Gravidute si mamici de Constanta (8)
Raspunsuri - Pagina 15
jojo_miha spune:
Fetelor va pun poze de la botezul fetei mele si ziua mea:
http://community.webshots.com/album/560608464rHUeBp
Mihaela si Teodora Ioana (29.09.2007)
crisis81 spune:
jojo_miha superbe pozele. Ce printesa mare ai. Sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa!
Cam slaba activitatea in aceasta dimineatza. Pupici pentru mamici si burtici 

Cristina
6+ 
Uite cum creste bebele
www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">
POZELE NOASTRE TOATE
ina78 spune:
Buna dimineata!
Jojo ce dulce e printesa ta. Mai pune poze.
Alina te mai asteptam cu poze.
Florin-a cum a fost la nasit? Poze... 
Cris bine ai revenit cu vesti bune. Imi amintesti de emotiile de la inceput... cind asteptam confirmarea sarcinii.
Astazi m-am urnit tare greu... Si pina acum m-am delectat pe Dc cu diverse articole.
Yannia ce ai facut cu triplu test? Eu astept rezultatul la sf. acestei saptamini.
De-ar trece timpul mai repede.
Eris si noi ne documentam acum ref. la pocedeul de recoltate al celulelor stem. O necunoscuta la noi a ramas vis-a-vis de trasportul lor dupa recoltare. De unde vor sta si in ce conditii. Daca ai mai multe iformatii legate de acest spect spune-ne si noua. Noi inca nu am sunat al ei (e si sarcina inca mica) ci ne documentam.
Madaluta am vazut ca spuneai ceva legat de informatii despre tipuri de cezariana. Poti sa mi le trimiti si mie. Te rog. Sint sanse sa ne orientam spre cezariana. Asta ptr. ca am, ceva probl. cu ochii si n-as vrea sa risc. Inca depinde de factorul timp (cum influenteaza boala mea).
Angi esto ok? A fost doar o raceala?
'
Adriana te apropii si tu de ultima suta. Cum e burtica?
Docdecap vad ca nu poti sa stai linistita. E bine... asa activ va fi si bebe cred. Nu? Ma rog sa fiu sanatoasa, sa pot duce sarcina ca tine... si sa fiu activa pina aproape de nastere.
Bisous ce faci? Pe unde umblii? Ce stiti de ea?
Mav mi-ai bagat putin spaima in oase.
Dar nu tare. Astept rezultatul de la triplu test si merg la eco la dr. Ciufu la 20 sapt. Adica mai astept putin - max 1 luna cred. Acum are rost sa merg? Nu cred... mai bine mai astept putin, nu?
Va pup pe toate fara exceptie.
eu - Ina
- puiutul meu
Anne_Ma spune:
Am vorbit cu d-na dr. Dumbrava la telefon si mi-a spus ca vine si la domiciliu. A ramas sa o sun cand ies din maternitate. Mai am si eu o intrebare: este si medic de familie sau trebuie sa inscriu copilul la alt doctor?
Va
dulce!
http://bd.lilypie.com/1DJtp3.png
37+
Dora Ioana
AMR 7 de zile pana la cezariana
Anne_Ma spune:
quote:
Originally posted by jojo_miha
Fetelor va pun poze de la botezul fetei mele si ziua mea:
http://community.webshots.com/album/560608464rHUeBp
Mihaela si Teodora Ioana (29.09.2007)
Sa-ti traiasca fetita, este tare draguta! Superba!
37+
Dora IoanaAMR 7 de zile pana la cezariana
AngeliquedeS spune:
Anne_Ma, dna dr. Dumbrava din pacate nu este si medic de familie.
Jojo_miha, sa iti traiasca printzesica!!!!!
Ina78, multumesc de intrebare, din fericire nu a fost raceala, a fost doar unul din bufeurile de sarcina datorate cantitatii crescute de progesteron si a volumului de sange din corp in cantitate aproape dubla care accelereaza pulsul si creste temperatura. M-am informat
si mi-au spus si alte viitoare mamici asa ca m-am linistit.
Pupici,
Angelique
35+
bb Viktor
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...
,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori
AMR: maxim 5 saptamani!
roxx spune:
salutare si
!
angi, multumescc pt numar, iti trimit mesaj. 
se apropie cu pasi repezi ziua x si nu-mi vine sa cred 

azi vreau sa merg la coafor sa ma programez pt pedichiura si un aranjat la par k deh, sa ma vada fi'miu nearanjata?!
ieri n-am fost aks si nu am intrat pe net, am fost pe plaja sa impreuna cu socrii mei sa vedem lebedele.
va
si ne mai auzim.
o zi frumoasa
Roxana
38+
mami de
Luca Teodor
AMR : fix o sapt
Anne_Ma spune:
quote:
Originally posted by roxx
salutare si!
angi, multumescc pt numar, iti trimit mesaj.
se apropie cu pasi repezi ziua x si nu-mi vine sa cred
azi vreau sa merg la coafor sa ma programez pt pedichiura si un aranjat la par k deh, sa ma vada fi'miu nearanjata?!
ieri n-am fost aks si nu am intrat pe net, am fost pe plaja sa impreuna cu socrii mei sa vedem lebedele.
vasi ne mai auzim.
o zi frumoasa
Roxana38+
mami deLuca Teodor
AMR : fix o sapt
Trebuie sa le facem cunostinta copiilor nostri, se nasc fix in aceasi zi! Poate, poate....
37+
Dora IoanaAMR 7 de zile pana la cezariana
docdecap spune:
jojo_miha, e o super-dulcica printesa ta!! sa creasca mare si fericita si cu mami mandra de ea!!
Ina, gata, se cunoaste burtica??
angi, si eu am momente din-astea, de caldura, dar numai cand am contractii si trec repede. in rest, friguroasa ca intotdeauna!
roxx, aveti lebede?? noi nu avem pe aici? of, ce emotii, sa stii exact ziua cand va veni bebe! iti tinem pumnii si facem galerie!!
va
fetele!
Monica 34+ cu Serban
Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'
Maia37 spune:
Angi nu pot decat sa-ti urez succes in legatura cu programarea nasterii si mai ales sa fie si d-na dr.de acord cu provocarea.E drept ca este foarte ocupata dar daca suntem pacientele dansei ,cu toate speram sa beneficiem de asistarea ei la nastere.
Ma bucur ca esti bine si ca nu te-ai imbolnavit tocmai acum cand mai ai foarte putin si ajungi la linia de finich.Eu am" notat" prin ce ai trecut tu ca sa nu ma sperii daca voi trece si eu prin astfel de momente.Cat ai luat tu in greutate daca nu sunt indiscreta,caci eu m-am cam speriat ca pana acum(25sapt.)am luat 14kg?
Jojosa-ti traiasca printesa si sa va bucurati de ea!Se pare ca-i seamana mamicii.
roxx Fa-te frumoasa ca-i important sa te vada puiutul aranjata!Si eu am facut la fel.Nastere usoara!
Mihaela, mamica Andreei
13+ si
25+ cu
Vlad Andrei