu prea fac astia pe-aci..dar iti zic un sicretdaca vii si vorbesti cu nea asta frumuselu..gaseste el o solutie..
si intra colo nu ma mai lasa sa vorbesc singureaaa
"Nimic nu-i imposibil!"
Liana30 spune:
Moniiiii ce conteaza unde sunt cu programarile?vrei sa viii??spunei lu babaca face ea o magie si rezolva ceva
"Nimic nu-i imposibil!"