Nu mai suntem bobocei - emotii de clasa a II a-3
Raspunsuri - Pagina 13
CristinaT spune:
quote:
Originally posted by alina71
nu stiu ce pisica flowers care vorbeste...
asta:
http://www.crazytoys.ro/jucarii/Fifi-si-Floricelele-2063/Sorteaza/Pret/Descrescator/
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 7 ani si ...
Lala_D spune:
Doamnelor , multumesc mult pentru urari 

Noi suntem in teste la romana si matematica, asteptam vacanta si fratiorul
....evident asteptam si cadourile mosului . Pe lista a avut : o carte, o jucarie din seria Spider, un transformar, un Power rangers si un joc pentru PS 2 .
O zi excelenta !
Lala.
_
Fratele mai mare!
Bubu mic!
AMR maxim pana pe 27 decembrie!
P&ANA spune:
cristina
,multumesc!
si chiar vine comanda in cateva zile ? am vazut cateva jucarii interesante ;))imi mai trebuie o tabla de scris![]()
voi ce mai faceti ? Oana cum se descurca ?
plec la distactie
alina71
a fi om e lucru mare...
Aici e povestea Crisei:
http://www.crisa.z1.ro/
oanagabriela spune:
Intram in ultima saptamina de scoala cu "dreptul"
: la noi este o viscol adevarat, a inceput de azi dimineata si va dura probabil si toata noaptea. In final ne va lasa inca 30-40 cm de zapada (pe linga cei 80 cm de pina acum), asa ca vom avea un Craciun f.alb printre nameti de zapada
...Si ca urmare sint sanse mari sa stam acasa mine (luni)...
Antonia a venit vineri cu note aproape perfecte
(inclusiv la un test de matematica unde nu a avut nici o greseala, la fel si la dictare), asa ca am fost super incintati de mica scolarita. Chiar si ea a spus ca este tare mindra de rezultatele ei.
Saptamina asta va fii tare aglomerata, si cu zapada cit casa, va fii f.greu sa ne deplasam (ca dezapezirea la Montreal merge tare greu in ultima vreme
).
Uitati niste poze cu viscolul de acum 2 saptamini, citeva poze cu Antonia (de ieri), coronita de Advent si vicolul de azi...
http://picasaweb.google.com/Antonia13052000/2007Decembrie
helbi spune:
Oana, felicitari Antoniei pt rezultatele f. bune! Ce par lung are!!!!! Si Bianca i-l are lung, dar parca nu chiar asa, iar acum in vacanta, intentionez sa o tund destul de scurt. Sa vedem ce mai zice si ea, ca in ultima perioada, si-ar cam dori (e destul de greu in fiecare dimineatza cu pieptanatul).
De zapada, ce sa zic!!!!??? Noi, care nu avem zapada, dar de citeva zile avem ger, parca-parca ne-am dori macar de Craciun sa fie putina...sania noastra a fost de vreo 2 ori folosita in 5 ani.......va rugini in pivnitza:-( Insa, cum spui ca e viscol, scoli inchise, drumuri inaccesibile, parca asta nu vreau si-mi aminteste de o iarna prin 70 si ceva cind a nisn in RO asa de mult, ca, pe de o parte s-a aminat deschiderea scolilor dupa vacanta de iarna, iar pe de alta, cind s-au deschis, mergeam prin tunel de zapada.
Si aici s-a intrat in ultima saptamina de scoala. Va mai avea un Diktat si trebuie sa invete sa scrie cuvintele specifice sezonului la engleza. Saptamina trecuta i-a adus testul la mate si a facut bine, asa cum se apreciase. Asta ma bucura ca, inca din clasa 1 a stiut sa se aprecieze.
Ieri a fost la o aniversare a prietenei ei la un restaurant unde au avut la dispozitie si o banda pt bowling. S-a simmtit f bine, exceptie facind tusea care o necajeste f rau de vineri incoace.
Tot ieri s-a si impartasit (asa am obisnuit cu ea de cind era mica, daca nu mai des, macar de Paste si de Craciun).
Simbata ma fost intr-un super-market si, cit eu am mai cumparat cadouri, ea a stat in Kinderland si a confectionat din lemn, 2 Mosi Craciuni.
O ultima saptamina de scoala "usoara" (desi cred ca mai toti copii sunt prinsi in teste si evaluari acum)!
P&ANA spune:
liniste mare pe aici...
de maine nu mai merem la scoala , Uraaaaaaaaaaa
... am avut serbare ,petreceri, cumparaturi ...etc si din cauza asta nu am mai intrat pe DC
in vacanta asta poate reusesc sa pun si eu niste poze...![]()

alina71
a fi om e lucru mare...
Aici e povestea Crisei:
cge spune:
Oana, si noi am admirat de cateva zile pozele voastre, dar n-am apucat sa scriu. Felicitari Antoniei ptr rezultatele de la scoala.
Am fost azi cu Victor la oftalmolog la trimiterea pediatrei, si a vazut si ultima linie cu litere
. Este ok, asa ca nu ne-a mai dat alt RDV.
Azi avem petrecerea de Craciun la Victor la scoala.
I-am luat si ultimul cadou, copiii trebuie sa primeasca multe jucarii.
Le-am explicat ca anul asta nu cred ca il vom mai vedea pe Mosu', ca probabil ca Mosu' va lasa cadourile la brad.
Le-am aratat si un brad intr-un magazin cu o multime de cadouri (cutii impachetate) langa.
Victor a zis ca e ok si asa, dar sa fie tot atatea cadouri.![]()
A, si l-am certat pe Victor weekendul trecut ca a pierdut 20 felicitari de Craciun (vroiam sa le trimitem in Ro).
Intai a pierdut 10, si apoi inca 10. Noroc ca le luasem la set.
Si luni seara mi-a adus 20 felictari facute de el tare frumoase, in locul celor pierdute. Sa nu mai plang ca nu am felicitari![]()
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
P&ANA spune:
april,,
,sa creasca mare si sa fie fericita!
alina71
a fi om e lucru mare...
Aici e povestea Crisei:
helbi spune:

La multi ani, Andrada!
Sa cresti mare, sanataoasa, sa ai numai succese la scoala si noroc in viatza!
Anto, sa va traiasca fata si sa va aduca numai bucurii!! Petrecere frumoasa si asteptam oze!
Azi e ultima zi de scoala. Inca o ora si avem vacanta 3 saptamini![bis/]
Era asa o atmosfera frumoasa dimineata la scoala! Copii veseli, degajati, invatatoare zimbitoare, cadouri, dulciuri. Atmosfera de sarbatoare! De altfel, azi nu fac ore, ci numai "sarbatoresc"[bis/]
Ce face Lala? A nascut? Daca nu, atunci nastere usoara, bb sanatos si plin de noroc!
CristinaT, Liliana, Ramona, Alba, si restul fetelor care scriu mai rar, desi stiu ca ne citesc.....voi ce mai faceti? Ce fac copii?
Tuturor celor activi si mai putzin activi: Vacantza Placuta, Mos Craciun cu daruri multe si un An nou 2008 plic cu impliniri, sanatate si bucurii!
helbi spune:
Scuze pt mesajul dublu, dar forumul merge asa de prost si incet, iar acum nu ma lasa sa sterg unul din mesaje. O voi face, imediat ce reusesc!