Nu mai suntem bobocei - emotii de clasa a II a-3
Raspunsuri - Pagina 12
camelia72 spune:
Bine v-am regasit!
Lala,nastere usoara si un bb sanatos si mancacios...se pare ca Mos Craciun are un cadou mai special pt. voi anul acesta! 
Noi pregatim de zor serbarea de la scoala iar azi am trimis scrisorica mosului cu ce cadouri dorim sa primim
,Georgi doreste setul cu papusi "Spioanele" iar pt. fratior... masini,masini si iar masini
!
Ce mai fac puiutii,ce cadouri isi doresc sa le aduca Mos Craciun?
Camelia,mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
helbi spune:
Camelia, e bine ca Georgi nu are alte dorinte de la o zi la alta. Ca la mine asa e. Comand ceva si ma trezesc peste 2-3 zile ca de fapt, are alte dorinte. Si comand iar si iar apar alte dorinte
Deci, Bianca vrea: Bus-ul si avionul de la Polly Pocket, mobila pt casa papusilor de la Playmobil, multe carti, cd.uri cu povesti, 5 dvd-uri
, are citeva jocuri "notate" (alea nu i le-am luat eu, de-aia nu le stiu numele) si pe linga tot mai adauga pe zi ce trece cite ceva. Ce am scris mai sus + Sudoku (joc) si inca citeva chestii (pe care sincer nu mi le mai amintesc) le am deja. Aaaa stai ca mi-am mai amintit: 1 joc pt Nintendo DS (probabil "English training".
Apoi, vine ziua ei si acolo lista iar e lunga si se schimba pe zi ce trece. Insa, ce troneaza in cap de lista de luni de zile e un..."hamster"
Imi fac de lucru, ca nu am destul
Insa, am vut si eu copil fiind, si e asa de dulce
. Acum, sa vedem unde gasim "animalul"![]()
Ieri am facut bradul!!! Deci, poate sa vina Mosul!
Editez ca am uitat sa ma "laud" cu ea
. La ultimul Diktat i-a scris invatatoare "0 Fehler - spitze" ( echiv. la f. bine). Iar azi la testul la mate zice ca a facut tot. Vedem la rezultate.
Minuta nu mai doare rau.........
oanagabriela spune:
Antonia nu vrea sa ne dea lista de cadouri, vrea sa fie surpriza...Asa ca ne chinuim noi in fiecare an...
Pentru Craciunul de anul acesta va primi niste DVD-uri cu diverse filme, tati vrea sa-i ia un CD player ca sa-si puna muzica singura, eu vreau sa-i iau macar o carte si o jucarie mai mititica...Am vrea sa-i luam si ski-uri, dar inca nu stiu daca nu ar trebuie sa mergem cu ea...Nici prea multe cadouri odata nu functioneaza, ca se plictiseste repede. Am fost cu ea acum 2 saptamini sa cumparam un cadou pentru o aniversare si i-am spus ca poate sa aleaga si ea ceva...Spre surprinderea mea nu a vrut nici o jucarie...Pina la urma i-am luat o carte...
La scoala merge bine in continuare, la dictare a facut bine, la matematica la fel. Miercurea viitoare profesoara organizeaza un mic prinz unde fiecare copil va aduce cite ceva de mincare sau de baut. A invitat si parintii, cred ca voi merge eu. Pe urma joi face un mic Craciun cu profesoara de balet, unde iar sintem invitati si noi parintii...Simbata este invitata la ziua prietenei ei, duminica mergem la un spectacol de Craciun. Pe urma vine...Craciunul...
Of, vom fii tare ocupati....Nu spun ca si eu la servici voi merge in fiecare zii la prinz undeva...Nici nu ajung la Craciun si voi fii deja
...
Am reluat patinajul, si sint multumita ca macar atita miscare sa facem...La noi este iarna adevarata si s-a facut si frig.
P&ANA spune:

scrisei ieri un mesaj ,dar s-a dus ca nu eram logata
zilele astea sunt ar trebui sa fie pt.mine "maxi" ca nu-mi ajunge timpul deloc.
sambata (Deniz) si duminica avem serbare 
Inca nu stiu ce cadou sa-i cumpar Melisei (ca laptop roz nu-i cumpar):)) iarna trecuta m-au salvat papusile Jakets(?!)![]()
mi-ai dat o ideie andreia cu jocul Sudoku (inca nu stiu daca-l gasesc aici si in ce anume consta -parca suna a joc de logica) ..
sau un CD player...
Lala nastere usoara si multa sanatate :))si eu am trait aceleasi sentimente ..ohhh acum 5 ani..iar Bogdan nu este singur legat de chetia cu mosii![]()
![]()
alina - mami de fete Melisa 06.07.2000 si Deniz 19.12.2002
alina71
a fi om e lucru mare...
Aici e povestea Crisei:
http://www.crisa.z1.ro/
helbi spune:
Alina, e joc de logica. Se poate juca de copii, dar si de adulti (are pe o fata tabla pt copii, iar pe verso pt adulti). Uite ca idee:
http://www.amazon.de/Kosmos-691622-SuDoku-Das-Brettspiel/dp/B000BBCU42/ref=pd_bbs_sr_6?ie=UTF8&s=toys&qid=1197376422&sr=8-6
CD player i-i voi lua si eu, dar de ziua ei. Si avem de anul trecut si laptop-ul roz
Sta la loc de ciste, pe linga multimea de jocuri si jucarii. I-l mai sterg din cind in cind de praf
Ea are din vara asta un laptop normal, iar pe asta roz i-l mai foloseste pt engleza (dar rarutz).
Am uitat sa va zic. Acum 2 zile mi-a zis si ea ca a auzit ca nu Mosul aduce cadouri, ci ca eu. I-a spus fetita la care am fost acum citeva sapt. pe WE (eu am avertizat-o pe mama ei sa -i atraga atentia ca Bianca inca nu stie nimic, adr se pare ca mama a uitat:-(). Si mi-a zis ca fetita i-a spus ca, oricit m-ar intreba pe mine daca e adevarat sau nu., eu voi nega mereu
Insa, a complecat ca nu pot fi eu Mosul, ca eu nu am atitia bani pt cadouri
Eu i-am luat destule, insa am fel si fel de reduceri sau am urmarit produsul si l-am luat in oferta cu mult timp inainte.......Nu prea sunt genul care sa astepte pina in ultimul moment.
Asa ca......si ea stie cumva, dar tot nu crede.........Am intrebat-o daca ar fi trista sa auda ca nu exista Mos si a zis ca nu! Acum, nu stiu ce sa zic.....probabil ca nici f. incintata de adevar nu va fi![]()

cge spune:
Andreia, intr-o seara si Victor se juca de-a Mosu' cu Anca. Zicea 'Ho, ho', Anca il imita 'o,o' (din franceza) si dup-aia zicea ca ii da cadouri sora-sii, mie imi aducea un parfum, lui taica-sau o masina.
El crede in mosul adevarat care vine la noi acasa, stie ca ceilalti sunt 'oameni imbracati' ca sa il citez.
O zi buna,
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
helbi spune:
Cristina, la noi nu vine nici un Mos pe care sa-l vada Bianca
Ea stie ca el vine noaptea.......asa imi spuneau si ai mei cind eram mica......Din ce imi amintesc, o singura data in copilarie lau imbracat pe bunicu in Mos, dar l-am recunoscut, ca a disparut subit din peisaj, si n-a aparut decat dupa ce a plecat Mosu![]()
cge spune:
Andreia, pana anul trecut, noi faceam o petrecere cu prietenii si cu copiii lor, si venea un Mos profesionist.
Era haios traficul de cadouri in parcari.
Anul asta, va veni Mosul noaptea, dar va fi frumos ca va veni si din Romania, le trimite sora-mea pachet, inclusiv dulciuri romanesti.
Si vom merge in 'Village lui Pere Noel', abia astept vacanta...
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
helbi spune:
Cristina, si eu abia astept sa pui poze de la "village lui Pere Noel"
Si mie imi placuse ideea de aici de pe Forum cu vacanta in Laponia, insa e asa de scump, ca nu se merita......(cca 3000 Euro/Pers/demipensiune).
Vacantza si eu o astept mai ceva ca Bianca si...sper sa plecam, asa cum ne-am propus (sa de-a Domnul sa nu intervina ceva)
P&ANA spune:
multumesc andreia ,interesant jocul,insa nu l-am vazut in RO.
si noi asteptam vacanta:))in seara asta mergem la petrecerea unei colege,unde vor veni si parintii...sapt. viitoare organizez ziua de nastere pt. "vrajitoarea "cea mica.... asa ca trece repede timpul
.
Aseara ,Meli a venit cu alte cerinte de la Mos; imprimanta color, casete noi pt. Gameboy ,nu stiu ce pisica flowers care vorbeste...si vad ca tot nu renunta la laptopul roz (adevarat si neaparat roz)![]()
Totusi nu se supara daca nu primeste toate astea si asta-i partea buna -nu pot spune la fel despre cea mica ,dar asta e alta poveste.
ieri i-am cumparat agenda de la spioanele iar sotul meu cred ca nu rezista si ii v-a cumpara si imprimanta (aseara imi argumenta prin faptul ca oricum v-a avea nevoie )
Noi vom sta probabil in Ro -planul era sa mergem la Izmir ,insa cu masina pe iarna care se anunta nu e OK iar in avion nu urca sotul

alina71
a fi om e lucru mare...
Aici e povestea Crisei:
http://www.crisa.z1.ro/