Nu mai suntem bobocei - emotii de clasa a II a-3
Raspunsuri - Pagina 6
P&ANA spune:
da,Cristina- felicitari si succes in continuare!
Personal gresesc f. mult cand vad la Meli o "involutie" ,ma supar ,tai bugete ....dupa care, imi amintesc ca nici nu stia alfabetul cand a inceput cl.I -a :)) asa ca sanatosi sa fie ...
alina71
a fi om e lucru mare...
Aici e povestea Crisei:
http://www.crisa.z1.ro/
columbiana spune:
Felicitari, Cristina pentru Victor
, si...tot asa s-o tina!
Ana
http://www.floriinro.ro/
Loue à bon prix cet espace de signature, merci de me contacter en MP.
cge spune:
Multumim de felicitari.![]()
Noi incercam sa nu il tratam in functie de rezultatele scolare, dar e tare bine sa te duci la sedinta unde copilul e laudat. ![]()
Ceilalti scolarei ce mai fac ?
Un weekend placut va doresc,
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
CristinaT spune:
Felicitari, Victor!
suplimentati, suplimentati!
Noi facem teme, am fost libere ieri si avem multe teme, chiar foarte multe, de ex 12 ex la mate, nu am avut mai mult de 3 exercitii.
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 7 ani si ...
P&ANA spune:
Spor la lectii , avem si noi foarte multe 

edit...si pe mine ma doare o masea ![]()
alina71
a fi om e lucru mare...
Aici e povestea Crisei:
http://www.crisa.z1.ro/
helbi spune:
Am scapat de ghips azi
Nu are voie la sport pina in 12 decembrie, dar macar nu mai are mina in ghips-. Sa speram ca totul va fi ok.
Dupa spital, a vrut la scoala, asa ca acum e la ore.
Pe We am fot la casuta de vacanta a unor prieteni, unde am facut Adventskranz, si am jucat, printre altele, Sudoku pt copii, joc care l-a indragit din prima si pe care i l-am cumparat acum, cadou de Mos:-) Vi-l recomand cu caldura. Copii vor fi f incintati.
Am primit si jocul pt Nintendo "Antreneaza-ti creierul",, dar tot de unul din Mosi i-l va primi.
V-am spus ca au scris la scoala scrisor pt Mos, nu? Ei bine, simbata a primit scrisoare de la Mos, de data asta in germana, si pe posta (ca mai primise si E-Mail in lb. romana, acum citeva zile
). A fost f incintata! A luat scrisorile la scoala sa le arate colegilor. 
O saptamina frumoasa!
cge spune:
Si noi asteptam scrisoare prin Posta de la Mos in franceza.
Sa vedem daca are timp sa ii scrie si lui Victor.![]()
Andreia, ma bucur ca ati scapat de ghips. Sper sa fie totul ok cu manuta Biancai.
O sapt. buna,
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
helbi spune:
Se pare ca in perioada asta puiutzii nostri simt ca trebuie sa fie cuminti, sa aibe rezultate bune, ca Mosul sa-i rasplateasca!
Bianca a venit azi acasa cu caietul ed la dictarea de vineri si iar nua avut nici o greseala.
Sunt f fericita pt ca asta a fost prima dictare in care s-au folosit cuvintele din carte, dar propozitiile/frazele au fost reformulate. Pina acuma u primit exact dicarea din carte.
oanagabriela spune:
Cristina (cge)
Felicitari pentru Victor si tot asa sa mearga toata scoala!
Eram sigura ca se va descurca fara probleme, imediat ce il cunosti iti dai seama ca este un copil foc de destept, pe linga faptul ca este tare frumusel si f.bine crescut. Cred ca sinteti tare mindrii de el. 
helbi,
Ma bucur ca ati scapat de ghips, ce-a fost greu a trecut....
Antonia a primit si ea vineri notele pentru primul trimestru. La scoala ei notarea este f.severa si se face la un nivel de detaliu f.mare. Ca sa intelegeti ce vreu sa spun, are peste 60 de note
.
La cunostinte are numai FB (la ei nota 1) si B (la ei nota 2), cu FB/1 la lucrurile importante pentru noi: citire, scriere, adunari, scaderi. Sta mai prost la capitolul "autonomie" si "ocuparea locului intr-un grup", amindoua cred ca vin din firea ei mai timida...Asta nu vom putea sa schimbam probabil niciodata, desi eu o incurajez mereu ...
Si ea a facut a doua dictare la rind fara greseala. Ba chiar i-a declarat bunicii ca ii place tare mult cind ia nota maxima (1 Bravo).
Deci sintem pe drumul cel bun.
.
In plus a trecut cu bine de testele nationale franceze (care se dau in toate scolile franceze publice si private, in clasele primare, pentru a evalua nivelul la care se gasesc copiii), desi nu le-am vazut si nici nu stim exact ce rezultate a avut.
Mos Craciun poate sa vina si la noi