Gravidute si mamici de Constanta (8)
Raspunsuri - Pagina 4
Yannia spune:
Madaluta, bine ai revenit!Imi pare rau ca ai fost dezamagita, probabil ti s-ar fi parut mai frumos daca mergeai intr-o perioada mai calduroasa a anului.
Eu am venit acum de la doctor, cam dezamagita. Partea buna e ca lui bebe ii bate bine inimioara (atat pot spune despre el) iar eu am colul inchis si lung. Nu mi-a facut azi eco, m-a programat pentru data de 6 dec cand am 18 saptamani, cica atunci se face...Vrajeli... asta pentru ca nu platesc si e totul pe asigurare. Cand nu aveam asigurare mi-a bagat pe gat vreo 3 eco si cateva analize si mi-a venit factura de aproape 5.000$. Azi doar mi-a facut control ginecologic si mi-a pus un aparat ca un stilou pe burta cu care a ascultat inima lui bebe.
Luni merg sa-mi ia sange pentru analize.Trebuie sa fac din nou toate analizele, chiar daca le-am facut in Ro. Si bineinteles ca voi face si nenorocirea aia de triplu test fiindca trebuie facut.
La ginecolog voi merge din nou pe 7 dec, a doua zi dupa eco si atunci voi decide unde voi naste.
15+
http://bd.lilypie.com/32Yup3.png
http://community.webshots.com/album/561174599GagMVk?vhost=community
lulu77 spune:
florin_a , da ziceam de un salon .....tunsul este 25 ron ( in care intra bineinteles si aranjatul dupa ..normal ,nu ).Daca vrei ...poti suna sa te programezi la tel 617.091 .
Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
madaluta spune:
darius a ragusit..Ce pot sa fac?
nu da semne de rosu in gat si nu cred k ar trebui sa ma adresez unui medic. Ma gandeam k stiti ceva remedii. va multumesc anticipat.
Nu stiu cine intreba de ceai la bb mic...eu i-am dat si ceai si apa. Nimeni nu spune k acestea dauneaza, ci doar k nu ar fi neaparat necesare daca este alaptat natural.Ceaiul i-l dadeam tot pt colici iar apa de sete. Dupa baita mai ales o bea cu multa placere.
Madalina 14+
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )
Darius la 11 luni
mav spune:
ziua buna!
mada, ar fi foarte bun clasicul ceai cu miere si lamaie. eu mereu merg cu sebi la dr cand e ragusit, caci face laringita, iar laringita poate fi tare parsiva, dintr-o data nu mai poate respira copilul...
eu zic sa mergeti totusi la dr!
in privinta bautului apei/ceaiului la bebeii alaptati la san... la inceput, nu e necesar, dar dupa ce incepeti diversificarea... parerea mea este ca da. oricum, atunci cand parerile sunt atat de impartite... fiecare mama va proceda asa cum crede ea ca este mai bine pt bebelusul ei!
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
madaluta spune:
mav: miere inca nu-i pot da. stiu k e interzisa pana peste un an...asa k..probabil va trebui sa ajung la dr....totusi astept sa vad ce se intampla azi...
Madalina 14+
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )
Darius la 11 luni
ina78 spune:
Buna ziua fetelor.
Am revenit si noi, dupa triplu test. Rezultatul saptamina viitoare. Am facut eco la dr. mea - Daduianu - iar analiza de singe la Synevo. De data asta am mers cu sotul si nu am stat deloc la coada. Femeile insarcinate au prioritate ... ca era o aglomeratie acolo... (avind in vedere precedentele mele experiente cind am stat la coada 2 ore si am spus ca nu mai merg in veci la Synevo). Costurile daca intereseaza pe cineva ( 110 ron eco + contolul, 110 ron triplu test synevo).
Mie triplu test mi l-a recomandat dr. Asa ca... probabil din cauza virstei. Spunea ca peste 30 ani ea il recomanda mereu.
Se pare ca nu atirna nimic intre picioare. Ar putea fi fetita. Desi inca nu e sigura... Dar am stresat-o eu.... sa se uite. A spus ca ar putea creste ...
Florin-a ma bucur ca acum sinteti ok. Multa sanatate. Pa-pa colicilor.
Madalutza bine ai revenit. Eram geloasa ca noi n-am prins we in Viena, am fost in timpul saptaminii si ma gindeam ca in we e viata mai tumultoasa, toate sint deschise, mai plin de viata. Mi s-a facut o pofta de plimbareala...acum...
Docdecap eu una votez pentru Viena, contra Parisului. Ca oras... Mi-a placut mai mult Viena. Parisul doar ca locatii strict de vizitat...
Yannia nu fi suparata si nici stresata. Bebe simte. Creste sanatos, ai sa vezi.
Mav ochelaristii draguti, sa-si faca timp sa-i vedem si noi.
Bisous.... cam rarutz. Pe unde umblii?
VA pup pe toate fara exceptie.
eu - Ina
- puiutul meu
mav spune:
mada, eu i-am dat lui sebi miere de salcam de cand era bebe (e adevarat ca nu mai stiu exact de la ce varsta) si acum mananca in fiecare zi (pe painica si in lapte), cumparata din magazin (vezi sa scrie pe eticheta produs avizat sanitar sau nu mai stiu exact cum), dar tu faci cum crezi. macar ai sunat-o pe d-na dr s-o intrebi ce-ti recomanda pt raguseala (daca e necesar sa-l vada sau nu pe darius)?
inutza, sper sa-ti iasa ok analizele!
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
dmtr_anca spune:
Buna la toate fetele.
Am si eu o intrebare. A avut cineva proble cu tensiunea pe parcursul sarcinii. Ieri la controlul medical mi s-a pus diagnosticul tensiune indusa de sarcina, acum fac tratament pentru tensiune dar ma cam ingrijoreaza la ceea ce conduce aceasta tensiune (preeclampsie).
Maia37 spune:
madaluta copilul are 11 luni?pai nu mai are mult pana la un an.Lapte cald cu miere si un galbenus de ou face minuni la raguseala si dureri in gat.Dar trebuie sa vorbesti cu dr. totusi pentru o medicatie caci e mititel si nu stie sa spuna ce-l supara.Apoi ceai cu lamaie si iarasi miere(naturala) caldut i-ar face tare bine.Mulata sanatate Mihaela
Mihaela, mamica Andreei 13+ si 24+ cu Vlad Andrei
gabiu spune:
madaluta, asa e, ne-a luat o gramada de timp sa ne vedem puii in brate. Am si eu o presimtire ca voi ramane mai repede decat prima data. Dar daca e sa nu fie, asta e, eu nu mai fac nimic pentru asta. Si asa cred ca am bagat prea multi hormoni in mine. Ma bucur ca o sa ai fetita, asa as vrea si eu dar pana la urma sanatosi sa fie. Dupa ce face piticul vreo 9 luni cred ca ma incumet si eu sa las anticonceptionalele.
Sarcina usoara
gabi, mamica lui-Albert Mihai, 10.05.2007
minunea mea
poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunele de mai-iunie2007