Nu mai suntem bobocei - emotii de clasa a II a-3

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Antonia, felicitari ptr. rezultate.
Oana, si voi aveti de ce sa fiti mandri.
Si multumim de laude.

La noi se vede ca se apropie vacanta, au fost azi la teatru.
Sambata au petrecere de Craciun la mine la job, pe 6 decembrie e Salonul cartii la scoala, pe 7 decembrie au zi pedagogica si va merge la un muzeu cu Serviciul de Garda.

Pe curand,

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Oana, felicitari pentru progresele Antoniei!!!!!!

La scoala la Tudor au in fiecare an un mic examen de ortografie, parintii se angajeaza sa plateasca (banii merg in fonduri) fiecare cuvint scris corect de odrasle; a avut 30 de cuvinte, scrise toate perfect; ma scarpin prin buzunare ;
noi avem satisfacator/pasabil la acorduri....ne omoara pluralul la adjective in concordanta cu substantivul; restul sunt verde (FB) sau galben (B), eu sunt foarte multumita; a, mai e disciplina, unde avem probleme, dar la alea eu mai inchid ochii; abia astept vacanta, sanie si relaxare....

http://www.floriinro.ro/

Loue à bon prix cet espace de signature, merci de me contacter en MP.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

quote:

helbi,

Ma bucur ca ati scapat de ghips, ce-a fost greu a trecut....

Oana, o doare maina destul de rau. Azi a vrut sa ma sune de la scoala sa o iau, dar nu era nimeni in timpul orelor in secretariat...apoi, m-a sunat de 2 ori de la Hort, iar in final chiar am aluat-o...........acum nu poate sa adoarma de durere......oare e normal sa o mai ai dureri dupa ghips? Si cit timp? Stu ca tu ai avut recent mina in ghips.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Andreia, nu i-au prescris fetei masaj sau fizioterapie dupa inlaturarea ghipsului^; eu am avut piciorul rupt, acum doi ani, a durut ingrozitor si in timpul si dupa ghips; si acum ma jeneaza uneori; cred ca e normal sa mai aiba dureri, si sensibilitate la mina respectiva; sanatate multa!

Ana

http://www.floriinro.ro/

Loue à bon prix cet espace de signature, merci de me contacter en MP.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

Andreia, si pe mine m-a durut mina dupa ce mi-a scos ghipsul. De exemplu (cum era mina dreapta) nu puteam sa intorc cheia in broasca.
Dar eu am stat 6 saptamini cu ghipsul...Si am facut si fizioterapie pentru a redobindi mobilitatea articulatiei.

Nu aveti o vizita de control le medic?

Pentru Bianca: recuperare rapida...

Multumim pentru felicitari. Fiecare pas inainte ne bucura si ne da incredere in viitor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Nu i-a prescris nimic din spital. O mai las azi si daca tot continua cu durerile, maine merg cu ea la dr. Azi noapte si-a pus iar ghipsul la mina si asa a dormit.........azi, i l-am dat la scoala, in caz ca se simte mai ok cu el, sa si-l puna.

V aspuneam de rezultatele ei. Se pare ca nu numai la dictari merge f bine, ci la toate si asta mi-am dat seama azi, cind, in drum spre scoala mi-a spus ca ea e un Sternkind. Am intrebat-o ce inseamna asta si mi-a raspuns ca numai ea si colega ei au cite o steluta si au voie sa deschide Adventskalender-ul, incepind de luni, dar...mai au nevoie de inca un copil, ca trebuie sa fie mereu grupe de 3 copii. Si..spera ca zilele astea sa mai primeasca inca un copil steluta si sa se bucure cu totii de luni de cadourile din Adventskalender.

M-am bucurat mult sa aud ca ea si colega/prietena ei sunt primele in clasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

Andreia, imi pare tare rau ca o doare manuta pe Bianca, dar asa e dupa gips. Cam inca 2-3 saptamani. Incearca sa o dai cu ceva unguient pt dureri reumatismale. Ajuta. Si felicitari pt Bianca la scoala.

Ieri, pe cand ii semnam ultimele note in carnet am observat cu placere ca are numai FB. Si sunt multe note. Ma bucur ca si-a mai revenit cu emotiile la scoala. Acum fac putin misto de ea seara si o intreb: "O sa stii?" si ea imi raspunde in ras, " O sa stiu!"
Munceste tare mult, mie mi se pare ca prea mult. E constiincioasa si perfectionista insa trebuie sa aiba asistenta ...adica sa nu stea singura cand isi face lectiile. Am observat o anumita nesiguranta. Se simte mai sigura cand e cineva langa ea. Inca nu are incredere deplina in fortele ei. Eu incerc sa o laud si sa o incurajez mereu. Si vad ca e bine asa. Ieri a venit cu un -FB la evaluare la cunoastere si era suparata. Vrea mai mult. Insa eu i-am spus ca e f bine si ca sunt mandra de ea.

fulguletzul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

Ana, Andreia si April: Felicitari pentru scolarii eminenti ! Asa sa mearga toata scoala si mai departe....

Eu nu stiu pe unde este Antonia ca rezultate, poate pe la mijloc, oricum nu este prima din clasa la note...doar la cumintenie: din 29 de copiii, au fost 5 care nu au avut nici cea mai mica observatie pina acum si au primit un mic premiu .

Legat de lectii: a fost un articol in ziarul de aici despre cit de stresati sint parintii in Canada din cauza lectiilor. Si au citat niste studii care propun sa fie eliminate lectiile de acasa in clasele primare, pentru ca, zic ei, nu ajuta la mare lucru. Uitati link-urile daca va intereseaza sa cititi:

http://www.cyberpresse.ca/article/20071127/CPACTUALITES/71126243/1028

http://www.cyberpresse.ca/article/20071128/CPOPINIONS03/71127223/6730/CPACTUALITES

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Fetele!
editura crisan a reeditat acea carte cu povestirile de craciun de tony wolf
http://www.edituracrisan.ro/index.php?show=cat&cat_id=76

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns P&ANA spune:

felicitari pentru toti copilasii silitori
Sa fiti mandre de ei!

alina71
a fi om e lucru mare...
Aici e povestea Crisei: