Fetele din America (95)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Welcome pumba, zi si statul unde sa te trec.

Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Reteta mea de curcan total "foolproof" este sa cumpar o bestie mai mica, si il bag in rotisor (il indes cu o lamiie, sare, piper, niscai catzei de usturoi, piper, si cimbru)...ultimile 20 minute il ung cu putin unt. La rotisor mi-a iesit intotdeauna perfect, nu s-a uscat si n-am muncit

Anamaria

"Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Ramona, mersi mult de raspuns. M-am uitat pe site la macy's si nu au decat pieses separate. Am gasit la JC penney un set si cred ca in week-end ma infiintez sa-l iau.

Multumesc mult inca o data.

3 anisori...uraaa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

quote:
Originally posted by pumba

ramona - tu ai casa in gradina botanica?

Adeline( 16.12.2005)Claire(7.12.2001)

Nu-s chiar asa multe, noi ne gindim ca mai avem de pus!
Am facut multe poze pentru ca i le trimit lui mama, ea e consultatnt!

Andrada, tare meniul!

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Carmen, n-am vazut set pe site-ul lui JC Penney. Au pret bun?
Eu am nevoie de o oala mai mare, ca vin musafirii. Ma gindesc sa caut ceva gen Calphalon, cast iron ar fi prea grea.
Mi-am dat seama ca nu mai am nici blender, al meu s-a stricat. Si vreau sa fac supa de pumpkin! Recomandati-mi unul de care sinteti multumite. Al meu nici nu mai stiu ce era - Braun, Black & Decker? A fost bun cit a mers...
Cred ca ma lasa si masina de piine, se pare ca s-a distrus o parte mica de plastic. Face zgomot si niste parti care erau fixe sint mobile acum... Atit ma pricep sa explic! Asta am folosit-o doar citeva luni, dar destul de des.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

south dakota.

Adeline( 16.12.2005)Claire(7.12.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

quote:
Originally posted by Ramona J

Carmen, n-am vazut set pe site-ul lui JC Penney. Au pret bun?
Eu am nevoie de o oala mai mare, ca vin musafirii. Ma gindesc sa caut ceva gen Calphalon, cast iron ar fi prea grea.
Mi-am dat seama ca nu mai am nici blender, al meu s-a stricat. Si vreau sa fac supa de pumpkin! Recomandati-mi unul de care sinteti multumite. Al meu nici nu mai stiu ce era - Braun, Black & Decker? A fost bun cit a mers...
Cred ca ma lasa si masina de piine, se pare ca s-a distrus o parte mica de plastic. Face zgomot si niste parti care erau fixe sint mobile acum... Atit ma pricep sa explic! Asta am folosit-o doar citeva luni, dar destul de des.

Calphalon or All Clad sant bune, si le recomand cu incredere

Eu folosesc blender de la VitaMix, si sant foarte multumita de el.

AnaMaria, mie imi iese puiul la rotisor ... ... Curcan nu am incercat inca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uta_ciun spune:

quote:
Originally posted by josefine

Am vazut 4 luni, 3 sapt si 2 zile. Am un site, daca vreti vi-l trimit ca sa luati filmul. E calitate de dvd

si eu vrea sa vad filmul, te rog si eu sa dai link-ul

multumesc,
uta_ciun

The most beautiful thing in life is LIFE itself ! http://www.help-ema.puls-il.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Ramona,

Daca vrei Calphalon, uite aici o oferta.

http://www.bedbathandbeyond.com/entCalphalon.asp?order_num=-1

Eu am crezut ca, Calphalon sunt doar cele din cast iron. Dar se pare ca sunt si stainless steel si cele din linkul de mai sus si cast iron, deci mai multe tipuri. La cele din linkul de mai sus (ma refer la genul acela de oale), cineva la review spunea ca nu sunt non-stick, deci se cam prinde mancarea in ele.

Uite si linkul de ma JC Penney

JCPenney
Lamuriti-ma si pe mine, care sunt cele mai bune oale? Eu vreau sa-mi schimb total oalele si daca dau niste bani acum, as vrea sa le aleg pe cele mai bune. Eu stiam ca cele cast iron sunt cele mai bune. In afara de problema cu greutatea, ca sunt grele, ar mai fi si altele? Sau sunt mai bune cele din primul link de care ziceam ca lipesc (cred ca se numes hard-anodized? Sau cele stainless steel? Hai, ca rog, fetele bucatarese, care oale va plac cel mai mult, in ce oale nu se prinde mancarea si are si gust bun? Care nu sunt cancerigene si au timp de viata mai lung?

Edit sa-i multumesc si Ancai si sa pun aceeasi intrebare. Ce tip de oale de la Calphalon, ca vad ca sunt mai multe tipuri: cast iron, hard-anodized sau stainless steel?!

Multumesc mult,

3 anisori...uraaa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

eu folosesc stainless steel - si se curata foarte usor, iar cei de la All-clad au life time warranty.

Mergi la inceput