Bucurii de sept-oct 2006 (92)
Raspunsuri - Pagina 5
anangel_lexi spune:
M-am umplut de spume. Dupa ce ca stau prost cu timpul s-a mai bulit si serverul la servici si am stat cateva ore de pomana pana s-a reparat. Macar bine ca acum merge...
Mexxa, multa sanatate lui Sebicu! Nw gandim la voi! Sper din suflet sa scapati de probleme repede si bine!
Xandrutza, .
Merg sa ma uit la poze
de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
MamiLili spune:
A urmarit cineva emisiunea "Ce se intampla doctore?" de sambata, la ProTv? A dat Olivia Steer o reteta de supa de ciuperci dupa care si acum salivez, numai ca n-am apucat s-o memorez si iata ca n-am cum s-o fac. Daca stiti, please please spuneti-mi si mie, ca n-am mai fost cuprinsa vreodata de asa o pofta de ciuperci, ma gandesc de 3 zile doar la ele.
Mira, sper ca esti mai bine!
Lili, mamica lui Mathias (17.10.2006)
Save the Earth! It's the only planet with chocolate.
xandrutza_76 spune:
Lili, ce rau imi pare, acum am vazut ce-ai scris; acum cateva minute a fost in reluare reteta Oliviei... dar nu am fost atenta, imi pare rau...
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
MamiLili spune:
quote:
Originally posted by xandrutza_76
Lili, ce rau imi pare, acum am vazut ce-ai scris; acum cateva minute a fost in reluare reteta Oliviei... dar nu am fost atenta, imi pare rau...
Ahhhhhh dac-as fi stiut ca e emisiunea in reluare!
alexutza_26 spune:
Lili - pe site (poftitilaslabit)ai incercat sa vezi daca nu cumva dau secvente din emisiune si poate, poate dau si reteta mult visata???
Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
Adriana mica spune:
Floricel, ne-a spus pediatra ceva despre o analiza denimta 'fosfaza alcalina' sau cam asa ceva. Cu aflu exact denumirea, iti spun si tie
Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
O raza de speranta...sau cum a venit pe lume Tudor
www.totsites.com/tot/tudorandrei" target="_blank">Povestea merge mai departe...
GETY spune:
Buna seara, mamici!
Noi am fost pana la Selgros, primul scop a fost sa ajung la banca din aceeasi cladire si i-am cumparat joculet din ala din lemn sa potriveasca animalutele.
Mirabelac, ati reusit sa recoltati proba de urina? Of si mie mi-e teama ca a sa astept sa ninga si apoi sa cumpar saniuta (din cauza iernilor fara precipitatii), iat apoi mi-e teama ca daca astept prea mult, n-o sa mai gasesc modelul care-mi place mie. Unde sunt iernile de altadata cand eram copii si faceam "trenuletul" din sanii?
Floricel, frumosi biscuitii, aratoasa a fost si budinca de brocoli, iar fetita care sta in picioruse, nu mai zic... Of, cat mai am sa astept s-o vad si pe Mariuca mea asa?
Cristina, felicitari pentru iepuras, sa vina asa de fiecare data, fara dureri. E prima maseluta, nu? Ai grija, nu obosi printesa din burtica, las-o sa-si faca "soamnele de frumusete", fetitele au nevoie de asa ceva. Tin minte in ultimele 2 luni, cand ma culcam in jur de ora 13, in fiecare zi, se culca si Maria in burtica.
Elenia, ce s-a intamplat si de ce ai scris cu atatea virgule?
Monique_new, pupam si noi fetita care seamana cu taticu' (ti-a scris si Mirabelac) si ne-a placut casuta. De fapt sotul vrea sa-i cumpere fii-si o casuta din plastic, tot asa mai mare, in care sa intre sa-si puna jucariile.
Eloise, mai ai vesti de la Mexxa?
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
MamiLili spune:
quote:
Originally posted by alexutza_26
Lili - pe site (poftitilaslabit)ai incercat sa vezi daca nu cumva dau secvente din emisiune
Da! Si pe poftitilaslabit si pe csid
quote:
si poate, poate dau si reteta mult visata???
Nu-i!
MamiLili spune:
quote:
Originally posted by floricel79
VOi faceti analize de sange sa verificati Ca, Vit D si altele?
Floricel, iata analizele noastre de rutina:
- sumar urina
- hemoleucograma
- calcemie (Ca ionic si total), sideremie (fier), fosfataza alcalina (indice ptr rahitism), glicemie
AdinaF spune:
Buna seara la mamici si la bebici!
Lili, mie imi dau de gandit poftele astea ale tale...desi nu, vorbesc prostii, lasa sa -ti treaca intai "cosurile"...
Pufymic, eu asa m-am distrat cand am citit metoda ta de intzarcare...zici ca mi te si inchipuiam fugind prin casa "topless", cu instrumentele colorate, cu copilasul fugind infometat dupa tine...
Si acum la cerere, poze de la sanius:
http://picasaweb.google.de/adina.faehnrich/Nov07
Vizionare placuta!
Adina, imblanzitoare de Fabian si Alexander (06.10.2006)