Nu mai suntem bobocei - emotii de clasa a II a-3

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

quote:
Originally posted by alina71

nimeni...?! nimic?oana,trimite-ne si noua ceva zapada .. la noi plua de 3 zile si e f.urat

Ti-as trimite cu placere, ca noi sintem efectiv ingropati in zapada. Si in fiecare an dezapazirea incepe mai tirziu si tine mai mult... Este un cosmar sa pleci cu masina de acasa...Eu stau pe o straduta mica cu sens unic si aproape nu am reusit sa ajung la colt, datorita zapezii necuratate si a masinilor parcate pe margine in toate felurile si sensurile. Inca mai sint masini complet acoperite cu zapada...
Eu nu am facut inca poze, dar Critina (cge) are citeva. Poate pune link-ul si aici.
Doar copiii sint fericiti: luni o zii fara scoala, pe urma joaca in zapada cit cuprinde...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli05 spune:

Nu stiu daca e vorba neaparat de a o imblanzi.Ea nu pare asa periculoasa.Cred ca lispsa de experienta isi spune cuvatul.
Luni sotul meu a fost si a discutat cu ea.A icercat sa-i explice unele lucruri.Mai avea un pic si plangea.Copilul este blocat insa.Nu putem sa mai comunicam nici noi cu ea,asa cum se intampla inainte.
Ea este o fetita foarte constiincioasa.Anul trecut a luat diploma de FB,iar acum se pregateste absolut la fel.Notele insa sunt mult mai slabe,iar eu consider ca nu le merita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Am auzit ca plangeti dupa zapada.
Va trimitem din , ca avem de unde:
http://picasaweb.google.com/marius.geana/IarnaInMontreal20073Decembrie?authkey=3_evaji_6PI

Eli, sunt sigura ca veti rezolva problema. Asigura-ti fetita ca notele ei nu sunt totul ptr voi, ca voi stiti cat stie si cat munceste.

La noi e invers, invatatoarea lui Victor este f. relaxata.
Adica, daca Victor scrie un cuvant urat, nu gresit, si i-l sterg si il pun sa il scrie din nou, a doua zi il cearta spunandu-i ca ar fi fost bine oricum.
Asa ca nu mai vrea kupilu' sa ii sterg cuvintele scrise urat, vrea sa le lasam asa.
Eu ii spun ca nu ma intereseaza parerea invatatoarei, ca eu vreau ca el sa invete sa scrie si corect si frumos.

Noi avem scapare, ca invatatoarea este gravida, din ianuarie va avea alta.
Rabdare multa.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Cristina, m-am delectat cu pozele voastre. Sunteti niste frumosi! As vrea si eu putina zapada, ca sania rugineste in beci

Eli, nu cedati si incercati sa o convingeti pe fetit aca ea e la fel de buna, si ca pt voi nu ocnteaza notele Drei, ci faptul ca fetita invata, e constiicioasa, acumuleaza cunostinte noi........

Vine Mosul in seara asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

Superbe poze Cristina. Ce bine ne-ar prinde si noua putina zapada.....

A venit Mosul? A fost darnic?
Andrada tare incantata a fost de cadouri si m-a intrebat daca azi vine Mos Craciun?
Mos Nicolae a venit si cu o scrisorica. A fost de-a dreptul incantata. Mi-a uns sufletul bucuria si uimirea ei.
Doamne, ce bine e sa fii copil!

fulguletzul meu

Mergi la inceput

La multi ani pt cei ce se aniverseaza azi, dar si pt toti copii sau cei cu suflet de copil!

Anto, si mie imi place perioada asta si mor de dragul Biancai, cind o vad asa de fericita.

Nu va zic ca azi noapte la 2.08 m-am si speriat. Dormeam adind si la un moment dat am auzit hartii rupte Copilul n-avea somn si s-a dus sa vada de ia lasat Nikolaus ceva in ghetute Cum era insa moarta de somn, n-a vazut toate cadourile, asa ca a amai "muncit" la ele si de dimineata. Si, desi a primit o gramada, tot i-i mai trebuiau

Acum, intorcindu-ma acasa, am gasit o punguta cu dulciuri in cutia postala Habar nu am cine a lasat-o, insa, sigur se va Bucura Bianca sa auda.

Ieri cei de la Rewe au avut o actiune pt copii. Duceai o cismulita, si azi copilul merge cu perechea si-si ia cismulita lasata acolo, plina cu diverse. O sa vedem dupa amiaza, cind o luam.

Ieri au avut si petrecerea de Craciun de la Hort. A fost dragut si, dupa un miniconcerc de "flaut", am fost invitati la un teatru din acelea cu umbre (in spatele unui paravan f bine luminat, se juca o piesa de Craciun). A fost frumos realizat si a "prins" tare bine la public.

Acum vreau sa comand pt mama un calendar cu pozele Biancai si verisorului ei, alternativ: o luna un copil, luna urmatoare, celalalt copil! Sper sa iasa bine, si asa i-i va avea mama in fata ei, tot anul viitor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Desi se pare ca al meu baiat e printe singurii care au aflat " adevarul " despre Mosi asta nu i-a intunecat bucuria sincera a primirii cadourilor
A asteptat cu aceiasi nerabdare ghetutele, abia asteapta sa impodobim bradutul , ma bucur sincer ca a trecut usor peste acest prag si a imbratisat cu atata entuziasm pastrarea traditiei, a spiritului de sarbatori .

La scoala totul merge struna, de ieri a trecut la romana la scrierea pe caiet dictando

O zi excelenta !
Lala.

_

Fratele mai mare!

Bubu mic! AMR maxim pana pe 27 decembrie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

Lala nastere usoara daca nu te mai prindem pe-aici.
Imi aduc aminte de Ajunul Craciunului din '99 cand l-am petrecut in spital cu bebelina mea. Cel mai frumos cadou de Craciun din viata mea. Un bb sub brad

fulguletzul meu

Mergi la inceput

Lala, deci s-a schimbat termenul la bb? Itzi doresc o sarcina usoara si far apb pe ultima suta de metri, si abia asteptam vesti despre intalnirea cea mare dintre frati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Lala, nastere usoara si un fratior sanatos si cuminte ptr. Bogdan.

Si la noi a venit mos Nicolae de pe 5 dec.
A fost tare incantat Victor, eu ajunsesem acasa inaintea lor asa ca atunci cand a venit de la scoala a gasit..cadourile.
Cea mai tare remarca a fost:'Ati vazut ca MN mi-a adus bomboane, nu e ca voi care nu vreti sa imi cumparati' (asta fiindca a cerut bomboane luni, si n-am vrut sa ii iau ca stiam ce am in frigider).

Si mie imi place f. tare perioada asta, si cum se bucura cand primesc cadourile.

Aseara am fost la Salonul Cartii de la el de la scoala, le-am cumparat niste carti tare frumoase, pe care le alesese Victor cand fusese cu invatatoarea la pranz.
Ma bucur ca sunt incurajati sa citeasca, de fapt, aici toata lumea citeste carti in metrou/autobuz, parc.

Azi au zi pedagogica, va merge la un muzeu EcoMuzeu cu Service de Garde. Abia astept sa imi povesteasca cum a fost.

Andreia, si noi am facut calendare cu pozele copiilor ptr Romania, maine trimitem pachetul.
Au iesit tare frumoase, mai ca as opri si eu un calendar.

O zi buna si un weekend cat mai placut,

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput