Nu mai suntem bobocei - emotii de clasa a II a-3

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns april spune:

Multumim Alina si Andreia pt urari.
A fost o zi plina si foarte frumoasa. Chiar mi-a spus Andrada ca ar vrea sa nu se mai termine aceasta zi. Petrecerea a fost foarte reusita. S-au simtit bine copiii si noi suntem tare multumiti.
A fost cu adevarat o zi de vis
Cateva poze de la petrecerea Andradei

fulguletzul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Superbe poze! Se vede a sau distrat excelent! Unde ati serbat,acasa sau in alta parte? Si, sa inteleg ca tu erai Craciunita?

Sarbatori fericite tuturor! Noi plecam acum la Paris is revenim in 27, iar pe 29 plecam pt revelion la München.....nu stiu cind reveni..poate de ziua Biancai, poate dupa! Am sa mai intru sa va mai citesc!

Lala, nastere usoara, bb sanatos!

La multzi ani tuturor si vacantza de vis!

Mergi la inceput

Merci Andreia.
Nu la ambele intrebari: n-am facut acasa ci la un salon pt copii "Baby Party", si n-am fost eu Craciunitza (Clovnul). Nici macar poze n-am facut cu sarbatorita, am uitat, asa prinsi am fost cu petrecerea. Acasa ne-am dat seama ca noi nu avem poze cu ea. Asta e.

fulguletzul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alma2006 spune:

Craciun fericit tuturor!

Fie ca Sfintele Sarbatori sa va umple sufletele de bucurie, trupul de sanatate si mintea de intelepciune! Anul care vine sa ne gaseasca mai buni, mai destepti, mai toleranti si de ce nu, mai bogati!

Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

"Craciun fericit" cu bucurii, sanatate si lumina in suflet ...

A venit si la noi Moc Craciun, dar pe furis...Uitati citeva poze (primele sint de la scoala lui Antonia, au venit si parintii la un mic "lunch" unde fiecare a adus cite ceva de mincare si de baut).

http://picasaweb.google.com/Antonia13052000/2007Craciun

La multi ani pentru Andrada.
Sa creasca mare, frumoasa, desteapta si sa aiba mult noroc.

Foarte reusite pozele de la aniversare, imi imaginez ce bine s-au distrat copiii.

Mergi la inceput

Multumesc Oana
In Ajun a apucat-o pe Andrada o durere cumplita de maselutza. S-a chinuit 2 nopti. In afara de Nurofen nu am stiut ce sa-i dau. N-am gasit niciun medic de garda in zilele astea. Sunt foarte revoltata. Culmea e ca nici azi nu a lucrat nimeni la stoma... Acum e mai bine.

fulguletzul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Of, April, eu ii mai dau lui Victor Calgel de la sora-sa cand il apuca durerea de dinti/masele sau Dentinox sau CalmaBaby (asta e un sirop pe baza de plante, calmeaza tot).
Noi mergem cu Victor la dentist, mai are o sedinta si sper sa scape de probleme asa cum va dorim si voua.

La Multi Ani! ptr. Andrada.

Oana, frumoase pozele de la Mos.

Si la noi a venit Mos Craciun, s-a cam lasat asteptat si a venit pe furis, fiindca la noi a venit cel adevarat (il citez pe Victor).

Cum e in vacanta ? Care este programul boboceilor?

Pe curand,
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Vacanta e VACANTA! Program de voie. Andrada e la bunici. Desi si-a luat cu ea de citit i-am sps ca pana dupa Anul Nou sa nu faca nimic, doar sa se joace. Sa speram ca o sa ninga sa mearga si la ski. Vorba vine, ski, pe un derdelus sa invete sa skieze...poate la anul mergem si la ski adevarat.
Vacanta placuta tuturor. Sa va odihniti copii pt ca meritati!

fulguletzul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns P&ANA spune:

Noi avem lectii la greu si din cauza asta "lalaim "toata dimineata cu ele si oricum a luat un S la mate chiar in ultimile zile de scoala asa ca putin supliment ,nu strica...

Am ajuns la concluzia ca sistemul de invatamant actual (de la noi) cere prea mult de la un copil de cl.II-a:))de fapt simpla cerinta de a sti sa citeasca corect , sa scrie corect, sa socoteasca bine, este depasita cu muuult... multe exercitii sunt greu de inteles pt. un matur ,daramite pt. un copil .
Mi s-e pare mie sau si voi ganditi la fel ?

Voi ati primit lectii pt vacanta ?
Va doresc distractie placuta

alina71
a fi om e lucru mare...
Aici e povestea Crisei:
http://www.crisa.z1.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

La multi ani si Sarbatori fericite!
Va doresc numai bine si sa vi se implineasca toate dorintele.

Nu am mai scris si imi cer scuze, pentru ca nu am lucrat singura la calculator si deci numai in putinul timp pe care il aveam apucam doar sa citesc. Imi pare rau sper ca nu ati inteles altceva.

PS: ieri a taiat-o o patina de gheata la deget. A curs la sange...am crezut ca mor...acum astept sa-i dea jos pansamentul sa vedem cum arata.

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 7 ani si ...

Mergi la inceput