Gravidute si mamici de Constanta (8)
Raspunsuri - Pagina 9
lulu77 spune:
adryana ,salonul este in centru .vis-a-vis de liceul Mircea cel Batran ,in blocul cu tarom ...ALY'S SALON ,tel 617091.
Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
Anne_Ma spune:
Fetele, a auzit cineva de dr. Blacioti? Este pediatru. Imi spuneti si mie cum este, va rog!?
http://bd.lilypie.com/1DJtp3.png
37+
Dora Ioana
AMR 10 de zile pana la cezariana
lilly love spune:
,
am revenit!
Angeliquedes 
AndreB, atata vreme cat bb e alaptat exclusiv, la cerere, nu-ti bate capul cu lichidele suplimentare pentru ca bb nu are nevoie! e suficient cat suge de la tine iar alaptatul la cerere ii astampara atat nevoia de sete cat si de foame. Eu l-am alaptat pe bb Cristian pana la 3 luni jumate exclusiv si l-am nascut pe vremuri caniculare, am stat in bucuresti, cu un singur aer conditionat in cassa, cu soarele pe noi toata ziua, afara nu ieseam decat dimineata la 6-7 sa putem prinde un aer cat de cat curat si s-a dezvoltat extrem de armonios -a luat 3 kg in 3 luni..pana din cauza oboselii, a lipsei mele de grija pentru mine...am ajuns la lupta corp la corp amandoi, m-am epuizat si ...adio grame la cantar si kk in scutecel...a trebuit sa ii introduc aditional topfer..apoi, neam de s-a mai atins cateva sapt de tzatza, de-abia acum mai prinde un pic dimineata. Asa ca, sfatul meu prietenesc este sa-l lasi doar la san! Eu regret enorm ca l-am privat de laptele matern din cauza faptului ca n-am avut grija de mine! dar a fost tare greu, sotul meu era toata saptamana in Constanta unde are o afacere, parintii nu ne-au fost alaturi, practic am fost singura si ..a contat. ma doare acum dar e prea tarziu
Lullu77, mersi de recomandarea cu drul Fasie, am fost insa luni la drta Dumbrava pt ca Cristian a racit -se pare ca febra de joia trecuta a fost debutul unei viroze si a izbucnit luni cu tuse, pana atunci a dus-o latent (e ok, blanda intr-adevar, insa ma conving greu de calitatea reala a unui medic, mai ales pediatru -e un domeniu extrem de sensibil pt mine, ca si obstetrica!, pe scurt, mi-a placut, dar mai vedem)- daca zici ca e si in urgente -poate voi apela la dansul. Tu il cunosti personal?
Referitor la coafor..ok, atata vreme cat nu esti patroana la ISIS?!
, ca acolo am patit-o urat de tot de v-am zis ca sunt galben-portocalie in cap+par foarte ars...trebuie sa intelegi doar ca am nevoie de o mana cu adevarat priceputa care sa stie sa reuseasca o tunsoare medie spre scurt filata si o culoare de blond natural deschis fara nuante de portocaliu! Nu sunt extrem de pretentioasa, dar am simtit ca innebunesc cand dupa 5 ore de stat acolo si cu bb acasa am iesit ca o ciumafaie si cu banii luati..deci, doar asa! altfel, mai caut!oricum, multumesc mult
Andicu...bb e un scump, poza cu margareta la putza e minunata! intr-adevar, sunt de-o varsta!
Adryana..jungla aici, in Constanta?! hait, am auzit-o si pe-asta! fetelor, in bucuresti nu se mai poate trai, e infern plin de smog si noxe si gri si beton si azbest si moloz si claxoane si uruieli si duduituri si nesimtiti si tigani si mitocani si nervosi...mai scriu?! noi de ce credeti ca am venit in constanta? pur si simplu nu se mai poate trai, fara gluma, n-a fost usor sa luam decizia asta dar...stiti cum e sa nu-ti poti oxigena puiul 3 luni din cauza noxelor sufocante si incinse cand dai drumul la geam sa iei...aer?! insuportabil!
. Intrebai de ce ai mai avea nevoie prin casa pt pui mic? eu iti spun in primul rand: NU biberoane si sterilizator si tetine! NU ! dar totul depinde de tine! pentru ca e greu sa alaptezi, ce vezi in reviste si brosuri cu mamici relaxate si frumoase si dulci care-si dezmiarda puiul relaxat si gol si rozosin sugand fericit...eheeh! alaptam eu si acum daca era asa! trebuie doar sa ai rabdare si pe cineva alaturi de tine, atat! In rest, scutece de finet si din acelea impermeabile pe o parte (parca bella aveau)-carrefour, bodyuri cu capse pe fata si in general hainute cu capse pe fata (petrecute parte peste parte, nu stiu cum sa-ti explic, nu din acelea care se dau pe cap, gen tricou )si NU pe spate ( e greu sa manevrezi bb mic sa-l intorci pe spate de cate ori il schimbi), betisoare urechi pt bb -trebuie sa stergi si acolo, in rest..sigur sunt liste intregi cu ce sa ai ..da doar un search pe forum liste necesar bebelus si ai sa gasesti o gramada..mie mi s-a parut importanta partea cu hainutele bluzite
Yannia,
- daca faci TT, vei avea constiinta impacata, atat
Tu trebuie sa ai un bb sanatos acolo in burtica si vei face totul sa fie asa pana la delivery! si dupa, bineinteles!
Crisis, docdecap 
Roxanalucia, doctorita are foarte putin dreptate; te-a speriat gratuit, inutil - poate mai degraba ii este ei frica de epidurala sau nu are in echipa anestezist cu care sa poate colabora. Riscul intr-adevar, asa cum mi s-a intamplat mie, dar e discutabil pentru ca mie mi-a administrat-o in 2 transe - este ca bb sa iasa adormit...ceea ce e riscant. A avut apgar 7-8. Am simtit contractiile (am stat cu mana pe burta) si am impins tare la fiecare -doar atunci ai voie sa impingi. Important e sa o intrebi daca are anestezis bun in spital si daca se poate baza pe el.
Wow, la 23 sapt. ai deja piciorusele umflate? Ai grija sa te odihnesti mai mult si tre sa bei muuuulte lichide
Mav, aratati minunat amandoi imbratisati si ...okelaristi! ai un pui super dragalas!
Eu stau deocamdata pe Tomis, zona cu multe coaforuri, pana-n Trocadero-Dacia, mai jos de biserica.
Am mai venit in Constanta, nu sunt chiar bulversata, adica nu cunosc ca si cum as fi de-aici, ma descurc, stiu carrefourul!
doar ca nu-mi e familiar, nu e ..ACASA! (zona butelii tot nu stiu unde e..![]()
va pup, va mai scriu
Eu, de cand am vazut familia Lungu pe ecran si pe micutul Sebastian, sunt intr-un fel, parca retraiesc un cosmar, al meu, ...terminat intr-un fel fericit pentru mine...imi tin puiul sanatos in brate...al lor e nenorocit pe viata! e crunt, e greu de tot, ma intreb cum le-a ramas putere sa se pastreze calmi si demni; pur si simplu, nu-mi vine sa cred
va pup, ma duc si la capsunelele mele-n scutecele de mai-iunie2007, ca nu le-am mai scris de mult, parca vad ca nici acum nu mai am timp, bb s-a trezit, asa ca ne mai scriem/vedem!
Andreea + bb Cristian (28.06.2007)
MY BABY
http://good-times.webshots.com/album/560327865NfDFnL
Anne_Ma spune:
Ma primiti si pe mine la voi?
Sunt programata la cezariana pe 03.12.2007, locuiesc in Constanta si intentionez sa intru cat mai des pe acest forum. Va 
http://bd.lilypie.com/1DJtp3.png
37+
Dora Ioana
AMR 10 de zile pana la cezariana
AngeliquedeS spune:
Anne_Ma, cum sa nu te primim?? Ce ne bucuram cand mai vine cate o mamica sau o gravidutza printre noi!! Mai ales ca trebuie sa incepem galeria si pentru tine!!! Asadar, saptamana viitoare vom avea o nastere, pe Roxx si saptamana cealalta pe tine!!! Imi pare rau, de dr. Blacioti nu am auzit.
lily love - Andreea, ma bucur ca ne-ai scris din nou. Eu stau relativ aproape de tine, in Tomis II, in zona Spitalul mare daca stii unde e. ce, numai fetele din Inel II - Coiciu sa faca gashca??? FAcem si noi una! Imi pare rau ca ai avut puiul bolnavior si e normal sa fii sceptica in privinta unui doctor pana ajungi sa ai incredere in el.
Cat despre coafor, eu nu vreau sa ii fac reclama doamnei unde ma duc eu, dar m-am dus la ea in februarie cu un par vraiste, ars, ca un pai si uite aici o poza cum m-a facut: eram proaspat venita de la coafor: http://good-times.webshots.com/photo/2095511990065968642Yzymnf
Si nu, lulu nu e patroana de la isis, eu as merge cu incredere pe mana ei!
Pupici,
Angelique
35+
bb Viktor
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...
,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori
AMR: maxim 5 saptamani!
eris spune:
Angi eu ieri am fost la Maredy si ziceau ca au saltelute din fibra de nuca de cocos si cineva zicea ca sunt bune alea de acolo,costau 120 sau 150 lei.
Mada 31+
Ianis Cristian
http://community.webshots.com/user/mady_apostol?vhost=community&vhost=community&vhost=community
AngeliquedeS spune:
Eris, unde vine Maredy??? ![]()
Pupici,
Angelique
35+
bb Viktor
,
Mare, Munte, Flori
docdecap spune:
Angi, a mai zis cineva, scuze ca nu mai stiu cine, e Maredi care e vis-a-vis de Antoniade, pe IG Duca. Eu acolo am de gand sa merg sa ma uit, candva peste 1-2 sapt.
Monica 33+ cu Serban
Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'
AngeliquedeS spune:
Multumesc mult, Moni, am sa dau si eu o fuga maine pana acolo.
Pupici,
Angelique
35+
bb Viktor
,
Mare, Munte, Flori
Yannia spune:
Angi, Black Friday e a doua zi dupa Thanksgiving Day, ziua de shopping national, cand sunt cele mai mari reduceri. Mi-am luat un halat super moale cu 60% off, 2 pijamale buy 1 get 1 free, niste blugi pt gravide 50% off si 3 fuste cu 5$ bucata.
16+
http://bd.lilypie.com/32Yup3.png
http://community.webshots.com/album/561174599GagMVk?vhost=community