Casnicute sexy(147)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!

Bey...fii-mea joaca tananica cu mine... Aseara m-am trezit la un moment dat cu o scurgere si mi-am zis: "hait,pana aici mi-a fost" M-am dus la spital,am vb cu dr,m-a controlat si cica "inca nu s-au rupt memebranele" cacacioasa de fii-mea cre ca voia mangaiata pe cap de dr ca zicea dr ca e ff aproape,nu trebuie sa caute prea mult.
Ea m-a vazut cam cum ma misc si ca imi este f greu si mi-a zis ca-mi poate face cezariana,ca sa scap. Da' mai stau fo 2 zile...

Asa ca...n-aveti incotro...ma mai suportati si azi...

Miha si Robert

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

miha,bafta daia multa curaj si bebe sanatos.
zilele urmatoare nu voi avea timp sa intru sa va cetesc;avem 2 chefuri de prestat pt ziua Maiei
tineti-mi pumnii si nu va promit ca vin cu poze ca iarasi va mint
pe sapt.haialalta

banana,sa-ti traiasca printesa.cred ca esti toata in petreceri.nu ne intersectam deloc

p.s.miha,ai grija.ai un gand bun de la mine

"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Multumesc din suflet Cami! Spor la pregatiri si bineinteles ca asteptam poze!

Miha si Robert

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Buna fetelor,
cam slaba miscarea pe-aici
miki, soni, multam de cafelutza
Danelutza , ce supriza pregatesti colegului?
miha... te tine in sah burtika
cami, petrecere frumoasa si cand ai timp asteptam poze
restul sexoaselor pe unde sunteti?
noi suntem ok, maine mergem la analize dim cu alex, sa ne tineti pumnii...desi el e tare curajos si nu-i e frica sa-i ia sange...apoi are o expozitie la gradinita cu toate picturile lor de peste an, fac si o mica petrecere, canta, danseaza...asa ca mergem cu totii la gradi...avem program artistic
va pe toate si sunt in zona

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soni spune:

MIKIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!
Urge! Vazui ca esti ardeleanca ! Esti cumva din baia Mare?? Spun dupa ! Ciurpriza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Monica distractie placuta la gradinita miine, ca nu-s daca sintem acasa. Nu stiu ce sa fac, sa ma duc, sa nu ma duc cu Isabella si sotul din dotare, undeva in sudul Italiei, mergem cu masina normal, dar e cam obositor pentru Isabella dus si intors, sa plecam dimineata la cinci si sa ne intoarcem seara , si mai e si o vreme de kko, ploua de doua zile, ma gindesc poate acolo e cald si ne mai dezmortim picioarele. Inca ma gindesc, sa ma ... sa nu ma duc...

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Danelutza, eu m-as risca
pitica nu poate...ci sigur o sa doarma in masina asa ca o sa fie odihnita si apoi va distrati si daca zici ca mai prinzi si vreme buna...atunci e si mai bine
multumesc de urari si drum bun si distractie placuta si voua inc az ca va hotarati a mergeti

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

quote:
Originally posted by soni

MIKIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!
Urge! Vazui ca esti ardeleanca ! Esti cumva din baia Mare?? Spun dupa ! Ciurpriza!

La vita è un lampo,ma nel mistero di questo istante luminoso c'è il nostro passato,il nostro presnte,il nostro futuro!
P.Mosca

Viata e ca un fulger,dar in misterul acestei clipe luminoase exista trecutul,prezentul si viitorul nostru!

Soni, eu sunt din Zalau.

Miki

Mergi la inceput

miki, ce faci, pe unde te mai plimbasi azi?
Biiii...te vazui...da n-aparusi si pe-aici asteptam sa-ti treaca virusii de la pc

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput