Gravidute si mamici de Constanta (8)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Yannia, banuiam ca e ceva de genul asta, dar am zis sa fiu sigura... Super cumparaturi, sa le porti cu placere!

Pupici,
Angelique 35+ bb Viktor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

AMR: maxim 5 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florin-a spune:

pentru dr Blacioti!
Eu am fost cu fetita mea Ana-Maria la ea cand avea cam 1 luna si jumatate si pentru 20ron doar mi-a cantarit-o si mi-a dat ceva pt colici.Ceea ce nu mi-a placut si ma facut sa renunt la ea ca medic un frigul naibii in cabinet,,,si totusi e un cabinet pediatric unde mamicile asteapta cu copilasi de toate varstele, avea aer conditionat in cabinet iar copilul ti-l cantareaste efectiv ca la piata cu un cantar mare rotund iar bebele legat in scutecele si prins de carligul cantarului,,,mi-a lasat asa un gust amar dc a putut face o investitie de genul aer conditionat putea cumpara si un cantar electronic...cel mai iefitin!!!!!
Recomand din suflet pe Dna Dr dumbrava...isi da maximum de interes pt copil iar pe tine ca mamica te ajuta cu fff multe informatii.
Mentionez ca nu aduc injurii acestui medic ci este doar o parere personala pe care mi-am facut-o in urma unui control la cabinetul domniei sale.[
quote]Originally posted by Anne_Ma

Fetele, a auzit cineva de dr. Blacioti? Este pediatru. Imi spuneti si mie cum este, va rog!?

http://bd.lilypie.com/1DJtp3.png
37+ Dora Ioana
AMR 10 de zile pana la cezariana
[/quote]

Varsta Ana-Maria
http://b1.lilypie.com/uFCEp3.png

Mergi la inceput

Ina sper sa iasa bune analizele tale!

Varsta Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

Iar vin ca intermediar cu un mesaj de la florin-a:

Pentru Adryana!!!
Apa mi s-a rupt dimineata la ora 4. La 4 si jumatate dimineata am sunat pentru ca ea mi-a spus sa o sun imediat cum mi se rupe apa. Mi-a raspuns si mi-a spus sa ma duc la spital la urgenta si o sa sune ea acolo asistenta sa ii spuna in ce stadiu ma aflam. Am ajuns la Urgenta pe la 6(eu stau in Navodari)m-a controlat asistenta apoi am sunat eu de pe mobil si i-am dat sa vb cu ea. Prin telefon i-a dat instructiuni asistentei si m-a dus la etajul 7 intr-o sala cu mai multe mamici. Acolo m-a luat in primire o moasa care lucreaza cu ea,tot asa ii spusese Dr Dobre ce si cum sa imi faca. A venit si dansa in jur de ora 9. Eu o tot dadaceam ca daca e de cezariana asta e...am avut sarcina pelvina. Si mi-a zis ca daca in max 4 ore nu ma diat 4 cm nu sta pe ganduri si nici pe mine nu ma lasa sa ma chimui. Mi-a pus o perfuzie cu glugoza si una de oxitocina parca asa ii zice ca sa ma dilat mai repede. Am avut un travaliu foarte usor cu dureri asa ca la menstruatie iar la ora 3 fix am nascut fara epidurala normal din 3 impingeri pe buburuza mea care asa a vrut ea sa vina cu piciorusele. Dna dr mi-a spus tot timpul ce sa fac cum sa imping cand sa ma opresc si totul a durat f putin. Banii i-am dat moasei ce a avut grija de mine 100 ron iar dnei dr 600ron (6 milioane). Banii dnei dr i-am dat dupa ce m-au adus la salon. CONCLUZIE: avand in vedere ca am avut sarcina pelvina am nascut foarte usor asta in masura in care dna Dobre nu a ajutat la expulzia copilului decat dupa ce au iesit soldurile cu totul ca sa nu faca Ana dispazie de sold.
Daca mai ai intrebari sau nelamuriri si te pot ajuta o fac cu mare drag!
Pupici

arissa - mami de Maya(18.03.2007)
pozici

Mergi la inceput

Bisous ce mai faci??Cum se mai simt Victoras si Cristina?
Sper ca ati scapat

Varsta Ana-Maria

Mergi la inceput

Am uitat sa va zic ...maine cunun...sunt nasa!!Finii fac doar actele acum nunta la anul....Am niste emotii
Jojo-Miha..petrecere frumoasa si voua...si felicitari pentru crestinuta Theodora Ioana...sa ne pui pozici!!

Varsta Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yannia spune:

Angi, multumesc!
Docdecap,Lillylove: sper sa nu regret hotararea de a face testul si sa ma bucur de un rezultat corect, favorabil.
Anne Ma, bun venit alaturi de noi!
Roxx, ma alatur fetelor care au inceput galeria!Nastere usoara!

16+
http://bd.lilypie.com/32Yup3.png
http://community.webshots.com/album/561174599GagMVk?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx spune:

buna dimineata!
multumim de galerie
ma gandeam cum sa fac sa va trimit mesaj vineri k n-am nici un nr de tel al vostru ....
azi is tare harnica... vreau sa mai fac putina ordine prin casa sa nu ma prinda bb cu casa vraiste...bine, nu singura, cu sor'mea k eu de mult nu mai pot sa fac ceva singura... asa ca va ...fug la treaba...

Roxana 38+

mami de Luca Teodor

AMR : fix o sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maia37 spune:

Yannia-eu am sarit peste TT si am facut direct amniocenteza tocmai din cauza ca eram sigura ca TT-ul sa ma dezamageasca.Am facut amniocenteza de doua ori la doua sapt. deoarece la prima analiza nu s-au dezvoltat celulele si a trebuit sa repet.Iti dai seama ce greu mi-a fost stiind ca ma expun la un risc.Nu am patit nimic si sarcina decurge si acum normal.Partea cea mai chinuitoare a fost asteptarea de 3 sapt. a rezult. amniocentezei.Eu nu am avut sarcini cu probleme si nici in fam. cazuri dar totusi n-am putut sa inchid ochii si sa nu fac ceva prin care pot afla starea bb-ului meu.Este al doilea copil la interval de 13 ani iar eu nu mai sunt chiar tinerica am 37 de ani.Gandeste-te bine ,totul e sa ai medic bun care a mai facut amniocenteze.
Super cumparaturi ai facut!Sa le porti sanatoasa!
Anne_Ma-bun venit!
Am si eu o intrebare pentru voi fetelor:naste cineva natural cu d-ra Lutescu?Stiti cumva impresii referitor la asta?
Un we placut!

Mihaela, mamica Andreei 13+ si 25+ cu Vlad Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Hello si de la noi.

Docdecap, daca nu spuneai, habar n-aveam ca tu esti cea cu burtica desenata de pe prima pagina! ai primit un vot si de la mine!

Eu pot sa intru si in gasca celor din zona Dacia-Trocadero-Tomis 2! acolo stau ai mei ( langa biserica de la Dacia, pe Tomis) si acolo am stat si eu vreo 20 ani!

Anne-Ma, bun venit si nastere usoara! sa ai un bebe sanatos!
Mada, bun venit din plimbari! frumoase pozele! si eu am fost in Viena , dar vara, in august, si mi s-a parut totul mult mai frumos decat iarna ( am trecut doar prin oras,iarna). Cel putin , castelul Shonbrunn si gradinile sunt superbe vara!

Eu sunt cam nauca de cap, de cateva nopti,Filip se trezeste o data in plus, adica la 12-01 si la 05-06! e cam marait si se pare ca ne pregatim de dintisori...am simtit ceva ascutit sus, dar parca nu se vede nimic ...iar jos e alba gingia bine, dar nici-o umflatura. I-am luat Dentinox gel, si cand il dau se mai linisteste cu degetele in gura, iar noaptea chiar adoarme o perioada mai bine!
mai aveti ceva sugestii, remedii, pt asta??

Mav, eu am burtica expusa in concurs la pag 2 si pag. 5 . Eu credeam ca aleg ei doar 1 foto, nu ca le pun pe amandoua! in fine, se pare ca e preferata mai mult cea de la pagina 5!

Andicu mami dewww.flickr.com/photos/9457501@N02/sets/72157600689970094/" target="_blank">Filip la 4 luni(27 iunie 2007)
Cum crestem noi

Mergi la inceput