Mamici de ianuarie - februarie 2008 (62)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adryana_4u spune:

Buna dimineata zuzelor, ce faceti?
Eu sunt la servici, a inceput o noua saptamana, nu prea ma incanta ideea, dar nici nu am cum sa fiu prost dispusa...sa va spun si voua de ce? Sper sa nu va fac pofta...Am avut aseara parte de un tratament ca la carte de la sotul meu drag.......pentru ca doctora cea noua pe care o avem a spus ca mai avem cam 2-3 saptamani de viata intima si dup-aia...pauza...2 luni pana la nastere, apoi pana trece si lauzia...valeeeei.....cam multa pauza...s-o creada ea...Oricum, vroiam sa impartasesc cu voi bucuria mea, sper sa nu fiti invidioase
Va pupizesc.
Sa aveti o saptamana superba.

Adriana S.

-29 sapt- BIANCA
acte
bebe evolueaza
www.flickr.com/photos/adryana_4u/1468720937/in/photostream/" target="_blank">Bianca-22sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

buna dimineat fetelor....s-a potolit contractiile....daca asta or fi fost...am inceput sa gandesc poitiv...si imediat am adormit...si nu m-am trezit pana la 6 knd a inceput bebe gimnastik de inviorare,pe la 7 s-a potolit si am mai bagat o repriza de somn.
...nu cred ca are cu sa fie infectie urinara...nu am nici o saptamana de la ultimele analize...care erau ok....

Cea mai optimista gravidutza!
Laura 28s+ Bianca Mihaela
atat mai e pana vine bebelina
poze burtik
poze cununie & nunta
Lucky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmilia spune:

Ellenuta,de ce EXCLUS paracetamol sinus?Am luat si eu acu vreo luna unul,nu mai stiu de care era...
Cine stie despre GYNIPRAL?Am citit in prospect ca se iau intai injectii si apoi pastile.Nu pot incepe direct cu pastile?Si chiar da palpitatii mari?Eu am pulsul 100-105 stand in pat,cu pastile la cat ajung oare?!?...Treaba e ca No-spa mi se pare slab,chiar daca stau in pat mi se intareste burtica...

Carmilia 32s1z si Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IrinaL spune:

Buna dimineata, fetelor. N-am mai scris de o gramada de vreme, dar v-am mai citit din cand in cand si ma simt in continuare solidara cu voi. Am avut niste probleme de sanatate, dar au trecut si de acum sper sa fie totul in ordine.
Ellenuta, nici mie nu mi-au curs deloc sanii la prima sarcina si nu am avut nici un fel de problema dupa ce s-a nascut bebe. Cred ca depinde de organismul fiecareia.
Va pup, sanatate in continuare la toata lumea. Poate va mai vizitez...
Irina 32+

Mergi la inceput

adriana dc vb la flamanzi de mancare?!eu nu am mai prestat de ceva timp si tocmai cand ma pregateam de atac am primit interdictia din cauza colului deschis......si am o pofta de nu mai pot...

poze burtik
poze cununie & nunta
Lucky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

mersi elena paracetamol de ala simplu am luat era cat pe ce sa iau sinus dar am citit indicatiile si am vazut ca nu-i indicat in sarcina!am baut ieri cred ca vreo 20 de ceaiuri tot asa cu miere si lamaie..sper sa-mi treaca repede ca stau numa in pat la caldurica
in leg. cu sanii mie mi-au crescut mult dar nu-mi curg,e drept ca am strans din curiozitate si mi-a iesit un pic lichid,cateodata iese cateodata nu..am vazut ca dupa dus iasa,am inteles ca apa calda pe sani face sa coboare lapticu.:) da fara griji ca nu-i probl daca nu ne curg sanii normal isi dau drumul dupa nastere iar daca se intampla sa curga dinainte e un semn ca ai canalele desfundate,eu pana una alta aplic sfatu cu masarea sfarcurilor dupa dus cu prosop aspru
sa speram ca o sa avem mult mult laptic pt puiutii nostrii..cred ca as inebuni daca nu l-as putea alapta :((
va pup!

Moni 30+,
poze nunta, burtica si bebe Robert
http://www.flickr.com/photos/14883580@N05/
[ url= "http://www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=40412496"]
[ /url]
atat mai avem
http://bd.lilypie.com/Hwb9p2.png

AMR 10 SAPTAMANI!!!!!

Mergi la inceput

camilia eu am facut mai intai niste perfuzii...cre contineau si ginipral...dar chiar inainte de prima perfuzie am luat si ginipral...dat de medic...eram internata...nu stiu ce sa zic si acum iau in continuare ginipral si nospa cate 3 pe zi...

poze burtik
poze cununie & nunta
Lucky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

quote:
Originally posted by Carmilia

Ellenuta,de ce EXCLUS paracetamol sinus?Am luat si eu acu vreo luna unul,nu mai stiu de care era...
Cine stie despre GYNIPRAL?Am citit in prospect ca se iau intai injectii si apoi pastile.Nu pot incepe direct cu pastile?Si chiar da palpitatii mari?Eu am pulsul 100-105 stand in pat,cu pastile la cat ajung oare?!?...Treaba e ca No-spa mi se pare slab,chiar daca stau in pat mi se intareste burtica...

Carmilia 32s1z si Alexandru

Daca NU ti-a spus dr sa iei medicamentul asta nu il lua dupa ureche .
Mie mi-au facut perfuzie cu el ( o fiola la o punga mare de ser) , perfuzie ce picura 4 ore si tot imi facea inima salturi.
La prima administrare este obligatoriu sa fi sub supravegherea medicului.

O zi excelenta !
Lala.

_

Fratele mai mare!

Bubu mic! AMR maxim 7 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

Neata zuzici, harnicute furnicxute ce sunteti, am apucat sa citesc doar acest capitol sa vad daca o pot lua din urma sa recuperez

Fetelor azi Honey e prin avioane si eu am uitat sa intru sa-i urez drum bun, of, zuza uituca ca de obicei

Ellenuta, am inteles ca nu e musai sa-ti curga sanii, ca poti avea laptic si asa, dar poti intreba doctorul daca te linisteste

Louiza 31s + Yasmin
mai avem putin

AMR 09 SAPTAMANI

www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere, Sighisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Carmilia .. cica este interzis in sarcina .. nu stiu exact ce are in plus fata de paracetamolul simpul .. cel mai bine ar fi sa intrebi la dr de familie!

irina .. deci nu sunt singura cu sanii care nu curg!

adriana .. ce e aia .. .. ca io nu mai stiu .. sotzu' nu vrea .. spune ca ce mie mi-ar placea sa-mi bata cineva in cap asha tam-nesam .. i-am spus ca n-are nicio legatura cu bebe, ca el sta in casuta lui frumos si nu-l deranjam .. cred ca dupa ce vine bebe si trece perioada aceea .. il bag la regim INTENSIV ..

jelimoni .. si eu as muri daca n-as putea sa-i dau laptic lui bebicu ..

33+ EVA MARIA
AMR 7 SAPTAMANI!!

BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
MAI E UN PIC

Mergi la inceput