Nu mai suntem bobocei - emotii de clasa a II a-3
Raspunsuri - Pagina 8
april spune:
Ieri am avut sedinta. Sunt foarte multumita de rezultatele Andradei. Dar se vede pe ea oboseala. Asteptam vacanta....si mosul...
fulguletzul meu
april spune:
La multi ani Andreea, Andrei, Andrada,....si ce nume or mai fi derivate din acestea

fulguletzul meu
helbi spune:
La multi ani! tuturor celor care azi isi aniverseaza ziua numeleui!
April, sa-tzi traiasca Andrada si sa aibe numai succese la scoala.
Merci de urari!
P&ANA spune:
La multi ani ! 

alina71
a fi om e lucru mare...
Aici e povestea Crisei:
http://www.crisa.z1.ro/
eli05 spune:
Mamici de clasa a 2-a.Am o rugaminte la voi.
Ma puteti ajuta sa aflu cum se aduna calificativele dintr-un test cu 5 puncte pentru a obtine nota finala.
Fetita mea are o probleme motorie si din acesta cauza scrie mai incet decat ceilalti copii.Invatatoarea nu o intelege si nu ii acorda timp in plus.Asa ca din aceasta cauza la un test cu 5 puncte a reusit sa obtina urmatoarele calificative:3FB,1S,1I.
Suficientul l-a obtinut pentru ca a reusit sa rezolve doar o parte din pct.4,iar insuficientul pt ca nu a mai avut timp sa-l inceapa pe ultimul.
Nota finala a fost :suficient,deoarece insuficientul a anulat toate calificativele FB!!!E normaL?Nu are importanta complexitatea unor puncte.Ce treaba are ultimul punct cu primele 3!
Va rog ajutati-ma!
eli05 spune:
Am uitat sa va spun ca la abilitati practice are un insuficient,pentru ca manutele nu o ajuta ca pe ceilalti copii.Ea mi-a spus ca in fata copiilor invatatoarea i-a zis ca are bine,dar in catalog are I.
Voi ce ati face in locul meu?Copilul e demoralizat complet.
Am uitat sa va zic ca invatatoarea e in al doilea an e invatamant,adica a inceput odata cu ei.No i-am acordat ei o sansa,dar e noua...........
april spune:
Eli, discuta pb cu invatatoarea, vezi ce zice. Explica-i situatia fetitei tale. Trebuie sa inteleaga.
fulguletzul meu
helbi spune:
Eli, discuta f deschis cu invatatoarea si, explica-i situatia. Iar daca nu intege, mergi la director. Nu are rost sa demoralizeze copilul, in loc sa-l ajte sa depaseasca situatia, si asa neplacuta pt cea mica.
Mult succes si sa ne tii la curent.
eli05 spune:
Problema e ca nu prea reusesc sa comunic cu invatatoarea.E o pustoiaca fara experienta,care are putine cuvinte la ea.Atunci cand am incercat sa-i explic a tacut,dar dupa 3 zile i-a dat din nou suficent la abilitati.Copilul a inceput sa planga,iar ea a tipat la copil.Mi-e teama sa merg la director.Ma gandesc sa nu fie de partea ei si sa aiba de suferit copilul.Anul trecut a mai fost un scandal intre ea si mamica,iar ea a iesit invingatoare.Mamica si-a luat copilul si l-a mutat la alta scoala.
Si cand te gandesti ca fac un efort sa o duc la scoala asta,care este o scoala catolica.M-am gandit ca e o scoala religioasa si ca oamenii sunt mai intelegatori.