FIV in Ungaria 27

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns borzasimo spune:

leny nu dorm sint treaza de pe la 7/30 si inca mai servesc vrei si tu hai ca mai am si pt tine
liana cris fetele va pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adaca spune:

LENY cum nu ai cu cine sa vorbesti? Cu toate fetele. Vezi ca ti-ai gasit si admiratori

UNGURU incet cu LENY Asa ai grija de ea. Sper ca nu te superi, nici CRISIS.

CRISIS, LIANA, BORZASIMO SI TOATE FETELE

Ade 35 s RARES + DARIUS si CAIUS

AB Darius si Caius Gazele
http://www.flickr.com/photos/14340770@N02/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chiara spune:

PUSSI, FELICITARI PT. FETITE, DA FIE SANATOASE SI NOROCOASE!!!
fetelor, eu nu m-am simtit prea bine zilele trecute: ameteli, dureri de burta ca la ciclu aproape, ceva pete maronii zilnic (putine ce-i drept), am si lesinat o data, noroc ca eram acasa. m-a cules al meu sot de pe jos ca pe o leguma! de ieri ma simt mai bine si sper asa sa fie in continuare. am repetat betahcg-ul luni, in ziua 20 de la et, si era 13899, deci bebe(ii) creste(cresc)!!! asta e cel mai important. oricum, stau la pat in continuare, asa e recomandarea dr-lui.
liana, tin pumnii ca luna cadourilor sa iti aduca ce-ti doresti tu cel mai mult!
crisis, cum e prima poza(eco) a lui bebe?
tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leny2007 spune:

ADACA-eu inca nu am subiecte noi ti-am zis doar prin ianuarie,poate de asta nu prea vorbeste lumea cu mine,nu au la ce sa-mi raspunda.

Va pe toti din familia ta si salutai din partea mea.Oricum esti o invingatoare
UNGURU-Multumesc pentru sustinere iti doresc sa devii un tatic fericit BAFTA.
Va rog nu interpretati nu vreau sa se supere CRIS pe mine
va-pe toate.

Mergi la inceput

Chiara imi pare rau ca nu te simnti bine, dar tot raul spre bine o sa vezi ca o sa fie bine,iti doresc sarcina usoara si la termen, la ce dr esti scuze poate ai mai scris si nu am vazut eu te
adaca leny liana cris popica va

Mergi la inceput

fetelorrrrr rasturnare de situatie ne-a sunat Ani nu mai mergem in 28 dec, mergem in 6 dec nu mai pot de bucurie va pe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delfinutza spune:

Pussi felicitari mamico!sa ti traiasca tustele,sa fie sanatoase si sa va bucurati de ele toata viata
Chiara...felicitari...sa fie intr un ceas bun
Criss si Unguru....sa aveti grija de samburelul vostru si totul sa fie bine la ecograf..asteptam vesti
Lianooooo...pup fata....mi dor di tine
toate fetele

Delfinutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mi-Ka spune:

PUSSI, SA-TI TRAIASCA TUSTELE, SA FIE SANATOASE, PAPACIOASE, SA VA BUCURATI DE ELE SI SA VA UMPLE SUFETELE DE FERICIRE SI BUCURIE!!!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Buna seara! Stiu ca asteptati vesti dar de abia acum am un pic acces la internet. Samburelu nostru e foarte bine, are 3 mm si inca nu se vede inimioara. Asa ca ramanem in Szeged pana sambata cand mergem iar la eco si speram sa vedem si inimioara.
Pisik06 eu zic sa te rezumi la vizite in zilele pana la ET. Dupa ar trebui sa petreci macar 2, 3 zile in pat.
sandica iti doresc ca durerile tale sa prevesteasca ce au prevestit si la mine si curand sa ne dai o veste buna.
leny2007 nu are nimeni de ce sa se supere. Eu sunt total de acord ca fiecare dintre noi, indiferent de stadiu in care este are aceeasi importanta aici. Fiecare dintre noi este aici ca sa ofere si sa primeasca ajutor, sfaturi, etc.
borzasimo ma bucur nespus pentru rasturnarea asta de situatie. Sper sa ajungi cat mai repede posibil.
Ioana_p76, Delfinutza, Tushi, Adaca, Chiara, Andicu, Liana, Daniela, Mi-ka, Magduta, Cornelia si noua mamica Pussi, dar si pentru restul fetelor mii de

Cristina 5+

Uite cum creste bebele

www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">POZELE NOASTRE TOATE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Cris, multumesc mult de tot. Pana la urma o sa ma pregatesc sa stau 3-4 saptamani la Szeged, ca prefer decat sa facem drumul Buc-Szeged de prea multe ori.
Iti doresc sa fie sanatos samburelul si sa treaca cu bine cele 9 luni, ca sa va faca cea mai mare bucurie a vietii voastre.
Pupici

Mergi la inceput