Mamici de ianuarie - februarie 2008 (62)
Raspunsuri - Pagina 6
grati.ela spune:
e clar! bantuie ceva prin aer ca vad ca multe am avut contractii aseara...la mine bb s-a agitat dupa ce am chibitat cateva ore bune pe langa bazin cu Ozana...
hai ca vreau sa va energizez un pic...e o melodie care pe mine m-a binedispus azi:
http://www.youtube.com/watch?v=H23TCRYB6MI
la partea cu amorul la mine e...repaus! sotul este tare inspaimantat de gandul ca as putea naste prematur incat ma tine la regim. Degeaba i-am zis ca dragutul meu gineco mi-a recomandat filmul Un pic insarcinata...
29+
jelimoni spune:
hehe elena si eu sunt pusa la regim in ce priveste nam reusit nicicum sa-l conving ca bebe nu simte nimic :(( o trecut 2 luni..da nici nu ma plang caci cum ma bag in pat si adorm...:)
nu stiu ce va face cu bebe langa patu nostru daca acum se streseaza ...:)
Moni 30+,
poze nunta, burtica si bebe Robert
http://www.flickr.com/photos/14883580@N05/
[ url= "http://www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=40412496"]
[ /url]
atat mai avem
http://bd.lilypie.com/Hwb9p2.png
AMR 10 SAPTAMANI!!!!!
ramonab spune:
gravidutze! Mamaaaa da ce am mai avut de recuperat, va place sa scrieti nu gluma.
In primul rand vreau sa va multumesc ca m-ati votat pt concurs.Am facut si eu o lista cu voi care sunteti pe acolo si merg acusica sa va votez.Lista am facut-o citind capitolu urmator, si care ati scris unde sunteti cu poza, v-am notat.Precis ca a ramas careva pe dinafara, si de aceea va rog sa imi spuneti pe care nu am votat-o, si se rezolva.
Maine ma duc si eu in sfarsit la gine, abia astept sa vad ce face bebicu meu, mai bine zis cum e pozitionat, ca de lovit si intins e tare harnic, noroc ca noaptea ma mai scuteste.
Sapt trecuta am avut tot probleme cu ametelile, joi a fost foarte greu, la orice miscare ameteam foarte tare, nu puteam sa fac nimic nimic. Am luat niste doua No-spa la sfatul medicului, si mi-a mai trecut dar nu de tot. Acuma sa vad ce zice si gine, care e cauza ametelilor, ca MF a zis ca e din cauza ca am mancat prajit, dar nu prea cred ca asta e cauza. In fine, o sa aflu maine mai multe.
Bun, acuma ma duc sa dau cateva voturi.
32+
http://community.webshots.com/album/561373661vnDxfG
ceska777 spune:
red]Doc de cap[/red],
mersi de sfaturi. Eu nu am dat replay la mail si o sa fac o pauza maaaare. Sa vedem ce ne aduce asta. O sa vb eu cu tata si mama. Mai ales cu tata care o poate influenta pe mama sa fie mai putin stresanta. Desi ma gandesc ca si ea are emotii la primul nepot desi a crescut trei copii!
Si gata mi-au trecut nervii. Ziua de luni poate fi si ok. Numai sa vrem.
In alta ordine de idei......... noi am luat de bun cand a zis dr la inceputul sarcinii ca "aveti voie". Sigur ca o rarim in curand dar pana acuma a fost cam la fel ca inainte de sarcina. Ultima data ieri dupa-masa asa ca........ne merge bine si sper sa suportam cu bine si perioada de dupa nastere.........
In rest bebe e zburdalnic nevoie mare ca inca mai are spatiu suficient. Cica am o burtica marisoara la care inca nu i-am facut poze deloc. Sper sa-mi fac curaj sa ma las trasa in blitz. La mine sarcina a aparut intr-o faza cand luasem ceva in greutate si am continuat cam la fel in ultimele 8 luni. Asa ca .....suntem de incadrat la marimea XXXXXL,cred. Ma someaza multe prietene sa le primit poze cu mine gravida dar nu am curaj. De aia nici nu am intrat la Miss Odiseea. Scuze fetele, meritati cred toate punctaj maxim dar eu ma tem ca devin depresiva daca v-as vedea siluetele! Chiar si cu burtica cred ca sunteti superbe. Eu mai ca o balena esuata ma simt.
Ieri eram intinsa pe canapea cu o perna de decor sub cap , sotul la cealalta extrema a canapelei si cica "daca ti-as face poza acuma din unghiul asta nu ti s-ar vedea capul de burta".
Important e ca bebe sa fie sanatos desi mi s-a spus ca femeile "cu greutate" fac copii micuti. Eu sper sa mosteneasca gena sotului care s-a nascut cu peste 4 kg. Noua ne-ar ajunge ceva intre 3,6 si 4 kg.
Imi pun in continuare muzica si sper sa imi fac chef de calcat rufeeeeeeeeeeeee!
O zi buna!
Ceska, 32 sapt+ 2 zile cu Benji
[red] AMR 8 Saptamani [red]
Ellenuta spune:
irinuka
deci .. avem acceasi ,,problema'' cu sanii .. avem acelasi nr la sutien .. bon pana aici ..
dar sa ne potrivim si aici .. si eu vin pana pe 6 dec la scarbici .. numar zilele .. CRED CA-MI FAC AMR MARE PE BIROU .. si apoi incep ca si tine artistic cu 10 zile concediu odihna si apoi prenatalu' frate .. ca nu mai tine ..
colegii ma intreaba daca vreau sa nasc pe aici .. Doamne fereste .. mai am o colega la Money Channel careia i s-a rupt apa la serviciu .. bine .. a nascut cu 5 sapt mai devreme ..
va pupacesk
PS: ca tot vorbiti de mancarica .. eu am executat niste ciorbita de fasole cu ciolan si scaricica afumata .. fasole batuta cu multaaaaa ceapa calita ... cremsnit si placinta cu dovleac .... yummyyyy - yummyyyyy
33+ EVA MARIA
AMR 7 SAPTAMANI!!
BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
MAI E UN PIC
alinaatudor spune:
Helou fetele...Va puuup...am vazut ca se vorbeste despre cele doua pb ale mele: si ...daa..pai doua zile eu am fost ingrijorata de aceste 2 aspecte...Multumesc mult fetelor de sfaturi privind scurgerile din sani...pentru ca eu stiu ca expulzia laptelui..nu producerea lui...este stimuylata de oxitocina..hormonul hipofizar care are un rol foarte important in travaliu (stimuland contractiile uterine)...si de aia ma cam ingrijorasem...ca eu sunt abia in sapt 27 (mierc facem 28)..si mi se parea periculos de devreme...Dar in acelasi tim...cica este si hormonul amorului...si poate are legatura cu...lipsa de ...
Cat despre marirea sanilor..eu eram chiar dezamagita ca la mine s-a produs o marire insesizabila..dar de cateva zile...simt cum cresc..nmu stiu cum sa va explic..si sunt asa...plini..iar asewara a fost prima data in viata mea cand am dormit cu sutienul pe mine...ceea ce m-a ajutat mulkt...imi e si frica sa il dau jos...ca ma dor sanii de mor...simt ca or sa se desprinda de baza...
Acu...si cu sexu asta...asa ce tanjesc...si cred ca si sotu..dar..ar vrea asa..nebunie cum era cand eram numai noi...:D..ca acu..eu cu burta asta..nu pot decat cateva pozitii,...si destl de incomod...apoi..obosesc..si cand beau apa...si..saracu..se mai gandeste si ca...ne simte bebelina...asa...ca...trebuie sa imi pun pofta in cui...si sa astept....Uneori..ma gandesc la saracu sotu..si mi se face mila de el...
Nemary...ce rau imi pare ca nu am vazut de dimineata cum ningea...of..
www.flickr.com/photos/14806819@N02/1532194058/in/photostream/" target="_blank">Poze de tot felul
www.flickr.com/photos/14806819@N02/sets/72157602400879499/" target="_blank">Poze mai recente
Alina 27 si Stefania
Ven spune:
Hello!
Raportam si noi. Situatia nu e prea roza. In sensul ca Markus a tusit din ce in ce mai tare tot weekendul, de trei zile nu mananca aproape nimic (numai lapte cand si cand) iar pe mine ma ustura iar in gat de numa'. Si ne-a venit rezultatul de exudat faringian, amnadoi avem un stafilococ acuma urmeaza sa vada de care si sa ne faca antibiograma. Dr. a zis sa asteptam rezultatul si pe urma da tratam. Tot ce ma rog e ca lui sa nu-i iasa vreu antibiotic injectabil, ca va fi vai si amar, iar mie sa-mi iasa ceva ce am voie sa iau. Ah, a mai zis dr. ca tot stafilococu ne-a 'atacat' si ochii, care acuma sunt pe cale de vindecare la amandoi, ca ne-am pus cuminti picaturile.
Noh, deci nu o ducem prea bine. Maine tre' sa mearga si sotul sa-si faca exudatul, ca degeaba ne tratam noi, si el daca are, ne da inapoi stafilococul.
Am mai aflat 2 chestii enervante, si anume ca la maternitatea Bistrita cezarienele nu au voie la salon "mama si copilul" (asa cum vroiam eu, din motive de alaptat bebe la cerere) si ca pt. bebe tre' sa duc musai camasute de alea tampite care se leaga cu niste ate pe la spate, cum erau pe vremea lui pazvante Ca la d-nele asistente le e lene sa inchida nasturei de bodies, probabil...
Cam atat. Sunt cam demoralizata, dar sper sa se rezolve totul cu bine iar bebe mic sa nu aiba de suferit defel. Si Markus sa se faca bine odata, ca e deja palid si slabut de la atata tuse si nemancat de-mi vine uneori sa plang cand ma uit la el
Sper ca voi sa aveti un inceput de sapt. mai bun.
Pupam zuzele!
Venera , mama lui Markus
AMR maxim 6 saptamani!
Markus e mare!
creata2008 spune:
Si sa zic si eu un "buna dimineata!" pe la pranz, asa cum se cuvine. De azi de la ora 10, adica de 2 ore si jumatate, citesc ce ati scris. Eu vineri am avut niste intalniri. Ultima trebuia sa fie la ora 4, nenea a catadicsit sa vina dupa 45 minute!!
Sambata, am plecat de dimineata cu ai mei, sa fac cumparaturi in Carrefour. Eu sa pun in cos lucruri usoare, mami sa puna conserve si alte borcane, iar tati sa care apa minerala, plata, sucuri, in general chestiile grele. Dar toate erau pentru mine.
Bun, si ajungem la casa prioritara de gravide. Circ, tata! Erau 3 la coada care cumparasera 6 scaune, doi tineri, pana in 30 ani, cu cosul plin si inca o gramada. O baba, ca nu pot sa spun batranica, la cat de nervoasa era, m-a intrebat daca a venit razboiul, cand le-am spus astora ca am 3 cosuri, o tiganca mi-a zis ca trebuia sa stau acasa, daca sunt gravida, nu sa vin la cumparaturi, iar tinerii aia mi-au zis ca s-au asezat aici, ca era mai liber, si sa ii inteleg si pe ei, ca e sambata. Iar aia cu scaunele m-au lasat sa trec DOAR cu un cos, ala pe care il impingeam eu! Super tare!
Iar ieri a fost ziua prietenului nostru (viitorul nas al Mariucai) si am fost la el.
Ca atare, am fost pe modul relax si in acest uikend, mai ales ca chiar nu pot sa stau mult timp in picioare, cu durerile astea.
Am remarcat subiectele zilelor: case prioritare (e doar inceputul! macar la noi exista asa ceva), probleme de sanatate (imi pare rau, fetelor, pentru voi, sper sa va faceti bine super repede), angoase si temeri (acum, ca Monica docdecap e acasa si nu mai pleaca, incercati sa "beneficiati" de consultatii gratuite )... In rest, de cozonac, nu ma mai satur, iar am primit cadou 2 bucati...
Alina, sper ca ai rezolvat cu Luca si ca voi nu ati luat!
Am si votat... fetele burticoase si frumoase!
Si am si schimbat semnatura! Azi am intrat in 32 saptamani! Doamne, cat de repede a trecut timpul. Ii spuneam astazi unei prietene ca acum Mariuca ar trebui sa aiba in jur de 40 cm. Si ea imi spune "parca ieri avea 4 mm!!!!". Ca eu i-am anuntat pe toti imediat cum a fost confirmata sarcina si embrionul avea 4 mm. Le-am spus ca ne bucuram, dar ca sunt circumspecti, ca suntem in perioada cu risc crescut. Si, in momentul ala, am realizat ca de la 4 mm la 40 cm si de la 10 grame sau eu mai stiu cat avea la 1.800 kg au trecut 25 saptamani! Si au trecut foarte repede!!! Wow!
So, va pupicesc, daca aveti idei ce sa mai mananc azi la birou, va astept pe pm.
Creata 1 cu Creata 2 in 32 saptamani azi
Maria Ilona
alinaatudor spune:
Am vazut ca votati..as vrea si eu...ia sa ma duc sa deslusesc problema...ca eu nici nu staim ca s-a inceput votul...
Mai fetelor cu prenatalu....vad ca sunt singura care vreau la serv...normal..daca am stat acsa 2 luni..cum naiba...Cred ca daca mi se implinetse dorinta si merg la serv...o sa imi blestem zilele...nu?...Eu ma gandesc numai ca as fi vrut sa iau tot prenatalu dupa nastere..si de aia ma oftic...chiar am avut o discutie cu mama aseara...si i-am zis ca o sa stea Stefi la mine cu mine pana la 5 luni..apoi..ii fac bagaju si la ploietsi cu ea...o sa fie foarte complkicat sa ne descurcam atata timp fara salariul meu..pe bune...si grija asta ma bantuie...off...
A...am vazut un documantar pe realitatea parca....despre bone urmarite cu camera ascunsa...m-am oripilat...Cum bateau ele bebeii ..si cum ii ignorau si-i lasau sa planga..wow..a fost hidos..pe bune
www.flickr.com/photos/14806819@N02/1532194058/in/photostream/" target="_blank">Poze de tot felul
www.flickr.com/photos/14806819@N02/sets/72157602400879499/" target="_blank">Poze mai recente
Alina 27 si Stefania
creata2008 spune:
Da, si eu mai am 9 zile, dar intru in prenatal de pe 3 ianuarie.
Si fata, da-i inainte cu prosopu'! Dar nu te stresa prea tare. Daca nu iese acum, aia e! O sa iasa dupa!
quote:
Originally posted by Ellenuta
creata, alias mama omida ..
am inteles ce ai vrut sa spui. o sa-mi masez sanii si cu un prosop mai aspru dupa dush si apoi aplic garmastan .. sa vedem ce iese / daca iese!
si eu stau mai mult pe scaun la birou .. sincera sa fiu .. abia astept sa intru in concediu .. asta se va intampla pe 6 decembrie .. mai am 10 zile de concediu odihna pe anul trecut dupa care intrru in prenatal ..adica pe 24 decembrie!
zuzele
33+ EVA MARIA
AMR 7 SAPTAMANI!!
BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
MAI E UN PIC