Casnicute sexy(147)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Monica am intrat sa va scriu acum, caci era langa mine fratele meu mai mic , care este mai "slab"si nu puteam sa scriu...mama a facut icter mecanic de la pietrele alea de la fiere Pentru moment nu o opereaza, pana nu o stabilizeaza putin...nu stiu ce sa spun...am tot spus doctorului de la noi sa o opereze sau sa mergem cu ea in alta parte daca nu au ce le trebuie la noi.Azi ne-a spus ca au iesit analizele foarte proaste, ca el nu mai poate sa opereze aici si ne-a trimis la Alexandria.Acolo s-au crucit doctorii...de ce au tinut-o atata???eu nu sunt doctor, nu citesc analize, ecografe si toate alea....Mi-e frica sa gandesc...la consecinte....Nu pot nici sa dorm cu toata oboseala meami-e frica daca suna telefonulcaci stiu ce inseamna asa ceva...MA rog sa fie bine pana la capat.Dar...exista un dar...

Doina Bita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Offf...Doina, nu ma pricep, nu stiu ce inseamna icter mecanic...dar imi dau seama ca este f grav din ce spui tu.
ma rog pentru sanatatea mamicutei tale si tie sa-ti dea putere sa o ajuti cat poti de mult

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Da, Monica e grav, mai ales ca are 65 ani...si nu stiu doctorii cat de afectat este pancreasul si ficatul, mi-au expicat , am cautat si eu pe google si am citit, nu imi place de loc cum arata mama, nici ce am citit, nici ce mi-a spus doctorul ....Putere de unde DOAMNE SA MAI GASESC????Chiar nu stiu....Incerc sa ma sez in pat , am gasit o pastiluta de somn, chiar am nevoie de odihna!!!
Va pup pe toate!!!!

Doina Bita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Doina, e tanara mamica ta...sa dea Dumnezeu sa fie sanatoasa si sa traiasca multi ani fericiti de-acum inainte
hai fugi in pat...somn usor

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

CAMI,felicitari Maiei!...ii doresc sa ajunga o mare patinatoare!!!...distractie faina de sarbatori!!!...mersi de adresa!

DANELUTZA,drum bun si distractie faina!!...am notat adresa,desii o aveam de anul trecut,am pastrat-o

MIKI,distractie faina acasa!!!...vezi ca eu am alta adresa,nu mai e cea de anul trecut

DOINA,putere multa iti doresc,sanatate mamei tale si sa dea Domnul sa fie bine pana la urma!

Eu pun adresa aici pt cine o vrea : Mirela Stoia
901 NE 14 AVE.,APT.507,HALLANDALE,33009,FLORIDA

Astept si eu adresele voastre,cele care v-i le-ati schimbat!!!

MONICA,la tine e valabila cea de anul trecut?

MIHA,bafta!!!!...ai nascut?...iti tinem si noi pumnii sa fie totul bine!!!

Moi suntem tot cu treburi cu sarbatorile,ai mei sunt tare incantati de Robert,nu l-au mai vazut de la 1 an si 3 luni....va dati seama ce e de capul lor

Weekend placut la toata lumea!!!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

neata...dau eu cafelutzu azi....fac si apelul..in caz ca va lipsisem....vazand ca ultima vreme umblu numai haihui...asa ca pe ultima suta de metri...sper sa nu ma apuce pe strada..dar defapt am toate sansele...

o zi placuta tuturor..

Stefania X 2mai avem putin...putin...Doamne ajuta!
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!

Azi sunt in depresie!

Miha si Robert

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Salutare

Doina multa sanatate mamei tale si tie multa putere. E bine acasa, multumesc de intrebare.
Mirela imi notez adresa ta cand ajung acasa. A mea a ramas neschimbata. Petrecere frumoasa cu ai tai
Mihatin pumnii. hai iesi din starea asta. un pupic mare

Eu va doresc un WE minunat si o saptamana frumoasa. Azi plec la ai mei. O sa intru de la un internet-cafe sa aflu noutatile.

Pup pe toate

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

eu m-am speriat de fata mea azi dimineata..am zis ca mi-a schimbat-o cineva..sau am pus peste noapte alta suta de kile...noroc ca intre timp a devenit totul la normal(sa zicem)..offf..ma omoara apa asta..ma umfla toata...

Stefania X 2mai avem putin...putin...Doamne ajuta!
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Ca sa mai ies un pic din depresie am facut un cremsnit Poftiti de serviti,va rog.

Miha si Robert

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput