Nu mai suntem bobocei - emotii de clasa a II a-3

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns april spune:

Ieri am avut sedinta. Sunt foarte multumita de rezultatele Andradei. Dar se vede pe ea oboseala. Asteptam vacanta....si mosul...

fulguletzul meu

Mergi la inceput

La multi ani Andreea, Andrei, Andrada,....si ce nume or mai fi derivate din acestea

fulguletzul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

La multi ani! tuturor celor care azi isi aniverseaza ziua numeleui!

April, sa-tzi traiasca Andrada si sa aibe numai succese la scoala.
Merci de urari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns P&ANA spune:

La multi ani !

alina71
a fi om e lucru mare...
Aici e povestea Crisei:
http://www.crisa.z1.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alma2006 spune:

La multi ani sarbatoritilor zilei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli05 spune:

Mamici de clasa a 2-a.Am o rugaminte la voi.
Ma puteti ajuta sa aflu cum se aduna calificativele dintr-un test cu 5 puncte pentru a obtine nota finala.
Fetita mea are o probleme motorie si din acesta cauza scrie mai incet decat ceilalti copii.Invatatoarea nu o intelege si nu ii acorda timp in plus.Asa ca din aceasta cauza la un test cu 5 puncte a reusit sa obtina urmatoarele calificative:3FB,1S,1I.
Suficientul l-a obtinut pentru ca a reusit sa rezolve doar o parte din pct.4,iar insuficientul pt ca nu a mai avut timp sa-l inceapa pe ultimul.
Nota finala a fost :suficient,deoarece insuficientul a anulat toate calificativele FB!!!E normaL?Nu are importanta complexitatea unor puncte.Ce treaba are ultimul punct cu primele 3!
Va rog ajutati-ma!

Mergi la inceput

Am uitat sa va spun ca la abilitati practice are un insuficient,pentru ca manutele nu o ajuta ca pe ceilalti copii.Ea mi-a spus ca in fata copiilor invatatoarea i-a zis ca are bine,dar in catalog are I.
Voi ce ati face in locul meu?Copilul e demoralizat complet.
Am uitat sa va zic ca invatatoarea e in al doilea an e invatamant,adica a inceput odata cu ei.No i-am acordat ei o sansa,dar e noua...........

Mergi la inceput

Eli, discuta pb cu invatatoarea, vezi ce zice. Explica-i situatia fetitei tale. Trebuie sa inteleaga.

fulguletzul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Eli, discuta f deschis cu invatatoarea si, explica-i situatia. Iar daca nu intege, mergi la director. Nu are rost sa demoralizeze copilul, in loc sa-l ajte sa depaseasca situatia, si asa neplacuta pt cea mica.

Mult succes si sa ne tii la curent.

Mergi la inceput

Problema e ca nu prea reusesc sa comunic cu invatatoarea.E o pustoiaca fara experienta,care are putine cuvinte la ea.Atunci cand am incercat sa-i explic a tacut,dar dupa 3 zile i-a dat din nou suficent la abilitati.Copilul a inceput sa planga,iar ea a tipat la copil.Mi-e teama sa merg la director.Ma gandesc sa nu fie de partea ei si sa aiba de suferit copilul.Anul trecut a mai fost un scandal intre ea si mamica,iar ea a iesit invingatoare.Mamica si-a luat copilul si l-a mutat la alta scoala.
Si cand te gandesti ca fac un efort sa o duc la scoala asta,care este o scoala catolica.M-am gandit ca e o scoala religioasa si ca oamenii sunt mai intelegatori.

Mergi la inceput