Bucurii de sept-oct 2006 (92)
Raspunsuri - Pagina 4
Monique_new spune:
Neata.
Cristina multumimde cafea. E tare buna ca nu prea am dormit de 2 nopti.
Azi noapte nu a mai facut febra dar dim avea iar 39. Off ma inebuneste cu puseurile astea febrile.
MamiLiliSa sti ca nici eu nu o cocolosesc pe Cosmi, nici cu iaurturile reci de la frigider nici cu scosul afara. Am iesit aproape zilnic cu ea macar cite o jumatate de ora o ora. Dar zilele trecute a batut rau vintul, am plecat la piata si nu mi-am dat seama de vreme. Cred ca ne-a adus vre-un virusel .
Andreea sanatate mult lu Sebicu.
floricel79vazut pozele cu Rox si biscuitii braduri si inimioare...yami yami
POZE COSMI 1 ANISOR
POZE NOI COSMINUTA
Monica si Cosmina (13 septembrie 2006 )
Adriana mica spune:
Buna dimineata,
Multumesc pentru raspunsuri!
Noi oricum urmeaza sa facem ceva analize specifice inainte pt confirmarea diagnosticului, intrucat nu avem simptome clare: fontanela ok, picioare drepte, iar forma coastelor poate fi constitutionala sau determinata si de faptul ca Dudu este mai slabut, eu asa cred (noi am luat inca de la nastere Vigantol, fontanela s-a diminuat in timp dar aspectul usor evazat al coastelor a persistat). Oricum, pediatra noastra nu este adepta tratamentului injectabil; din experienta ei, copilasii al caror diagnostic de rahitism a fost confirmat, au raspuns foarte bine la Vigantoletten(?!) Deocamdata luam in continuare Vigantol.
Monique, sanatate Cosminutei!
Andra, multumim ca i-ai transmis Mexxei urarile noastre pt Sebicu!
Cristina, iti urez si eu cu intarziere felicitari pt micuta Daria! Sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea!
Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
O raza de speranta...sau cum a venit pe lume Tudor
www.totsites.com/tot/dudu" target="_blank">Paginuta mea de web
eleņia spune:
bunadimineata
sarumana,de,cafea
imi,pare,rau,ca,nu,pot,sa,raspund,dar,nu,mai,pot,sa,stau,pt,ca,dupa,cum,se,observa,nu,pot,sa,scriu,
va,pupez,s,va,doresc,o,zi,buna
Monique_new spune:
Poze Cosminuta
Am reusit sa mai punem si noi citeva pozici.
POZE COSMI 1 ANISOR
POZE NOI COSMINUTA
Monica si Cosmina (13 septembrie 2006 )
alexutza_26 spune:
Buna dimineata...la amiaza...
Acum am reusit sa adormim din nou..are de vreo 2 zile o energie debordanta..ff greu mai reusesc sa-i fac fata ziua, iar seara adoarme foindu-se si rasucindu-se tarziu pe la 11-11:30...ma gandesc ca e doar o faza, cum au fost de altfel multe altele!!!
Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
Am citit din urma dar nu am inteles mare lucru. Pufy, ce s-a intamplat, ti-a fost rau? Am citit ca ai lesinat! Sper ca esti bine acum! Care a fost cauza?
Eu sunt cam prost dispusa, sau mai bine zis stresata ca am multe chestii de si parca nu se mai termina. In schimb sunt fericita ca Mariei nu-i mai curge nasul!
de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
alexutza_26 spune:
Monique - am admirat-o pe Cosmi - e intr-adevar o domnisoara pe cinste, vesela nevoia mare si deja o iubareata innascuta, imi place ca debordeaza de fericire in poze...ce sa mai - o scumpete..aaa, si mi-a placut casuta din camera ei..super
Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
xandrutza_76 spune:
Buna dimineata!
Cristina multumesc pentru cafea, te pup si ai grija sa nu mai faci asa mult efort.
La noi s-au inmultit mucii, astept Sinupretul...
Monique, o pupam pe Cosmi, ce mare a crescut de cand nu am mai vazut-o; imi place tare mult de ea, zambeste asa frumos.
Elenia, iti dorim o zi frumoasa!
Alexutza, noi nu prea am dormit, din cauza de mucisori.
Lexi, pupici Mariei, bine ca nu-i mai curge nasucul.
Vigantoletten nu a fost retras de pe piata?
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
Mirabelac spune:
alex inca nu m-am gandit la saniuta, sa vad zapada acum si mai vorbim.
Andra multumim de vestile despre mexxa, sanatate multa lui Sebicu si recuperare rapida.
Lili perfect de acord cu tine, ma bucur ca ne mai dati informatii asa pretioase, tu si Cristina, deja le-am trimis la cateva prietene care imbraca copiii cu 100 de randuri de haine si-i tin inchisi in casa la 30 grade sa nu raceasca. Eu ma supar pe sot daca nu reuseste sa-l scoata pe D o zi afara, eu ajung tarziu si nu-l mai scot pe intuneric.
Floricel m-ai terminat cu mancarurile tale, noroc ca ai pus poze cu don'soara scumpa foc si mi-a trecut.
Am vazut si Cosminutza cea cocheta care seamana din ce in ce mai mult cu tati.
Am sunat dr ieri dr si mi-a zis sa iau Bromocriptina, i-am zis de Dostinex si a zis ca nu cunoaste medicamentul, m-am luat dupa ea si am luat aseara... dimineata aproape ca am lesinat, mi-a scazut tensiunea si am vazut negru in fata ochilor, dupa ce am baut cafeaua mi-am revenit... nu le mai iau... parca nu mai am asa mare tensiune in sani, sper sa scap cat mai repede de lapte. D a mai tanjit si azi noapte vreo juma de ora dar i-a trecut cu o doza de lapte, am luat termos si vad ca primeste mai usor asa laptele.
*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)
www.graphicsarcade.com/holidays/christmas/countdown/christmas_countdown_04.swf" target="_blank"> Asteptam Craciunul!
"Vreau sa fiu din nou COPIL, vreau sa desenez cu creta colorata pe strada, vreau sa fiu mandra de tricicleta mea cea noua, vreau sa cred sincer ca bomboanele sunt mai bune decat banii, vreau sa stiu doar cele sapte culori, cinci poezii, zece cifre si vocea mamei care ma chema la masa cand nu imi era foame."
floricel79 spune:
Buna dimineata si de la noi
eu acum imi beau cafeaua sa fiu sigura ca ieri am facut-o si am uitat s-o beau printre atatea budinci si biscuiti
Azi am fost tare harnice: am papat, am stat afara vreo 2 ore la soare, am facut vaccinul de 1 an, ROR-ul va urma in ianuarie si sunt multumita ca nu a plans mai deloc: si-a luat fatzuca de plans cu gurita scumpa cu colturile lasate in jos dar se abtinea parca sa nu scoata nici un sunet. Oricum, n-a durat mult si a fost ok, cand am ajuns acasa avea chef de distractie si de mutat patutul din loc (sta in patut si se tot "hatzana" in el iar patutul se deplaseaza usor pe parchet).
Monica, am vazut-o pe Cosmi scumpa foc si vesela nevoie mare. Tare frumos se juca ea cu catelusul ala mare de plus. Casuta e super, am vazut si noi intr-un pliant de Plus dar tot n-am reusit sa ajungem acolo ca sotul vine numai seara tarziu acasa si.... nu mai zic nimic. fetita frumoasa sa-i treaca febra.
Adriana mica si Roxana are coastele mai evazate de pe la vreo 3-4 luni, nici nu mai stiu, la un mom. dat i-am dat cate 3 picaturi de Vigantol insa costitele tot asa arata. La noi cred ca e constitutional ca si eu le am cam tot asa iar alte semne de rahitism nu prezinta nici ea. VOi faceti analize de sange sa verificati Ca, Vit D si altele?
Florina, mamica de Roxana Maria (23.09.2006)