Gravidute si mamici de Constanta (8)
Raspunsuri - Pagina 5
madaluta spune:
multumesc mult pentru sfaturi.Am fost si la medic. Ne-a dat panadol pt 3 zile si dc nu trece, incercam antibiotic. Eu nu sutn de aceeasi parere, dar ma rog..mai vedem peste 3 zile.Miere mi-a spus k sub nicio forma.
acum altceva....
Am citit la FIV de Medamaya...a pierdut sarcina cu cei 3 bebelusi...
Madalina 14+
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )
Darius la 11 luni
AngeliquedeS spune:
Cum a pierdut meda bebelusii? Nu pot sa cred! Chiar azi ma gandeam la ea, doamne dumnezeule... ce veste ingrozitoare
Eu nu am intrat azi deloc, Docdecap, cand vorbeam noi pe mess mi-a cazut netul si abia acum si-a revnit, imi cer scuze pentru disparitia brusca...
Pupici,
Angelique 35+ bb Viktor
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori
AMR: maxim 5 saptamani!
roxanalucia spune:
buna, fetelor
sunt si eu o gravida din constanta si as vrea sa intru pe lista de aici. trebuie sa nasc pe 20 martie 2008, deci mai am 2 luni. si am baietel. merg la dr savu, de la policlina iriadi. m-ar interesa daca stiti ceva despre ea. am o problema spinoasa de tot pe care vreau sa o discut cu voi mi-a psus ca ea nu recomanda epidurala la prima nastere, ceea ca mise pare ingrozitor. voi ce stiti despre asta?
salutari tuturor mamicilor
AngeliquedeS spune:
Bine ai venit roxanalucia
Mai intai vreau sa iti spun ca primele 10 mesaje iti sunt moderate, adica vor apare mai tarziu decat le scrii. Grabeste-te sa scrii primele 10 mesaje si apoi nu mai ai probleme.
Personal nu cunosc nimic despre dr. Savi insa epidurala este nu are legatura daca e prima sarcina sau a doua sau a nu stiu cata. Se poate face foarte bine la prima sarcina. Cum a motivat dr asta?
Pupici,
Angelique 35+ bb Viktor
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori
AMR: maxim 5 saptamani!
crisis81 spune:
medamaya ma ca Dumnezeu sa-ti dea taria necesara sa te ridici si sa mergi mai departe cat mai repede.
madaluta nu-mi vine sa cred ca baietelul meu favorit sta la 200 m de mine. Eu stau in blocul cu Viviana Salon dar la prima scara nu la a doua, cea unde e salonul . Vin peste tine sa-l vad pe Darius .
Eu l-am vazut azi pe bebe nostru: are 3 mm si inca nu se vede inimioara. Asa ca mai mergem o data si sambata si acasa venim abia Duminica.
Atat momentan pt ca sunt fffff obosita, dar sper sa mai prind netul in zilele urmatoare.
Va pup pe toate !!!
Cristina 5+
Uite cum creste bebele
www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">POZELE NOASTRE TOATE
mav spune:
neatza!
....vai, ce veste grea... imi pare atat de rau pt meda... mi s-a facut rau cand am citit... am si uitat ce vroiam sa scriu....
mada, sebi al meu este tare strangaretz... se pare ca a luat raguseala de la darius... mi-a placut de tine cum arati, ai deja o burtica frumusicaaa! multa sanatate!
am citit vesti de la mamacita aici
fug sa-l duc pe sebi la gradi... am intarziat deja. azi am fost lenesi (mai mult eu) si ne-am trezit mai greu.... va pup pe toate!
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
madaluta spune:
mav: raguseala se ia????
Imi pare rau....
Crisis:cred k nici 200 m nu ne despart.Eu stau la IV18, sc A,a doua scara inspre tine dupa cofetarie, nu spre intersectie...
Abia astept sa ne cunoastem.
Roxanalucia: bun venit la noi si sarcina usoara. Nu stiu nimic niste despre d-na savu, dar nici despre interdictia epiduralei la prima nastere.Si crede-ma am citit despre anestezii de-am innebunit...
Dar sunt medici care sunt total impotriva variantelor alternative nasterii naturale. Nici dr mea( lutescu) nu recomanda epidurala sau cezariana...Fiecare cu principiile si convingerile sale.Pe mine insa nu a reusit sa ma convinga asa k mi-a facut cezariana pana la urma.
Madalina 15+
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )
Darius la 11 luni
roxanalucia spune:
este prima data cand aud si eu de asa ceva. mi-a motivat ca femeia nu mai coopereaza din cauza anesteziei, nasterea dureaza mai mult si trebuie sa foloseasca forcepsul. iar sotul meu cand a auzit de forceps.... nu stiu ce sa cred. dar nu eu hotarasc oare daca fac sau nu anestezie? ca daca nu, ma duc la altcineva.
multumesc pt raspuns.
roxanalucia spune:
in alta ordine de idei, voi de unde va cumparati haine de gravida? ca eu am gasit un magazin prin piata grivitei, dar mi se pare foarte scump. mi-am luat un costum, dar parca as mai vrea ceva. m-am si ingrasat cam mult, ce e drept. am pus 20 kg pana acum, si mai am 4 luni pana nasc. dr. mi-a spus ca mai iau inca 10 sigur. dar, important e sa iasa bebe sanatos, ca pe urma am eu grija si de mine. stau in concediu 2 ani.
sarcina usoara tuturor si sa avem copii cuminti
lulu77 spune:
roxanalucia ,bine ai venit printre noi!
Eu imi luam haine ..in timpul sarcinii .....nu neaparat de gravide ,ci unele mai largi ,de ex am gasit rochite cu care am "facut" iarna la Brise ,in pta Unirii ,si chiar la Terranova imi luam pantaloni mai mari .
Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"