Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (13)
Raspunsuri - Pagina 7
bikmaria spune:
SIM ai fost doar tu cu bebe pana la Bacau ?????????????? sau nu am priceput eu bine
BIKMARIAmamica de dulceata micaMARIA TEODORA(05-09-07) side papanas maricel ALEX(14-07-96)poze
slippers76 spune:
Neata
Iar ati reusit sa dati gata jumatate de capitol in jumatate de zi.
Piciulika, ai maaaare dreptate: sa alaptezi e o responsabilitate enorma, de aceea nu ai voie sa fii neincrezatoare in tine. Tu esti cea mai cea mamica din lume, puiul tau este cel mai cel copil de pe fata pamantului si totul merge struna. Si ai sa vezi ca se intampla chiar asa. Si da, oboseala si grijile sunt inamicul numarul 1 al lapticului. Problema e ca, atunci cand ai doi pui in casa si mai si muncesti, partea cu odihna e mai greu de realizat. Dar cel putin incerc sa o tin in frau pe aia cu grijile si stress-ul.
Betty, eu n-am reusit sa dau jos decat un kil in trei saptamani. E drept ca n-am ambitia sa las dulciurile.
Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
cecilia L spune:
Maria, superbe pozele, iar printesa este o dulcica.
Sim, bine ai revenit, pacat ca ai avut asa peripetii la intoarcere,important ca sunteti bine restul nu conteaza,
ma gandesc....daca conducea sotul si erai tu langa baiat alta era situatia, chiar asa de ce nu conduce sotul tau, parca are permis???????
Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi, pag 2
http://community.webshots.com/album/561471450ZStETj?start=12
Andries spune:
quote:
Originally posted by Piciulika
...ma gandesc ca la tzara, pe vremuri, cresteau copii si mamicile nu se nevrozau cu am destul? creste suficient? sa-i dau completare? Si nu erau nici atat de bine hranite, nici menajate de sotzii lor... sau de masina de spalat! Si aveau lapte. Si copii cresteau.
NU MA MAI STRESSEZ! (trebuie!)
Pusi
Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael - parola o stim toate
la tara pe vremuri mortalitatea infantila si materna era atat de mare...ca nu vrei sa stii.
care nu avea lapte, cauta de doica o femeie cu lapte in sat si ii dadea doica.
care nu gasea doica, dadea lapte de capra sau de vaca... care copil avea matzele mai tari rezista, care nu...nu.
eu stiu femei in familia mea care au avut muuulti copii ...si le-au murit destui pana in 3 ani.
acum nu mai sunt vremurile alea, faci unul, doi copii si traiesc.
Andries
sim_stoian spune:
Maria, eram cu sotul, dar el statea cu bebe in spate. Eu sunt soferul familiei
Cecilia, si-a luat carnetul pt ca l-a obligat taica-su, dar nu a condus. Problema nu ar fi asta, ca i-as lua niste semne de alea de incepator si as rezolva problema. Beleaua e ca nu ii place sa conduca, nu are inclinatie spre asa ceva si decat sa facem vreun accident... Am incercat prin Bucuresti cand era liber si m-a cam speriat pentru ca nu reuseste sa se concentreze. Asa ca mai bine sofez eu, ca la cat am batut tara in lung si in lat prin delegatii conduc in orice conditii (iarna, ploaie, somn, etc).
Edit: si anul trecut cand am fost prin Austria si Germania noi doi singurei, tot eu am condus vreo 4000 km. La intoarcere am plecat de undeva de langa Innsbruck, din vestul Austriei si am mers intins pana la Arad .
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
danielle02 spune:
neata si de la noi
am avut o noapte foarte linistita,bebelusha a dormit de la 11 la 9 azi dimineata,nu o trezesc in timpul noptii sa pape fiindca cum face ochi baga cate 200 ml lapte si iar somn vreo 2-3 ore,sunt foarte multumite,de vreo 3 nopti numai asa doarme
devylla stiu ca ar trebui sa imi fac timp si ptr. mine dar de ma crezi,nu as lasa fata nici 2 secunde singura,nu pot,chiar daca e taicasu` acasa ori soramea iar cu mine nu as vrea sa o iau fiindca e miros puternic de vopsea de par pe acolo si nu as vrea sa o intoxic.
am lasat-o o data cu taicasu` sa pot merge pana la posta iar cand am venit avea saracuta nasucul tot rosu,cand ia dat sa pape neandemanaticul de taicasu` si a apasat bibe pe nasuc,tot la facut rosu,imi era tare mila de ea,iar el se uita la tv. si nu a bagat de seama ca o indoapa cu bibe
fug pana in oras,va pupacesc,sa aveti o zi superba
Danielle de Ebonee (02/10/2007)
pozici
Sabina spune:
Danielle, ce daca avea nasul rosu:)
peste un an o sa regreto ca nu l-ai lasat mai mult cu ea...nu va sti deloc cum sa relationeze cu fetita.
sfatul meu: uita de nas rosu sau mici incidente si da-i incredere in el, pt ca din asta cel mai mult va avea Ebonee de castigat!
asculta aici la baba
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
aeperju spune:
quote:
Originally posted by Andriesquote:
Originally posted by Piciulika
...ma gandesc ca la tzara, pe vremuri, cresteau copii si mamicile nu se nevrozau cu am destul? creste suficient? sa-i dau completare? Si nu erau nici atat de bine hranite, nici menajate de sotzii lor... sau de masina de spalat! Si aveau lapte. Si copii cresteau.
NU MA MAI STRESSEZ! (trebuie!)
Pusi
Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael - parola o stim toate
la tara pe vremuri mortalitatea infantila si materna era atat de mare...ca nu vrei sa stii.
care nu avea lapte, cauta de doica o femeie cu lapte in sat si ii dadea doica.
care nu gasea doica, dadea lapte de capra sau de vaca... care copil avea matzele mai tari rezista, care nu...nu.
eu stiu femei in familia mea care au avut muuulti copii ...si le-au murit destui pana in 3 ani.
acum nu mai sunt vremurile alea, faci unul, doi copii si traiesc.
Andries
BRAVO! Felicitarile mele! Esti prima care spune lucrurilor pe nume! asa este! Ca ma enerveaza la culme cand babetele fac trimitere la vremurile trecute dar nu zic cati copii mureau...
emma
sim_stoian spune:
Am vazut pozici cu bebeii, dulceturile si papanasii nostri sunt unul si unul .
Am vazut ca s-a dezbatut problema sotilor plecati mult de acasa, cunosc si eu povestea. Si al meu ajunge seara pe la 8 acasa (asta de cand ii fac baie lui Stefan la 8.30, ca inainte venea pe la 8.30-9). Incerc sa nu ma consum, macar acum vine la 8 si se joaca cu el o jumatate de ora pana la baita. In timpul asta pregatesc si eu cadita, prosopul, hainutele, etc.
Tomasa, pai de Maria ta ce sa mai spun? E o scumpete, e dulce tare de tot. Si seamana cu tine .
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Sabina spune:
emma,asa este, dar cred ca Piciu se referea la obsesia ingrasatului copilului, care pe vremea aia, la femeile sanatoase si cu lapte nu cred ca exista....
acuma cantarim totul la milimetru, ne ingrijoram pt fiecare regurgitare, etcetc, cu alte cuvinte, in loc sa ne bucuram de bebelus pe de-a-ntregul, ii facem planificarea....
trebuie sa fim f bine informate, da sa nu dam in paranoia, in fond , bebelusii au fost tare cumsecade, au crescut toti cattrebuie, nu stiu de ce vrem sa creasca un kil jumate in fiecare luna...
:))
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo