FIV in Ungaria 27
Raspunsuri - Pagina 3
Pisik06 spune:
Tuculucu, multumesc mult de raspuns.
Pana la urma cred ca raman si eu la Szeged si vom vizita Budapesta in perioada de dupa ET, ne facem si vacanta cu ocazia asta.
Mai am multe de aflat, dar cu rabdare o sa reusesc. Ma bucur mult ca v-am gasit
borzasimo spune:
Lianoooooo ce sa fac si eu mai pe ici mai pe colo nu ma las la tine mai si eu, sa imi treaca timpul mai repede ca inebunesc toata ziua in casa si pina in 28 mai e mullllllt
Leny da am aparut am fost la sat am venit duminica seara, dar dupa cite vad si tu ai fost disparuta
Popica unde esti ce mai faci ti-ai gasit un dr bun?
Adaca si eu te feteleeeee va pe
unguru spune:
quote:
Originally posted by tanyuta
PUSSI FELICITARI PENTRU PRINTESE PINA LA URMA A MERITAT EFORTUL FELICITARI
tanyuta intotdeauna merita efortul indiferent daca reusim sau nu (mai devreme sau mai tarziu toata lumea reuseste). Suntem datori sa incercam si sa speram! OK?
pussi Felicitari!!!
liana Bine (ca) v-am gasit!!!
Pisik Szeged!!!!
borzasimocand sunt si eu mai matinal n-am cu cine sa beau cafeaua!!
ioana_p76 spune:
Unguru si Cris asteptam vesti de la voi cand veniti de la echo! Va
Chiara ce mai faci, graviduto? Mai da-ne vesti despre voi, sper ca sunteti bine!
toate fetele!
Ioana
poze cu animalutele mele poze noi animalutze!
leny2007 spune:
BUNA DIMINEATA FETELOR
Toata lumea face asa cred ,eu imi beau si ma gindesc ca mai este putin pana in decembrie cand va trebuii sa merg la nenea Zadori.ADACA-nu am fost plecata dar am intrat si am citit ce ati scris si cam atat,oricum nu vorbeste prea multa lume cu mine,eu nu sunt atat de importanta poate din ianuarie cand o sa am noutati si evenimente.SIMO-daca tu ai fost plecata cu cine ai fi vrut sa vorbesc,acu am cu cine
unguru spune:
ioana Azi la 2 avem eco si plecam de la szeged joi dupa-amiaza sa fim in constanta vineri dimineata. Am scos si masina de la reparat!!!
borzasimo spune:
unguru hai uite e gata nu ma certa ati fost eri pe la pussi? si hai uite iti mai dau o o
va pe toate
unguru spune:
borzasimo mersi pentru cafea!! Din pcate n-am fost ieri la pussi dar sper s-o vedem pe ea si pe bebei joi cand plecam!
Leny pentru mine esti foarte importanta asa cum este si acest forum! iar cum forumul functoineaza datorita fetelor care intra pe el iar noi (poate) n-am fi reusit fara forum.... deci esti importanta ce sa mai