Fetele din America (95)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

Asa, world perks. In asta ma inscrisesem si eu, dar nu stiam ca trebuie sa declar milele. Ce ametita sunt! M-am lamurit, ma bucur pentru ca era o dilema de-a mea mai veche.

Am vazut 4 luni, 3 sapt si 2 zile. Am un site, daca vreti vi-l trimit ca sa luati filmul. E calitate de dvd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

quote:
Originally posted by Andrada

Unghiile mele n-arata ca landscape-ul tau Ramona, asa ca e beyond manicured lawn
A

L’amore che move il sole e l’altre stelle.

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Nici ale mele!

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

[quote]Originally posted by Carmenbr

Fetele, vreau si eu putin ajutor, please!
Spuneti-mi si mie alte branduri de cast iron in afara de Caphalon si Le creuset! Ne gandeam ca poate gasim ceva acum cu Black Friday.

va multumesc,

Carmen & Ericutz (15.06.2004)

Ajutati-o pe Diana!

Martha Stewart si Rachael Ray au cu numele lor. Una parca vinde la Macy's, alta la Dillard's - s-ar putea sa ma insel si nu mai stiu care unde e...
IKEA are unele, am vazut si la Target - dar un singur model. Poate au mai multe online. La un moment dat aveau un set complet.
Mai gasesti unele la shopping networks, de pe acolo provine setul cumparat de mine pe e-bay.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

quote:
Originally posted by josefine
Am vazut 4 luni, 3 sapt si 2 zile. Am un site, daca vreti vi-l trimit ca sa luati filmul. E calitate de dvd

Baga site, sunt curioasa sa-l vad.
Senchiu

Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

L-am vazut si eu, crud si realist in acelasi timp, mult prea realist. Nu cred ca o sa fie prea bine digerat in America, m-a socat pe mine care am trait in Romania si am apucat o parte din vremurile alea...

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by josefine

am gasit, jamie oliver si retete de thanksgiving:

http://www.msnbc.msn.com/id/6468412/

Pina la urma am comandat Thanksgiving meal la Whole Foods. Sper sa fie bun.
Nu stiu cum sa zic sa faci curcanul, dar la pui eu pun mere inauntru si carnea iese foarte frageda in felul asta.
Eu zic sa-l dai cu sare si piper, un pic de ulei, rozmarin sau thyme (cum va place) si vin alb. Il mai baste din cind in cind si la sfirsit ii scoti capacul, sa prinda culoare.
Daca iese bun asa, spune-mi si mie sa incerc la anul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Eu o sa fac Tom Ka Gai supa thailandeza cu nuca de cocos, galanga si kaffir, curcan fricasse, soufle de conopida si creme brulee,

A

PS daca imi ramine timp varuiesc bucataria, schimb faianta in baie si construiesc o casa in copac ptr copil.

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Wow, ce ati mai scris...eu am fost "liber" ieri...am avut o mica interventie medicala si nu am mai putut merge ulterior inapoi la servici...Ma enerveaza cind te duci la doctor si iti spune "You are going to feel just a pinch"...spune-mi, nene, ca ma doare si nu tresar...dar sa ma astept la ciupitura si sa ma trezesc cu dureri mari, nu-mi convine...i-am spus doctorului si a fost de acord cu mine. Dar cica, alti reactioneaza pozitiv la faza cu pinch.

Andrada, am notat cartea. Cred ca e fix pe strada lui Nick...A terminat "10 Negri Mititei" de Agatha Christie (asta pentru mystery requirement la scoala), mai are citeva pagini dintr-o biografie a lui Houdini si inca una care am uitat cum se cheama....ceva cu "survival"...un nene pierdut in "wilderness" si nu are decit un topor la el.

Noi anul asta nu gatim nimic de Thanksgiving...fiind plecati, vom bate restaurantele. Anul asta mi-am propus in drumetiile noastre sa mincam numai la local diner (sa intrebam unde maninca localnicii de obicei)...sa nu pasim in nici un chain restaurant (nasol la faza asta cu Starbucks).

Problema e cu Sally (guinea pig). Anul asta chiar nu avem la cine sa o dam in grija (cumnatul sotului e plecat si el) si sintem in pana. Ciinele merge la boarding dar porcusorul nu il ia. In cel mai rau caz o bagam sub perna (nu avem voie cu pets unde vom sta).

Anamaria

"Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

Ramona, mersi de idee! Am notat, buna ideea cu vinul.
Mie nu prea imi place carnea de curcan ca mi se pare cam atoasa, sper sa iasa ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

cioc ,cioc! si eu pe aici,mai rarut, ca-i mai dragut.
ma, treceti si pe mine pe lista?
reteta fantastica de curcan nu am ,dar eu il dau cu ulei ,sare piper,acoperit cu folie de aluminiu si la fiecare 15 min stropit cu zeama lasata si e garantat zemos si neatos.
ramona - tu ai casa in gradina botanica?
bic- ce mirodenii mai pui in supa?
o zi buna la toata lumea!

Adeline( 16.12.2005)Claire(7.12.2001)

Mergi la inceput