Gravidute si mamici de Constanta (8)
Raspunsuri - Pagina 14
AngeliquedeS spune:
Crisis bine ai revenit cu vesti bune!
Poti vorbi la cabinet la dna Lutzescu sa iti mute programarea pe 4 sau 5, cred ca se va putea. Este recunoscuta ca citeste bine la eco si are si un aparat bun. Eu am programare la dansa pe 6 decembrie la 18.45. Mai vine cineva? Nu stiu daca v-am spus dar vreau sa vb cu ea sa imi declanseze nasterea inainte de Craciun cand va fi de garda. Nu vreau sa risc sa ma trezesc ca nu vine.
Pupici,
Angelique
35+
bb Viktor
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...
,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori
AMR: maxim 5 saptamani!
Maia37 spune:
Angelique se intampla si sa nu vina?Pai,e cam naspa sa nu te poti baza in orice moment pe ea.Vezi atunci cum faci sa nasti mai repede!
Mihaela, mamica Andreei
13+ si
25+ cu
Vlad Andrei
AngeliquedeS spune:
Maia, nu stiu cum sa spun: am auzit cazuri cand a venit la nasteri naturale si cazuri in care nu a venit. Nu stiu motivele pt care a venit sau nu. Cert e ca sunt ingrozita de idee si chiar nu vreau sa risc. Intr-un fel stau sa ma gandesc cum ar putea veni la toate nasterile pt ca efectiv e plin la dansa, ar insemna sa nu mai aiba noapte, zi, familie, sarbatori si asa mai departe. Si legal nici un medic nu e obligat sa vina la nasteri. Asa ca, paza buna trece primejdia rea ![]()
Pupici,
Angelique
35+
bb Viktor
,
Mare, Munte, Flori
Tinna S. spune:
Angi eu sunt nascuta chiar in prima zi de Craciun, pe 25 decembrie, si mama mea a patit-o: nu i-a venit dr. la nastere (asta ma rog, acum aproape 31 de ani
).
Pe de alta parte, eu l-am nascut pe Andrei pe 1 ianuarie, desi la mine DPN era 9 ian (nu ma asteptam sa nasc pe 1). Mi-a fost o teama ca nu-mi vine doctorul... (am nascut cu Peteanu senior, care a murit intre timp, D-zeu sa-l ierte). Dar a venit repede dupa ce l-am sunat, deci mai sunt si doctori care vin la nastere chiar si de sarbatori.
Totusi nu cred ca e bine sa risti cu nasterea de Craciun daca nu esti sigura ca dr. Lutescu vine, cred ca te-ai gandit bine...
Pupici,
Tina
28+ cu
si mami de Andrei
(6 ani si 10 luni)
Bb2 e tot baietel!
Povestea nasterii lui Andrei
Yannia spune:
Maia, sa stii ca ai dreptate. Dar eu,
nici nu le-am luat in calcul, credeam ca in pijamale ma simt cel mai bine.
Angi, cred ca trebuie sa discuti cu d-na dr despre lucrul asta, cinstit si fara ocolisuri. Nu cred ca s-ar supara.Ai fost de la inceput la dumneai si uneori, pe timpul sarcinii, se dezvolta un soi de simpatie intre doctor si unele paciente. E firesc sa nu poata veni la toate nasterile dar poate esti una dintre norocoase.
16+
http://bd.lilypie.com/32Yup3.png
http://community.webshots.com/album/561174599GagMVk?vhost=community
madaluta spune:
Crissis: poti amana programarea fara nicio problema.Dar trebuie sa suni cat mai repede. Sau dc nu mai ai tu rabdare faci atunci la lutescu si pe 4-5 la Ciufu.
Te astept la noi cand vrei...
Angi: iti doeresc bafta si putere de convingere in discutia cu d-na lutescu...ea nu este nici adepta decalnsarilor...Nu trebuie sa renunti la ceea ce vrei si vei obtine su siguranta...
Madalina
15+
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )
Darius la 11 luni
VIENA
AngeliquedeS spune:
Fetelor, sper sa reusesc. Ea mi-a spus ca eventual intre Craciun si Anul Nou dar imi e foarte teama sa nu ma apuce de Craciun. Stiu ca se spuna ca baietii mai intarzie, or daca termenul e de Craciun ar putea foarte bine sa apara mai tarziu intre Craciun si Anul nou. dar imi e teama ca nu vine ea. Pe 6 cand am programare am sa o intreb in fata daca obisnuieste sa vina la nasterile naturale indiferent cand se declanseaza acestea si atunci am sa ii spun de declansare.
Pupici,
Angelique
35+
bb Viktor
,
Mare, Munte, Flori
crisis81 spune:
AngeliquedeS iti inteleg perfect ingrijorarea. Am auzit si eu de multe cazuri in care D-na Lutescu nu s-a prezentat la nasterea naturala. A dat indicatii prin telefon la moasa si ea a venit a doua zi abia la vizita. Sincer pe cine cunosc eu si a nascut cu Luteasca au fost cezariene. Nu vreau sa te ingrijorez mai rau, dar nici sa ai surprize neplacute. E foarte puna ideea cu provocatul nasterii mai ales daca bebe e destul de mare. O sa sun si eu maine la cabinet.
madaluta da-mi numarul tau si ID de mess pe PM ca sa nu dau buzna ![]()
Eu nu am o stare prea buna. Nu stiu de ce....

Cristina
6+ 
Uite cum creste bebele
www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">
POZELE NOASTRE TOATE
docdecap spune:
buna fetele!!
ce mai face constanta??
madaluta, intreb si eu ce e cu DVD-ul copiilor, scuzati ignoranta!
florin-a, eu ma bag la carte, e-mailul meu e facut public la profil (sper), sau oricum se pot trimite mesaje. daca nu functioneaza, trimit si un PM
ar fi frumos sa avem totusi un cont comun, ceva, sa avem la un loc coordonatele noastre, precum si un loc in care putem pune informatii pe care sa le impartim -gen documente, carti in format electronic etc. Poate prea ma arunc la idei, daca implementarea e o pb, ma ocup eu sapt. viitoare.
cred ca o sa dau si eu o fuga la Maredi sa vad de salteluta ceea (si eu vreau 120x60).
fetele, multumesc tare mult pentru aprecieri pt. Taz, incerc sa conving artista sa facem un desen si cu Johnny Bravo, da' saptamana asta are teza la fizica, deci mai asteptam un picutz...
sper sa ies din butoiul de lehamite sapt. asta care vine, evident ca n-am putut intra si eu ca omu' in pre-natal, ma mai angajez la o treaba care inseamna o zi pe saptamana de lucru -3 zile cu totul, plus ce mai am terapie, cel putin o sed. pe zi... oricum, mai e doar atat, da' asta e nasol la lucrul pe cont propriu, daca mai poti face bani, mai bine acum, ca dup-aia sa avem din ce creste bebe...
va 
Monica 34+ cu Serban
Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'
eris spune:
Madalutadoctorul meu este domnul Cristurean Viorel.
Mada 31+
Ianis Cristian
http://family.webshots.com/album/561183310PuJpdG?vhost=family
AMR 9 saptamani