Gravidute si mamici de Constanta (8)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

quote:
Originally posted by AngeliquedeS

Deea, cam scumpa la vedere pe la noi! Mortal ce ai la semnatura, chestia cu cainele!!!

Angelique 35+ bb Viktor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

AMR: maxim 5 saptamani!

of of, mai mai :) muncesc cu drag si spor, pentru-al patriei popor :)))) si cat doarme copchilu', apuc sa ling un cafeu si sa pufez 'fo 5 bucati pe nerasuflate si sa balivernez pe forum :)))
pup si eu!!!

Deea, mami de www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)

www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yannia spune:

'Neata, fetele! Cred ca m-am defectat rau de tot... N-am somn, e ora 3.30 dimineata si pe la 5 astept o prietena la mine sa bem un cafe si apoi ne aventuram in shopping extrem. Vrem sa vedem si noi pentru ce-si rup gaturile nebunii cu noaptea in cap in ziua de Black Friday. Nu ca noi am fi mai intrege la mansarda... insa cei cu adevarat pasionati de sportul asta, isi "pun borcanele la coada, la iaurt" cu o seara inainte.

16+
http://bd.lilypie.com/32Yup3.png
http://community.webshots.com/album/561174599GagMVk?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adryana_4u spune:

Salutare, fetele,
florin_a - te rog sa-mi povestesti si mie cum ai nascut, ca stii (probabil) ca am ca medic acum pe d-na Dobre, si daca mi-ai spus ca ai nascut cu ea, automat m-am bucurat ca are cine sa-mi dea informatii utile...de genul..cum ai anuntat-o si in care moment? cat timp i-a luat sa ajunga? cum ai facut cu banii? cand si cat ai impartit? cum a fost nasterea in sine? cat de ne/multumita ai fost de prestatia d-nei doctor?
lulu - zi-mi si mie unde este salonul tau, ca vreau si eu sa ma tund un picut, ca nu mi-am mai facut la par nimic, de o sa se sperie bebe cand o vedea-o pe maica-sa
roxanalucia - bine ai venit, iti doresc o sarcina usoara si un bebe sanatos
medamaya - cuvintele sunt de prisos, dar sa stii ca suntem alaturi de tine, Doamne-Doamne o sa aiba grija de sufletelele tale, si de tine, si o sa iti repare si tie sufletul...
crisis81 - te asteptam cu drag acasa, sa vii numai cu vesti bune...ne intalnim la ceai, pana la urma, ca suntem multe din inel II
Si inca o veste : DE ASTAZI INCEPEM SI NOI AMR-UL...mai avem putin...
Mai citesc un picut si poate revin cu detalii..
PUPICEI

Adriana S.

-30 sapt BIANCA

AMR maxim 10 saptamani

acte
bebe evolueaza
www.flickr.com/photos/adryana_4u/1468720937/in/photostream/" target="_blank">Bianca-22sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

'neata fetele!

Mav, link-ul mai e pe prima pagina la zuze, da' la cat de zuze sunt, prima oara intreaba panicate pe toata lumea si apoi indrumate merg pe link-uri sa mai citeasca.
pai cred ca o sa ne vedem ca atare, vad ca inca nu sunt doritoare de reuniniuni tematice (sau nu inca!). as fi facut si eu cu cartea mea poze cum ai facut tu, dar are 300 pagini plus ca e in franceza (eu ma pricep, dar stiu ca nu e neaparat valabil pt. toata lumea)

Yannia, poate ei la TT in State il fac mai de doamne-ajuta, la noi sunt diferente intre laboratoare de te baga in boala degeaba! daca au procentele astea de succes, o fi de bine!!

roxx stiu ca fost ieri la medic si sper sa vina cu informatii si pentru noi!

mav, despre miss odisee, io sunt pe prima pagina, dar de ne-recunoscut (adica se vede doar burtica cu Taz Jr in ea. credeam ca toata lumea stie cine e Taz, dar am vazut ca m-am inselat, am primit tot felul de intrebari -poza o am si pe messenger. data viitoare o sa-l fac pe Johhny Bravo, desi nici ala nu e prea cunoscut..). De la noi am mai gasit-o pe Andicu de 2 ori, da' nu mai stiu unde, si Angelique tot pe prima pagina, sexy mamma.
Eu n-am pus poza de miss, ca doar nu se vede nimic din mine, am pus-o numai de fun, sa se amuze cine se uita!! dar multumesc oricum!

asaaaa. si pentru saptamana viitoare, cine cand se baga la intalnire??

Monica 33+ cu Serban

Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

monica, e super burtica ta cu tazz!!!!!! eu stiu cine este tazz... cand mi-a venit sebi de la gradi cu tazz in piept, am zis auuuci, o fi fost obraznic... dar cand colo, in ziua respectiva i-a lasat doamna sa-si aleaga singuri "bulinele" si lui i-a placut mult de tazz...

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eris spune:

Buna fetelor!Am aparut si eu.Ce bine e cu tati acasa!.Eu am citit toate msg voastre dar nu am avut timp sa scriu.Mie nu imi vine sa cred ca atunci cand tati vorbeste cu bebe,puiutul incepe sa se miste.Ce frumos!
Angi,Docdecap va apropiati cu pasi repezi de marea intalnire cu puiutii vostrii,iar eu va urmez.Acum chiar ca incepe sa ma apuce frica si pe mine.O sa incep sa-mi fac si eu bagajul pt spital.Ieri am fost pe la magazinele pt bebici si imi venea sa iau tot ce era acolo.Dar mai astept pana in decembrie.
Am citit despre Meda si nu pot crede,m-a durut sufletul atat de mult.Nici nu am cuvinte.
Am rezolvat si problema celulelor stem,azi dimineata au ajuns actele pe care tre sa le semnam iar in cel mult 2 saptamani ajunge Kitul de depozitare.
Am citit de anestezia epidurala.Acelasi lucru mi-a fost zis si mie de dr meu.Ca exista riscul ca efectul anesteziei sa nu treaca pana in momentul expulziei si sa trebuiasca sa foloseasca forcepsul.La care replica mea a fost "Nu puneti forcepsul pe copilul meu"
Mada 31+ Ianis Cristian

http://community.webshots.com/user/mady_apostol?vhost=community&vhost=community&vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adryana_4u spune:

Fetele, am uitat sa ma laud, ca tare sunt bucuroasa....
am fost aseara si i-am mai luat cate ceva lui bebe:
cadita de baie, termometru de baie, prosop de baie cu gluguta (2 buc), scutec de finet, trei perechi de sosetele (ca erau atat de dragalase ca nu m-am putut abtine), suzeta (dar poate n-o fi cazul), 3 biberoane, sterilizator cu aburi( de-ala pentru cuptorul cu microunde) si set de perie si pieptan.
Mai avem o gramada, dar ma bucur ca am inceput macar...
Mai dati-mi idei, cu ce e musai sa aiba cel putin in prima perioada, ca dup-aia mai vedem...

Adriana S.
AMR maxim 10 saptamani
-30 sapt BIANCA
acte
bebe evolueaza
www.flickr.com/photos/adryana_4u/1468720937/in/photostream/" target="_blank">Bianca-22sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx spune:

hello!
va pe toate.
dupa cum stiti am fost ieri la dr si am stabilit data : 30 nov ..asta in cazul in care al meu bb nazdravan nu doreste sa vina mai repede....si il rog sa stea cumintel, k nu mai e mult.
suntem bine, multe kg luate - vreo 19- maiam putin si fac poc
de vreo 2 zile ma doare asa de tare in partea dreapta la coaste de abia ma misc...nici sa dorm nu mai pot... ma foiesc intruna...

inca o data va

Roxana 38+

mami de Luca Teodor

AMR ...... X sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx spune:

... sa schimbam si semnatura....

Roxana 38+

mami de Luca Teodor

AMR : fix o sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Buna din nou, acum m-am intors si eu din vizite

Adryana, felicitari pt AMR si pt lucrusoarele cumparate pt bebica

Moni, e sunt disponibila pt intalnire oricand saptamana viitoare

Yannia, ce este ziua de Black Friday?

Mav, ce-am mai ras, auzi, l-ai vazut pe Sebi cu Taz in piept si la cat e de urat te-ai gandit ca nu a fost cuminte

Eris vezi ce bine e cu tati acasa? Iti spuneam eu bine ca dupa ce vine te linistesti si uiti de toate. Si la tine se apropie termenul, ai inceput AMR-l, suntem mai multe AMR-iste pe-aici

Roxx, acum ca stim data exacta, ne apucam serios de galerie

Deea cele 5 bucati pe care le pufezi sunt... tigari??? Ce bataitza meritzi tu!!!

Cine intreba de salteluta din nuca de cocos? Mokika? Sper sa nu ma insel... Voiam sa imi spuna daca a luat si cu cat, pentru ca noi cautam acum, la Carrefour nu mai are si voiam sa stiu daca a luat si de unde si la ce pret.

Pupici,
Angelique 35+ bb Viktor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

AMR: maxim 5 saptamani!

Mergi la inceput