Mamici de ianuarie - februarie 2008 (62)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

hm, cu sexu' acum...am rarit-o destul de mult, cam o data la doua saptamani, pur si simplu pt ca asa s-a intamplat, asa ne-a venit. nu s-a pus pana acum problema de interdictie si nici nu s-a gandit nimeni ca-i face rau copilului sau ca se inhiba de la miscarile lui. oricum nu suntem capabili sa mai functionam in vreo pozitie cu vizibilitate la burta mea.
doar ca la mine dispozitia amoroasa a scazut drastic iar el, saracu', a ajuns pe aceeasi lungime de unda. e un ritm nou dar macar e al nostru, nu doar al unuia dintre noi. ne e bine, in sensul ca nu e nimeni frustrat vreodata.

pupam

irina 32 Rares

http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Vad ca tot vorbiti despre , si vreau sa va spun si eu ca mie mi cam greu sa fac asta, in primul rand pt ca sotu e in italia (e acasa 4 zile pe luna)si in al doilea rand ma cam doare la penetrare, si de aceea ne e cam frica. Oare de ce ma doare? Sa fie pt ca se intampla foarte rar, sau alta o fi cauza? Voi ce stiti?
Cand prestam am impresia ca sunt iar virgina asa de stramt simt ca e acolo. E de comedie, stiu, da na, asa simt.

32+

http://community.webshots.com/album/561373661vnDxfG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gugushtiuc spune:

Buna zuzici. Intru pe fuga ca sa va salut si sa anunt ca suntem bine si eu si bebe miscaretz care nu ma lasa deloc sa dorm noaptea. Pup la toata lumea si sper ca sunteti bine.

GUGU 34+ Alex?
AMR 6 SAPTAMANI!!!
www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze mami, tati si GUGU mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Neata, fetele

La mine e neata ca adineaori m-am trezit. Am depistat ca imi e mai bine asa pt ca de la 6 la 12 dorm neintoarsa si nu mai merg la baie. pana la 6 e nenorocire asa ca prefer sa ma culc pe la 1,2 noaptea.

Tinna S, bine ca te-ai mai linistit, m-am speriat tara azi noapte pt tine. Prietenii stiu de ce....

Anca.Diana, ai fost mortala cu visul tau! Asadar primeai droguri si le dadeai prietenilor ca tu inca nu poti sa le folosesti, fiind gravida... Super!

Darene Multumesc de aprecieri! Mare lucru sa spui nu! Dar tu cum ai reusit sa nu iti mai fie frica de mami a ta? Ai plecat departe, nu? Si eu am plecat departe dar a venit dupa mine

Alexia28 ai sa vezi ce repede vine AMR-ul si peste tine!!!!

Carmilia, paracetamolul sinus nu e bun pt constine substante antialergice care ii fac rau lui bebe. Eu am binecuvantat inventarea lui ca era singurul care imi potolea simptomele rinitei alergice cu care ma chinuiam inainte sa incep tratament homeopat.

Ceska, lasa, mami, sora in pace, o avea si ea problemele ei. Bucura-te in continuare de starea de high, e cea mai buna!

Ellenuta, Irina si celelalte fete carora nu le curg sanii, sunt si eu inb grupul vostru dar linistiti-va ca asta nu inseamna ca nu vom avea laptic, nu are nici o legatura. Si eu am acelasi nr la sutien ca inainte, dar al meu de la inceput era unul miiic.....

Danybv, nasol cu masina, nasol de tot, eu acum sunt depenedenta de ea. dar capul sus, va trece!

Ven, imi pare rau ca cel mic e tot bolnavior!

Nemary, vreau sa fiu prima care te felicita pt AMR-ul care va incepe maine!

Offff, Louiza cat m-am ofticat eu pt maselutza mea, si apropo, exact aceeasi maseluta, prima dupa canin! Mi-a pus plomba provizorie pana ce vine bebe!

Alina023 lasa mama serviciul ca nu-ti ridica nimeni statuie!

Ramonab, eu nu te-am gasit sa te votez! Un indiciu, ceva, un link, te roooog!

Jelimoni si eu am fost racita si vestea proasta e ca orice ai lua, tot 7 zile te tine. Si bebe nu pateste nimic decat daca doamne fereste faci febra ffff mare. In rest baga la greu miere, lamaie, ceaiuri calde, nu fierbinti, vitamina C, Sirop Stodal daca tusesti si pt dureri de gat gargara cu sare sau gargara cu extract de galbenele, gasesti la farmacie.

Greta si mie mi s-a intamplat de multe ori sa merg undeva avand asteptari fff mari si sa plec dezamagita. Stii vorba aia, la pomul laudat sa nu mergi cu sacul

Adryana, Ceska, felicitari pt seara/noaptea reusita!

Creata se pare ca toate ne lovim de problema caselor prioritare. Mai bine am sta la una normala si nu ne-am enerva degeaba ca e tot aia! Felicitari pt cele 32 de sapt! Vreau si eu cozonaaaaaac! Merg sa iau!

LaLa, bine ca esti bine, nu te misca din pat!

Alinatudor, daca ai stat atata in casa e de inteles ca vrei sa iesi, chiar si la serviciu!

NataliaS, Laura Ioana, Honey, Irinouka, doculetz, miri, gratiela Guguleeeee vrei sa ne sperii??? Shose parca si tu erai bolnavioara, esti mai bine?

Sper ca nu am uitat nici o zuza, daca da, imi cer scuze

Pupici,
Angelique 34+ bb Viktor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

AMR: maxim 6 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

gugu, bine-ai revenit sau bine-ai trecut pe la noi! :-) felicitari pt bebe cel miscaret.

fetele, pliz lamuriti-ma!

am inteles ca mai multe dintre voi aveti dureri asemanatoare celor de la ciclu. am mai inteles ca luati no-spa ca sa scapati de ele. nu am inteles insa ce v-au spus medicii sau de la ce stiti ca ar fi durerile respective. ca ieri, cumva difuz, si azi, deloc difuz, le-am simtit si eu.

pupam

irina 32 Rares

http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

alina .. crede-ma .. mi s-a luat rau de serviciu .. de cand am ramass insarcinata am avut 5 zile de concediu .. in plus, am un program tare aiurea .. lucrez 12 zile cu 3 libere .. in ture, dimineata si dupa-amiaza, iar vin-samb-dum .. de la 10 pana cand e nevoie .. am stat si pana la miezu noptii aici ..

din aceste motive abia astept concediul .. si eu zic ca nu e prea devreme sa raman acasa de pe 6-7 decembrie ... adik cu trei saptamani si cateva zile inainte de a DPN ..

33+ EVA MARIA
AMR 7 SAPTAMANI!!

BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
MAI E UN PIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Ciao fetelor,

Vad ca dezbateti pb ; si noi am rarit-o - bine, dupa ultima saptamana (cu pb pe care le-avem) s-a rarit de tot.

Ellenuta, Irinouka,

Si eu intru in clubul celor carora nu li s-a marit sanii si nici nu le curge; Lala, mi-a zis ca nu inseamna ca n-o sa am lapte. acum sa vedem.

Si eu intru in contzed din 6 dec: pe 6 si 7 imi iau zilele libere, apoi 10 zile concediu de odihana si din 24 prenatal.
Abia astept!

Roxana 33+

Abia astept sa ne intalnim !

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20749;30/st/20080106/dt/7/k/2fd1/preg.png

AMR 7 SAPTAMANI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

angi si creata, eu am avut noroc sambata cand am mers la cumparaturi .. am fost lasata la casa prioritara .. si dupa mine a mai venit o graviduta .. care m-a intrebat daca am stat la toata coada .. i-am spus ca nu si a venit in spatele meu .. desigur, aia din spate incepusera sa comenteze .. imi venea sa le sparg fata!!!!! unde mai pui ca si locurile prioritare - femei insarcinate si oameni cu handicap - erau ocupate de oameni normali .. am vazut cu ochii mei cum s-a dat un nene jos de la volan .. nu avea niciun handicap ..

sunt curioasa ce se va intampla de sarbatori .. cand e balamuc la supermarket .. cred ca ma vor manca de vie .. asta daca ma aventurez la cumparaturi o burtik asa mare ..

33+ EVA MARIA
AMR 7 SAPTAMANI!!

BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
MAI E UN PIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

Irinouka..iti pot spune ca la mine durerile alea au dus la scurtarea colului..prin saptamana 22..nici nu mai stiu exact...In noaptea de dinainte avusesem nureri pe sub burta...difuze...dar sacaitoare,....exact ca la un ciclu normal..apoi s-au mutat si in spate....si toata noaptea...am dus-o asa..iar a doua zi ginecoloaga..mi-a zis cva sunt de la contractii...care mi-au si scurtat colul...eu nu simtisem..nici o intarire a burticii..numai durere...
Si de atunci..suntem abonate la no spa si uscosin..am luat cam o luna si gynipral o jumate de pastila la 8 ore...acu nu mai iau..decat foparte rar no spa...asta pentru ca stau numai in pat...si..nu mai simt chiar nimik...totusi..in scurtele mele plimbari...iau preventiv..cand plec de acasa...Acum..nu stiu exact daca in luna mare mai sunt semn rau..poate nu..am sa intreb ginecoloaga sapt viitoare cand ma duc la ea...
gravidutzele

www.flickr.com/photos/14806819@N02/1532194058/in/photostream/" target="_blank">Poze de tot felul
www.flickr.com/photos/14806819@N02/sets/72157602400879499/" target="_blank">Poze mai recente

Alina 27 si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gugushtiuc spune:

fetelor am apucat sa citesc ceva din urma si vad ca multe va plangeti de contractii dureroase. Ei bine, eu m-am luptat cu ele toata sarcina asi acum vad ca CIU-CIU CONTRACTII!!!. Am stat luni la rand cu ditai morcovul sa nu nasc prematur si acum cred ca o sa ajung la vorbele soacrei mele care spunea ca o sa depasesc termenul.
Referitor la sughitatul bebelui. La al meu as vrea sa tina reprizele 2-3 min, da de unde atata bucurie ca sare burta cate un sfert de ora si ajung din cauza asta sa ma enervez de numa. Grasunelul meu nu are nici o vina dar imi da o stare de agitatie de nu mai stiu ce sa fac. mancal-ar mama de budulea.

GUGU 34+ Alex?
AMR 6 SAPTAMANI!!!
www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze mami, tati si GUGU mic

Mergi la inceput