Mamici de ianuarie - februarie 2008 (62)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Miutza spune:

LaLa, bine ca ti-au trecut contractiile! si eu am avut contractii dureroase aseara pana azi-dimineata, am luat no spa, m-au lasat f putin, apoi iar m-au luat puternic, asa cum le descriai tu, ca durerile de la ciclu, in spate, si nu-mi gaseam deloc pozitia...ufff m-am speriat... acum insa ma bucur ca sunt ok, sper sa nu se repete episodul. ma duc in pat o ora, cat mai am timp. va pupacesc!

Miutza 30+ Maya Victoria, minunica noastra :)
amr 10 saptamani!

http://www.flickr.com/photos/miutza/sets/72157601703522435/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

am votat si eu burticile!!!!!

sa stiti ca avem cele mai frumoase fete si burtici!!!!

33+ EVA MARIA
AMR 7 SAPTAMANI!!

BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
MAI E UN PIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

Angelique, bine ai venit in clubul celor ce-si pierd bucati de masea, si eu tot asa am pierdut jumate din maseaua de langa canin, si nici eu nu am probleme cu dantura dar le rezolv eu dupa ce vine bubulina

Alina023, eu stiu de acel ac e la fel ca cel pentru apendicita pentru cele care sau operat deja si au fost anesteziate partial si nu tin minte sa ma fi durut, bine sincer aveam 18 ani eram panicata dar nu vazusem acul inainte dar nu doare asta e sigur

Natalia S, sper ca te-ai descurcat cu toate, ca multe mai aveai de facut so sper ca s-a intors si bina ta

danonique, felicitari pentru bebica si speram sa mai stea la mamica in burtic ca e bine acolo

trebuie sa plec de la serviciu o sa incerc sa citesc la intoarcere

Louiza 31s + Yasmin
mai avem putin

AMR 09 SAPTAMANI

www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere, Sighisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miutza spune:

LaLa, bine ca ti-au trecut contractiile! si eu am avut contractii dureroase aseara pana azi-dimineata, am luat no spa, m-au lasat f putin, apoi iar m-au luat puternic, asa cum le descriai tu, ca durerile de la ciclu, in spate, si nu-mi gaseam deloc pozitia...ufff m-am speriat... acum insa ma bucur ca sunt ok, sper sa nu se repete episodul. ma duc in pat o ora, cat mai am timp. va pupacesc!

Miutza 30+ Maya Victoria, minunica noastra :)
amr 10 saptamani!

http://www.flickr.com/photos/miutza/sets/72157601703522435/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

'Neata zuzele mele!

Mama ce-ati mai scris in WE...

Miri - ai avut un spor la treaba ceva de speriat in week endul asta...parca ai fost bagata in priza...
Si eu am gatit ieri o ciorbita buna si o praji, iar dupa eram ca o balenuta esuata, obosita de nu se poate; asa ca toata admiratia pentru tine ca ai muncit asa de mult!!

Tinna - ufff sarmana de tine...bine ca te-ai mai calmat, am vazut aseara ca te simteai rau, dar nu stiam ce sa-ti zic, asa ca am preferat sa stau si sa o las pe Angi sa dea sfaturi - ca ea sarmana are experienta fetele cu probleme!

Alina, Ven - cum va sunt copilasii???

Virgo draga - stiu ce simti...si eu la sarcina trecuta am experimentat aceeasi atitudine a inamicului - eu aveam un chef de ma urcam pe pereti si el imi tot spunea ca il inhiba miscarile bebelusei, ca are sentimentul ca nu suntem singuri si nu poate sa se desfasoare...etc; acum nu mai are nici o treaba, doar ca nu avem nici unul un chef nebun...dar si cand se intampla, e tare misto!
Dar vorba fetelor, daca n-are dispozitie sa presteze ca la carte...macar variatiuni pe aceeasi tema

Eu am fost azi la medic, dar m-a chemat sa vin maine, ca azi avea prea multa lume, asa ca n-am reusit sa ma edific ce-i cu edemele mele pronuntate si cu intepaturile pe care eu le percep exact in col...tensiunea era ok 120/85...deci vedem maine.

Natalia 35+ sapt si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://bd.lilypie.com/oRqSp3.png
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Da si nu. Poti avea canalele infundate sau poti sa nu ai scurgeri de colostru. Se zice ca daca le ai, inseamna ca o sa ai lapte. Dar daca nu le ai, nu inseamna ca nu vei avea lapte. Hehehe, ai inteles ceva?

Stai linistita, la control va fi totul bine...

Cat despre presiune... ouch! Eu simt presiune, v-am mai zis eu ca am senzatia ca ii simt capul intre picioare, de vreo 2 saptamani. TOT timpul! Se misca oasele bazinului, se deplaseaza, se mai misca niste ligamente pe acolo... E de bine. Cica si aici e cu dus-intors. Adica: daca le ai de pe acum, se spune ca travaliul va fi mai usor, pentru ca ai luat-o din timp si astea nu ti se vor intampla toate in aceeasi zi. Deci te doare constant, mai mult timp, dar e mai putin dureros. Pe de alta parte, daca tin 2 luni, mai bine te doare intr-o singura zi si mai puternic, nu? Eu nu stiu ce sa zic... Am noroc ca am rarit drumurile la birou si stau mai mult pe scaun, unde nu simt nimic.

quote:
Originally posted by Ellenuta

neata zuzici,

imi fac si eu aparitia dupa doua zile de absenta .. weekednul asta am fost libera si am cam lenevit .. nu am facut mai nimic .. ceva cumparaturi pe la cora sambata si ieri papa bun si odihna!

si eu am simtit de cateva ori burtica tare si ma durea pe jos asha ca la menstruatie dar nu a tinut mult .. sa fi fost vreo contractie? dimineata cand ma trezesc simt presiune jos, acolo, ... parca bebe ar vrea sa iasa .. dar numai dimineata ..

zuzici .. .. mie nu mi-au curs sanii deloc pana acum .. asta o insemna ca am canalele blocate??? ce sfat imi dati .. eu ma masez in fiecare seara cu garmastan .. dar tot nimik .. CE SA MA FAC??

astazi mergem din nou la nenea doctoru' .. sa ne cantareasca (oopps ..), sa ne ia tensiunea, sa vada colul etc .. sper sa fim ok ..

33 EVA MARIA
AMR 7 SAPTAMANI!!

BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
MAI E UN PIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

LaLa uite un mare pt sotzul tau cel destept si dragastos! Felicitari pt asa un sotz, care stie sa-si apere familia Sper ca azi esti mai bine si ca ai scapat de contractiile alea nenorocite!
Fetelor, ma speriati cand vad ca scrieti de contractii dureroase Sper sa nu pateasca niciuna dintre noi nimic si sa ajungem cu bine cat mai aproape de termen!
Alina sper ca te-ai descurcat cu La Redoute. Imi pare rau, dar nu am mai intrat pe forum de sambata dimi (sau de vineri, nici nu mai stiu), ca nu am avut timp. Eu astept sa-mi vina pachetul si pe utma dau o comanda cu cadouri pt Craciun Sper sa nu patesc vreo figura, ca unele fete au luat tzeapa si nu le-au venit pachetele (noi credem ca din cauza postei romane).

33+ AMR 7 saptamani
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

salut, fetele!!!

ajuns-am la munca, facut-am un ceai de mandarine cu portocale si ma bag repejor sa va scriu, pana nu se-mpute treaba p'acilea.

ellenuta, subscriu la "problemele" tale. :-) nu mi-am schimbat masura la sutien pana acum (si aveam si aceeasi masuta, hahaha), nu am facut cunsotinta cu colostrul deocamdata si am aceeasi incredere ca o sa fie bine si la noi.

lala_20, bine c-ai scapat de pacatoasele contractii, ai grija de voi, hai, ca nu mai e mult! pup fata.

ceska, da-i ingnore surioarei fitoase, n-ai tu voie si nici nevoie sa te enervezi si sa te intristezi din pricina ei. cand observi ca o ia pe aratura, intrerupe conversatia si gata. ca doar e internet, e atat de usor pe cat e sa schimbi canalul tv cand nu-ti mai place o emisiune sau un film. nu-ti face inima rea.

ange, felicitari pt faza cu a ta cumnata. din aproape in aproape o sa ajungi fatza de toata lumea la atitudinea dorita. pupam!

anca.diana, mi-ai cam facut pofta de dulce...dar m-am tinut tare. :-)

mi-am propus ca asta sa fie prima din ultimele 3 saptamani de munca. cred ca bag concediu din 6-7 decembrie. incep artistic cu 10 zile de odihna, dupa care prenatatul, neneeeeee!!!

va pupez, o saptamana frumoasa sa aveti!

irina 32 Rares

http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Neata zuzici!

Eu sunt iar cu capsa pusa... Tiiii...m-as certa cu toata lumea. Cel mai tare imi displace faptul ca trebuie sa mai vin inca la job. Nu mai vreau, nene! Vreau sa stau acasa cu burta-n sus! Maine cred ca voi avea o discutie cu sefa si apoi termin cu venitul asta la birou ca ma scoate din sarite si traficul si statul pe scaunul asta incomod, si problemele pe care le au astia la birou. Eu am probleme serioase, nu ei!

Hai ca m-am mai racorit...

Contractiile au trecut se pare. Aseara o cam bagasem pe maneca. Ma gandeam deja ca o sa-i povestesc Anei ce vreme era afara atunci cand a venit ea pe lume.

Ochisorii lui Luca sunt mult mai bine azi. Mai sunt doar putin rosii. Ce ma bucur ca a trecut asa de repede... Ven, nazdravanul tau ce face? Tu? Sper sa ne dai de veste.

Laura-Dimitris, nu prea ai mai intrat pe aici. Sper ca din motive de distractii.

Fetele cu contractii, stati cumintele ca voi chiar sunteti micute. Nu este cazul sa mi-o luati inainte, da? Eu sunt prima pe lista, eu trebuie sa nasc prima, bine?

Hait! Vaz ca iar ma incearca o durere la burtoi... Am zis eu! TRebuie sa stau acasa la caldurica si fara sa ma mai enervez.

Va pupacesc!

Alina 35+ (cu Ana Antonia) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

poze Luca nazdravan

poze Ana mica in burtica

AMR 5 saptamani!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

creata, alias mama omida ..

am inteles ce ai vrut sa spui. o sa-mi masez sanii si cu un prosop mai aspru dupa dush si apoi aplic garmastan .. sa vedem ce iese / daca iese!

si eu stau mai mult pe scaun la birou .. sincera sa fiu .. abia astept sa intru in concediu .. asta se va intampla pe 6 decembrie .. mai am 10 zile de concediu odihna pe anul trecut dupa care intrru in prenatal ..adica pe 24 decembrie!

zuzele

33+ EVA MARIA
AMR 7 SAPTAMANI!!

BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
MAI E UN PIC

Mergi la inceput