Strumfi de iulie-august 2007 (25)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

luna dupa dezbateri indelungi ......ne luam LOGAN. am vrut o masina de afara dar am renuntat la idee. acu am inca un stres cu condusu ca=s deocamdata singuru sofer si n-am shoferit de vreo 5 ani!

*mihaela*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

dana, eu nu ma prea pricep la asta: cum ar trebui sa arate cacutza. adica si la noi e fluida, alteori e mai pastoasa....uneori mai glbena, alteori mai verzuie, alteori mai portocalie...uneori are si cate ceva alb in ea (ce or fi nu stiu). cum e diareea asta?

nici eu nu cred ca 37.9 e considerata temperatura mare. stai linistita!

Aylin cu mica broscuta Alma (20.08.2007)

broscuta gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Mychyduta si mie imi place Loganul sincer iti zic cand eram acasa asta mi-as fi dorit. Cat despre condus daca esti foarte nesigura ia-ti vreo 3-4 ore cu un instructor doar sa-ti reamintesti ce si cum.

Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3960" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3882" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estecri spune:

anto, si mihnea are program de urlat seara ...parca ar avea colici cu toate ca nu se poate la 4 luni si 1 saptamana. programul de urlat e de 2 ore...adica il pun in patut la 22 si adoarme la 24 ..dupa ce il iau din patut , il plimb, il pun iara ...se intoarce pe burta , plange , iar il pun pe spate , il mai rog cu bibe ...si uite asa ne petrecem 2 ore dupa care in sfarsit adoarme. Se trezeste la 3 , mai papa un bibe aproape adormit si se mai scoala pe la 7,30 .
ddnah , poate ar fi bine sa mergi la un pediatru sa vezi excat de la ce are reactiile astea. parca din ce ai explicat i-ar iesi vreun dintisor , cu toate ca ai zis ca nu ai simtit nimica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

quote:
dar lasa, ca ia mama vacanta (e prof univ) si atunci sa ma vezi...la lia ma duc

Aylin, vin si io! Si apoi ne intoarcem cu toate la Iasi. E o nebunie aici cand ninge! O chemam si pe Nonna. Si cine mai vrea. Ne dregem depresiile cauzate de singuratate cu vin fiert. Sa vezi daca mai revin ele vreodata...

Lia, nu stiu, simt asa ca numai tu te puteai "imprieteni" cu un bunic.

Oana , Stefan si Victor . Si tati

www.flickr.com/photos/12244302@N04/sets/" target="_blank">POZE CU NOI

(scuzati, sigur iar am inversat niste litere cand am tehnoredactat)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Am dezactivat air bagul si il pun in fata numai in oras. cand iesim din oras mergem intotdeauna cu masina lui tati care e mai mare si eu stau in spate cu el.In oras la semenea agllomeratie nu se poate merge mai tare de 30-40 la ora.In mici exceptii merg cu 50.

Lore, mamicutza lui David
POZE

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Luna1

Aylin eu cand plec cu ea cu masina ma asigur ca nu e imbracata prea gros sau prea subtire, xca e mancata, schimbata si ma relaxez, Daca ea vrea sa urle treaba ei nu o bag in seama, mai urla si ea, o data mi-a urlat 25 min (tot drumul pana in parc) dar sincer decat sa fac accident am considerat ca-i salvez viata nedandu-i atentie.

Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3960" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3882" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)

ai dreptate. eu m-am speriat o data cand nu mai putea sa resprire de la tipat si eu eram in trafic. am ramas de atunci cu o frica. dar acum e mai mare, nu o mai face chiar asa...

broscuta gargarita

Mergi la inceput

oana, it's a deal!

broscuta gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Aylin intr-adevar 37,9 nu e temperataura mare dar din cate am citit nu e normal sa se repete mai mult de 3 zile consecutiv.
Caca normal e diferite consisitente, culori si variaza ca numar. Cred ca toate am citit de asta.
Numai ca Daria facea aproape carnacior o singura data pe zi iar sambata si duminica a facut de cate 3 ori si nu a avut si ceva in pampers decat la unul. Celelalte doar au ingalbenit pampersul fara sa lase ceva material, doar apa si culoare. Se vede clar ca e diaree.

Oricum astept si azi sa vad cum face. Vad ca temperatura nu a mai facut. Eu pe vremea asta nu ies cu ea. E o flescaraie afara, de nu iti vine sa scoti nici un caine afara, daramite eu pe scumpa mea Dariuca.

Dana mamica gingasei Daria Stefania (20 iulie 2007)

poze cu Dariuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_a spune:

Salutaresi de la mine!
Incepem saptamana cu forte proaspete date de cafeaua de aici!

Nico, sa stii ca iau euthyroxtot timpul , insa in functie de rezultatul analizelor. Pe timpul sarcinii mi-a marit doza de la 25 micrograme la 50, cu analize lunare ale TSH si fT4.

Dana, ca tot ai adus vorba de kk, Mihai de vreo saptamana face kk o zi da una nu , iar in ziua in care face umple pampersii de vreo 3-4 ori cu cantitati destul de insemnate si cu o consistenta cremoasa , cu guguloaie mai putine. Nu stiu daca m-am facut inteleasa prea bine , dar daca e cineva in aceeasi situatie , as vrea sa-mi spuna si mie daca e vreo problema.

Tot de vreo saptamana am o mare problema: eu am miopie (-1 si -1,5) iar de pe-o zi pe alta mi s-a deteriorat vederesa in asa hal incat nu mai vad nici sa citesc la TV, cu ochelarii pusi. Am vb la tel cu dr. oftalmolog, si mi-a zis ca e de la alaptare . Eu stiam ca miopia creste in sarcina , nu in timpul alaptarii. Voi stiti ceva despre asta? Se mai confrunta cineva cu asa o problema?

la toata lumea, sper sa mai intru azi , dar nu stiu pt. ca ma duc la control la ochi sa-mi dea reteta pt. alti ochelari. Sper sa nu dau in gropi pana acolo!!

Mihai(3 luni)si mami

Mergi la inceput