Fetele din America (95)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Si eu votez pentru stainless steel...incercati magazinele care aprovizioneaza restaurantele. Au marfuri de calitate (no-name) care sint foarte durabile.

Sanca, si eu tot cu Vita-Mixul ma descurc...blenduieste orice si in plus fac si faina si zahar pudra cu el. Este exceptional si il am de 8 ani, folosindu-l aproape in fiecare zi.

Anamaria

"Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Oana, mersi mult de editare. Nu le am cu ascunsul linkului. Pup.

3 anisori...uraaa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

back.

Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Carmenbr, nu nimerisem setul ala de oale la JC Penney. Ai vazut ca practic numai trei piese sint din cast iron? Deci nu mi se pare un deal nemaipomenit.
Multumesc pentru ideea cu BBB. Acum ce oi fi facut cu cupoanele alea de 20% off care le tot primesc? Probabil ca le-am aruncat!
Mie imi plac mai mult oalele hard anodized. La stainless steel nu am avut noroc. Dar pe primul loc e cast iron. Doar ca vreau acum ceva mare si cast iron ar fi prea greu.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Multumesc pentru ideea cu Vita-Mix. Uitasem sa specific: un blender mai ieftin de $400 imi puteti recomanda?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Ramonel, pai depinde ce vrei sa "blenduiesti"

eu iti recomand un handheld ceva de genul www.bedbathandbeyond.com/product.asp?order_num=-1&SKU=14086870&RN=436" target="_blank">asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

Ramona eu ziceam sa-mi iau un food processor d'ala Braun Combi max 650 de pe amazon. mama mea are din cel cu doua vase si e bun.

aseara ne-am luat de la Office DEpot un laptop. am dat 500, e de 80 giga si 120 mega de ram.

Lai , multumim de intrebare. ne acomodam incet incet. plodu a avut ceva probleme, dar suntem mai atenti cu el acum si credem noi ca e mai bine. te asteptam in Santa Clara. la vara. da? ma gindeam sa incep si eu sa caut ceva de lucru in zona, nu stiu ce universitati ar fi si mai ales cine m-ar mai primi pe mine dupa atita pauza. tu ai terminat doctoratul, nu? eu dupa ce l-am terminat (dec 2005) nici c-am mai lucrat.

Josefine, vreau si eu linkul te rog. e legal nu?

fetelor eu sunt speriata de bombe. in OLanda, trageam filme si muzica, ca 99% din olandezi, la greu. le-am "aruncat" pe toate la plecare de frica copyright-ului aici. irfanview pot sa-mi pun? prelucrez si eu neshte poze ceva ...

noi de thanksgiving suntem invitati la o familie (tipul (e fost coleg de la eletronica pe cind era barbate-miu asistent acolo, acum vreo 12 ani ... )) care ne-a luat de suflet pe aici. ne mai duce ici-colo, ne arata, nemai da sfaturi. ei sunt veniti inca dinainte de bubble .
asa deci suntem invitati la ei. ne gindeam la un vin bun, un buchet de flori, ptr cea mica ceva dulce. e ceva specific ce am putea duce (si de unde sa cumparam)? se fac cadouri cu ocazia asta? de gatit ceva nu pot ca am doar o oala micuta in care ii fac mincare cupilului . deci:
vreau si eu oale. dar desi am citit aici pagini intregi nu am reusit sama edific.
ptr ciorbe ce fel de oala: un stainless steel simplut e bun? de 6 litri acolosha? apoi cast iron -ul asta este bun cind prajesti? deci ptr asa ceva sa ma orientez spre cast iron? dar ptr gratare (si ma refer la cele facute pe aragaz, ofcorz)? dar ptr baking? un chec, un blat de tort, o placinta dobrogeana ceva.

senchiu mucho

Mergi la inceput

Liris, vad ca azi nu gasesc nimic... Ai un link?

Sanca, as fi vrut din cel cu vas. Mai fac cite un smoothie si ala mi se pare mai potrivit. Parca n-as da $400 pe unul... E drept ca al meu n-a tinut nu stiu cit.
Eu nu sint prea grijulie cu obiectele astea, prefer sa le schimb. Daca se strica, nu reparam niciodata - le depozitam pe undeva ca poate-poate si asa ramin!
Nici eu nu sint sigura ce fel de oala sa iau pentru supa/ciorba.
Liris, eu sint fan cast iron. Am si tigaie si cratita, nici nu mai stiu cite! Acum vreau ceva mai mare si nu ma incumet la cast iron ca deja am doua discuri herniate!
Eu cu baking nu le am, deci tot ce am cumparat e cheap. Am un sertar mare in care le-am pus, ma tot asteapta si eu nimic!
Ne-a invitat si pe noi vecina la ei la Thanksgiving si am aceeasi dilema. Nu mi-a spus clar ce sa duc, eu am intrebat.
Tot mergem la Whole Foods dupa curcan, cred ca alegem niste prajiturele marunte sau fursecuri - au ei multe variante la raionul ala. Ca au mai multi invitati, sa guste tot omul! Ma gindesc ca pumpkin pie au deja...
E ziua lui vecinica, implineste 6 ani. Ei ce sa-i cumpar oare? Sintem in relatii bune si ne ajutam in diverse imprejurari, deci trebuie sa fie ceva mai consistent. Am intrebat-o pe mamica, dar nici cu chestia asta nu m-a ajutat prea mult. A zis ca ii place orice, jocuri, carti... Stiu ca ii mai place costume play si tocmai i-au aranjat o camera de joaca in felul asta. Dar n-am idei!
De fapt ma gindisem sa-i fac subscription la Highlights for Kids, sa-i cumpar un joc si vreo carte. Ce citeste o fetita de 6 ani? Ce joc e mai potrivit? Aveti si alte idei?
Alexandru e la birthday party - acum mi-am dat seama ca nu i-am dat haine de schimb. E la Pump it Up, de acolo iese leoarca de la atita topait!
Gata, mi-am adus plantele in sunroom. Se anunta ger, sper sa reziste cele de afara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

voi ce stiti, cand e cel mai mare sale? dupa thanksgiving sau dupa anul nou? ca parca nu m-as arunca cu banii pe oale acum, ca nu ma dau afara din casa banii.

3 anisori...uraaa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

la www.amazon.com/Braun-K650-Food-Processor/dp/B000NO12QE/ref=pd_bbs_sr_1?ie=UTF8&s=home-garden&qid=1195604787&sr=8-1" target="_blank">asta ma refeream.

eu ti-as sugera un DVD cu un film ptr virsta ei. si carti. si dulciuri.

Josefine multam.

Mergi la inceput