Nu mai suntem bobocei - emotii de clasa a II a-3

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns april spune:

Daca nu merge schimba scoala cat inca nu e tarziu.

fulguletzul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns P&ANA spune:

eli draga, este absurd si sistemul de notare... si comportamentul invatatoarei :)) in locul tau ,as muta fetita imediat la alta clasa (ori alta scoala) dar nu inainte de a face o sesizare la Inspectorat .

Inteleg ca are o problema medicala de care invatatoarea trebuie sa tina cont si sa-i fie evaluate calificativele in functie de evolutia crescatoare sau descrescatoare , pe parcursul unei perioade si nu e corect sa-i dea nota pt ex. neterminat . Pai pana la mai e un pas...

Multa bafta !

alina71
a fi om e lucru mare...
Aici e povestea Crisei:
http://www.crisa.z1.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

Cu intiziere, si de la mine
"La multi ani" pentru Andreia si toti cei care s-au sarbatorit de St.Andrei, sanatate, noroc si bucurii alaturi de cei dragi !

Antonia a reusit a treia dictare fara greseala .

Intram si noi usor in febra sarbatorilor: azi a deschis prima casuta din calendarul de Advent (de la Lindt), miine facem coronita de Advent si aprindem prima luminare. Pe urma vine Mos Nicolae...si uite asa o vom duce pina in ianuarie.

Taticul i-a comandat filme de desene animate de pe Amazon si eBay (Gulliver, Robinson Crusoe, Tom degetel, Robin Hood, Heidi, Tom Sawyer). El a zis ca daca Antonia nu va citi cartile, macar sa vada filmele...Le vom repartiza la diferite sarbatori.

Pentru Mos Nicolae i-am cumparat o bluzita si o carte, plus ceva bomboane de ciocolata si evident un film (daca primim ceva pina atunci).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

oanagabriela-si noi suntem la a doua cioco azi, desigur am luat 2 calendare de advent pentru cei doi copilasi ai mei.

elio5-ar tb sa vb cu invatatoarea si daca nu merge va tb sa ajungi la director.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli05 spune:

De acest Craciun domnisoara s-a hotarat sa nu mai faca nici serbare,pentru ca elevii nu au rezultate bune spune ea.Culmea e ca parintii au fost de acord cu ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

quote:
Originally posted by eli05

De acest Craciun domnisoara s-a hotarat sa nu mai faca nici serbare,pentru ca elevii nu au rezultate bune spune ea.Culmea e ca parintii au fost de acord cu ea.

Domnisoarei ii este lene sa pregateasca sebarea iar parintilor le este jena sa se dea in spectacol contrazicand-o

Schimba clasa/ scoala caci altfel asa o veti duce pana in clasa a 5 a .

O zi excelenta !
Lala.

_

Fratele mai mare!

Bubu mic! AMR maxim 5 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Eli, n-ai de ce sa-tzi fi efrica nici de invatatoare si nici de director. Mergi si discuta f deschis, si, daca nu merge, fa o sesizare la inspecorat si schimba scoala! Fata ta nu merita asa ceva. Ea, ca orice alt copil, trebuie incurajata si nu demotivata!

Si Bianca a deschis azi usitele la 2 calendare, insa, eu de anul trecut i-am laut si un Adventskalender pe care i-lk umple "Mos Nicolae" in fiecare noapte cu cite ceva. Ieria fost o ciocolata, azi o inimioara de la Barby cu bombonele. Si.....e asa de incintata!

Noi miercuri avem serbarea de Mos Nicolae in Hort.

Azi a a prins prima luminare de la Adventskranz-ul afcut We trecut!

Cadouri ne sosesc zilnic Sincer, nu mai stiu pe unde sa le ascund sa nu de-a de ele. Mai rau e ca, nu mai retin pe unde le-am pus pe cele care deja le-am primit Pt. ca......pe masura ce vin e strecur repede pe undeva sa nu le vada, si....unele nu mai retin pe unde le-am bagat Maine, dupa ce o duc la scoala, ma apuc de cautat cadourile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

Ouipiiiiiiiiiiiii! Azi stam acasa, sint inchise scolile, pentru ca sintem ingropati in troiene de zapada. Doar tati a fost curajos si a plecat la servici. Eu pot lucra si de acasa, asa ca la ora asta (8:30) sint inca in pijama .

http://www.cyberpresse.ca/article/20071203/CPACTUALITES/71203010/6488/CPACTUALITES

Ieri am aprins si noi prima luminare de Advent. Voi realizati ca mai sint doar 3 saptamini pina la Craciun???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns P&ANA spune:

quote:
Originally posted by oanagabriela

Intram si noi usor in febra sarbatorilor: azi a deschis prima casuta din calendarul de Advent (de la Lindt), miine facem coronita de Advent si aprindem prima luminare. Pe urma vine Mos Nicolae...si uite asa o vom duce pina in ianuarie.

Oana, mama lui Antonia

...luminati-ma si pe mine ce reprezinta calendarul.. ca nu dorm la noapte ! de parca alta grija n'as avea ;)
Meli a luat 8 puncte la Smart/mate si 10 puncte Smart/lb. romana

voi cat de mult faceti lectii cu copii vostri ? sa fie oare vina mea ca in cursul sapt. nu o verific deloc?!

alina71
a fi om e lucru mare...
Aici e povestea Crisei:
http://www.crisa.z1.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Alina, hai ca eu stiu ec inseamna sa nu dormi noptile, asa ca-mi fac mila de tine

Uite aici diverse modele:

http://www.schwab.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/WFS/Schwab-SchwabDe-Site/de_DE/-/EUR/SV_ViewTemplate-Search;sid=ZwhBenl4STPuej4sVyxNEhVyvzbVvAEvHCgdYiXEJzpWKI0ImL-1CobP-9mJikpXk-Y=?ls=&Template=searchff%2Fsearch_result_frame&query=adventskalender

Bianca are 2 cam ca modelul 3 de pe rindul 1 (sunt 24 de portite si in spatele lor gaseste cite o ciocolatica) si unul ca ultimul, de pe rindul 2, pe care i-l umple Mos Nicolae in fiecare seara:-) Itzi dai seama ca in fiecare zi trebuie sa am altceva nou, ca sa fie fata fericita dimineata, de ce ia lasat Mosul noaptea

Oana, vai de voi............am citit si articolul.......noi nici nu stim ce-i aia zapada....in fiecare an cumpar cisme adecvate si i-i ramin mici neutilizate Nu-mi place cume la voi, dar parca si nici un strop ca aici, iar nu e ok..ca ploua in draci si bate un vint... Ti-am dat si PM, sper ca l-ai citit!

Alina, eu nu fac extraordinar de mult extra cu Bianca. Insa, in fiecare zi i-i corectez temele si fac putin extra. Acum am terminat de corectat la mate, si sapt. trecuta au facut banii. Au avut niste pb pe care lea rezolvat bine, numai la una a pus semnul de Euro pe invers. Si o intreb: asta ce semn e Bianca? La care ea: Euro. Eu: Euro???? Asa??? Bianca: "Er hat sich verschlaft" (adica: "s-a culcat semnul" de-aia era pe invers)

Felicitari lui Meli pt rezultatele bune obtinute la Smart.

Mai sunt 2 nopti si vine Mos Nicolae

Mergi la inceput