Casnicute sexy(147)
Raspunsuri - Pagina 12
mariussimiuc spune:
Helau! 
Bey...fii-mea joaca tananica cu mine...
Aseara m-am trezit la un moment dat cu o scurgere si mi-am zis: "hait,pana aici mi-a fost"
M-am dus la spital,am vb cu dr,m-a controlat si cica "inca nu s-au rupt memebranele"
cacacioasa de fii-mea cre ca voia mangaiata pe cap de dr
ca zicea dr ca e ff aproape,nu trebuie sa caute prea mult. 
Ea m-a vazut cam cum ma misc
si ca imi este f greu si mi-a zis ca-mi poate face cezariana,ca sa scap. Da' mai stau fo 2 zile...
Asa ca...n-aveti incotro...ma mai suportati si azi...
![]()
Miha
si Robert 
Danelutza spune:

ange spune:
miha,bafta daia multa
curaj si bebe sanatos.
zilele urmatoare nu voi avea timp sa intru sa va cetesc;avem 2 chefuri de prestat
pt ziua Maiei
tineti-mi pumnii si nu va promit ca vin cu poze ca iarasi va mint
pe sapt.haialalta
banana,sa-ti traiasca printesa.cred ca esti toata in petreceri.nu ne intersectam deloc
p.s.miha,ai grija.ai un gand bun de la mine
"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."
mariussimiuc spune:
Multumesc din suflet Cami!
Spor la pregatiri si bineinteles ca asteptam poze! ![]()
Miha
si Robert 
monica-elizabet spune:
Buna fetelor,
cam slaba miscarea pe-aici ![]()
miki, soni, multam de cafelutza 
Danelutza
, ce supriza pregatesti colegului? ![]()
miha...
te tine in sah burtika ![]()
cami, petrecere frumoasa si cand ai timp asteptam poze 
restul sexoaselor pe unde sunteti?
noi suntem ok, maine mergem la analize dim cu alex, sa ne tineti pumnii...desi el e tare curajos si nu-i e frica sa-i ia sange...apoi are o expozitie la gradinita cu toate picturile lor de peste an, fac si o mica petrecere, canta, danseaza...asa ca mergem cu totii la gradi...avem program artistic ![]()
va
pe toate si sunt in zona
monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
soni spune:
MIKIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!
Urge! Vazui ca esti ardeleanca ! Esti cumva din baia Mare?? Spun dupa ! Ciurpriza!
Danelutza spune:

Monica distractie placuta la gradinita miine, ca nu-s daca sintem acasa. Nu stiu ce sa fac, sa ma duc, sa nu ma duc cu Isabella si sotul din dotare, undeva in sudul Italiei, mergem cu masina normal, dar e cam obositor pentru Isabella dus si intors, sa plecam dimineata la cinci si sa ne intoarcem seara
, si mai e si o vreme de kko, ploua de doua zile, ma gindesc poate acolo e cald si ne mai dezmortim picioarele. Inca ma gindesc, sa ma ... sa nu ma duc... ![]()

monica-elizabet spune:
Danelutza, eu m-as risca ![]()
pitica nu poate...ci sigur o sa doarma in masina asa ca o sa fie odihnita si apoi va distrati si daca zici ca mai prinzi si vreme buna...atunci e si mai bine ![]()
multumesc de urari si drum bun si distractie placuta si voua inc az ca va hotarati a mergeti
monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
mikiriki spune:
quote:
Originally posted by soni
MIKIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!
Urge! Vazui ca esti ardeleanca ! Esti cumva din baia Mare?? Spun dupa ! Ciurpriza!
La vita è un lampo,ma nel mistero di questo istante luminoso c'è il nostro passato,il nostro presnte,il nostro futuro!P.Mosca
Viata e ca un fulger,dar in misterul acestei clipe luminoase exista trecutul,prezentul si viitorul nostru!
Soni, eu sunt din Zalau.
Miki
monica-elizabet spune:
miki, ce faci, pe unde te mai plimbasi azi?
Biiii...te vazui...da n-aparusi si pe-aici
asteptam sa-ti treaca virusii de la pc ![]()
monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post