Casnicute sexy(147)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

saluty gagici!
toate.
miha, hai ca mai e putin daca zice tanti dr. la tine si la copilasi.
soni, hai nu ne mai tine pe jar, care-i surpriza?
cami, spor la pregatiri si distractie faina.
noi ne-am mai linistit putin, am terminat cu toate actele, banca, bani. avem cheia, de luni ne apucam de renovat. abia astept.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

aaa nuuuu mai gagici.nu prepar nimic dar absolut nimic de data asta.cumpar maine dimineata totul.o parte le-am comandat,altele le iau semipreparate si altele congelate.din produsele cu care-mi voi delecta musafirii vorbesc
Nu am timp ca in alti ani sa fac mese festive numai cu manuta mea.Nici tortul nu am timp sa-l fac
Maine am romanii asa ca cu ei va fi ceva mai complicat ca duminica cu quebecii e multttt mai simplu.O pizza,un hot-dog si scap

Mai sunt happy rau.M-au sunat de la club de la Maia(de patinaj) ca a fost selectata pt a face parte din echipa de patinaj sincronizat.Nu pot sa-mi exptim bucuria.Nu e un talent in ale patinajului dar munceste mult.Acum sa ma auziti ce ma voi plimba weekend de weekend din competitie in competitie.

miha,nu ai nascut?

v-am spus ca la mine e zapada cat gardul?si nici nu am apucat macar sa pun decoratiile de Craciun afara.Acum ce naiba sa fac?a inghetat si mama lui de pamant ,plus zapada ca-i pana aproape de genunchi Parca as fi singura!

gata,merg sa0mi fac somnul de frumusete.copii dorm.care mai de care sforaie pe aici.

un weekend fain de tot va doresc.

tzuc

"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Miha tin pumnii.
Cami petrecere frumoasa
Alina felicitari pt ap. spor la renovat
Moni maine plec acasa la ai mei. in sfarsit.....
Danutza eu zic sa mergeti in "excursie"
Doina pe unde esti? cum se simr mama ta si Dana?
Soni asteptam surpriza.

Eu sunt la bucatarie si din cand in cand alerg dupa piticanie. Cum prinde un moment singura cum trage tot dupa ea.

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Monica, Miki va multumesc pentru sfaturi, aveti dreptate, chiar daca-i mai mult o plimbare cu masina, mai iesim si noi din casa in masina , macar trancanim si nu-l las nici pe sot singur sa conduca, ca nebunul si sa fumeze ca turcul , asa ca... miine dimineata ne trezim si plecam toata formatia de trei.

Cami petrecere frumoasa si felicitari pentru rezultatele Maiei.

Soni spune surpriza ca ne-ai facut curioase

Alina spor la treaba, pina la urma primesti felicitarile in casa cea noua sau nu ne dai adresa s-o stim si noi.

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

cami, bravo!!! felicitari Maiei si succes pe mai departe
miki, petrecere frumoasa la ai tai
danelutza, atunci drum bun si distractie placuta...ma bucur ca te-ai hotarat sa mergi
miha, pe unde te-ai ascuns?
alinutza, spor la treburi
mai mie mi s-a facut o pofta de covrigi din aia brasoveni(cum sunt pe-acasa la orice coltz) si nu gasesc retete decat cu ou si lapte) da mai sap...stiti ca nu ma las usor

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

cami, felicitari din inima maiei!!! bravo ei, esti mamica de vedeta.
mey, eu am trimis adresa mea (de la ai mei, unde suntem acum si unde o sa mai raminem citeva luni pina terminam la noi). ieri am zis ca s-a rezolvat. tu danelutza nu ai primit-o?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Alinuta, am primit adresa, dar am crezut ca vrei sa te felicitam de casa noua in casa noua

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

pe unde sunteti?
eu am facut o pizza pentru restul lumii si pentru mine am facut una de post si am covrigii la cuptor pser sa iasa buni daca nu..arunc cu ei dupa voi poate apareti

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Buna sexoaselor!Am intrat sa citesc ce mai faceti.
Miky , cum e acasa?Dana e bine, mama e la Alexandria internata acum ,am scris la subiactul lui Dan.Sunt obosita acum .Merg sa ma odihnesc.Va pup!

Doina Bita

Mergi la inceput

Doina, noapte buna si sanatate multa tuturor celor din fam ta

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput