Strumfi de iulie-august 2007 (25)
Raspunsuri - Pagina 8
jadi spune:
Dana, 37.9 nu mi se pare temperatura. Te panichezi dupa 38.5, Daria deja e maricica! Nu e motiv de lauda dar Vlad al meu cand face febra face numai 39.5, asta da temperatura . Si nu cred ca era nevoie sa ii dai antitermice si in general ii dai antitermice doar daca face peste 38.5 si nu le administrezi in continuu ci doar la puseu. Antitermicele contin paracetamol si asa cum poti face ca adult hepatita din paracetamol, nici la copiii nu e bine sa le dam asa la 4-6-8 ore cum ne spun doctorii ca sa prevenim. La noi scaunele apoase sunt OK, cele cu muci sunt si ele OK, in curand cred ca nu ma va speria nici un fel de scaun .
Deni & Vlad & Tudor
aylin_tarcan spune:
quote:
Originally posted by Nonna76
Aylin, Lia,Mihaela,cum adica sunteti consemnate la domiciliu?
Imbracati copiii si iesiti afara. Eu zilnc ies afara, doar n-o sa stau in casa pina in mai.Eu am iesit si pe ploaie cu umbrela(dar nu tre' sa va luati dupa mine).
Iar cid vine tati acasa,o ora,o ora jumate puteti pleca si voi la cumparaturi, cu o prietena la un suc.Copilul poate sta cel putin o ora fara sa manince.Fara depresii ca iarna nici n-a inceput,mai avem cale lunga.
poze
poze botez
Monica ,mama lui Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie 2003)
nonna, iesim. pe ploaie ies, dar a fost super vant si nu e recomandat sa iesi pe vant. cu ploaia nu prea am treaba. si tot in parc si pe stradute...sa nu innebunesti? barbata-miu vine la 9 seara acasa. un' sa ies? si ea plange tare si mereu. si nu se descurca cu ea. daca as avea cu cine sa o las....dar lasa, ca ia mama vacanta (e prof univ) si atunci sa ma vezi...la lia ma duc
lia, moamaaa, pai acu'decolam!
Aylin cu mica broscuta Alma (20.08.2007)
broscuta gargarita
aylin_tarcan spune:
da, mai luna....dupa amiaza incepe nebunia. de aia nici nu mananca. mai mult tipa la tzatza decat mananca.
pai sa stii ca e o idee sa mergem una la alta. sau in mall, ca nu se fumeaza. mie insa mi-e frica sa merg cu ea singura cu masina, ca tipa pana se invineteste.
ma duc la ea ca nu se mai poate
Aylin cu mica broscuta Alma (20.08.2007)
broscuta gargarita
loredana_76 spune:
Aseara am comandat si eu de La Redoute nu foarte multe mai intai sa testez,sa vada daca imi place ,daca sint seriosi.Va zic cind o sa primesc coletul.
David Alexandru 16.07.2007
http://community.webshots.com/user/loredana76100
ddanagh spune:
Nu i-am dat in nici un caz la 4-6 ore. I-am bagat doar un supozitor seara si dimineta (12 h) siropel si atat
Dana mamica gingasei Daria Stefania (20 iulie 2007)
poze cu Dariuta mea
redai spune:
Salut fetelor!!
Eu nu prea pot tine pasul cu voi.Vroiam sa va intreb. Cand mergeti singure cu masina si cu bebe, unde puneti scoica masinii?Eu o pun pe scaunu-l din dreapta cu spatele spre dorectia de mers.
Lore, mamicutza lui David
POZE
Nonna76 spune:
Aylin,daca tu zici ca tipa mereu nu stiu cum tati nu se descurca mai bine.Mai mult decit mereu nu poate tipa.Doar nu maninca non-stop.Asa ca nu conteaza,la 9 iesi si tu dn casa, fara fata, cu o prietena.
Si eu la primul mi se parea ca mai bine ca mine nu se descurca nimeni.Dar acum vad ca poate sta si cu buni,si cu tati.
poze
poze botez
Monica ,mama lui Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie 2003)
ddanagh spune:
Oricum, e mare evolutia mea. Nu am mai intrat in panica si am asteptat sa vad cum mai face.
Fetelor, mai demult (adica acum 2 ani) am trimis si eu un CV la plesneala pe bestjobs. Cat am fost la servici si ii injuram p-aia ca stateam cate 12 h acolo ca sclavii nu ma suna nimeni. Acum, in doua saptamani m-au sunat aia de la 3 banci. Cred ca au ramas astia fara personal in banci. Ca la cum exploatau ei oamenii s-or fi saturat
Editez sa va zic si voua ca eu am impresia ca mi-a scazut IQ-ul de cand stau acasa si doar ma prostesc prin fata Dariei sa o fac sa rada. Parca nu mai stiu sa zic altceva decat gggg, gaggaga. Incerc sa o fac si pe ea sa gangureasca cu ggggggg si nu numai cu vocale. Ce sa fac si eu?
Dana mamica gingasei Daria Stefania (20 iulie 2007)
poze cu Dariuta mea
Antoanela23 spune:
quote:
Originally posted by redai
Salut fetelor!!
Eu nu prea pot tine pasul cu voi.Vroiam sa va intreb. Cand mergeti singure cu masina si cu bebe, unde puneti scoica masinii?Eu o pun pe scaunu-l din dreapta cu spatele spre dorectia de mers.
Lore, mamicutza lui David
POZE
poti face asa numai daca nu ai airbag frontal la scaunul respectiv sau daca dezactivezi airbagul. se recomanda sa pui scoica in spate, cu spatele la sensul de mers, eventual pe diagonala fata de tibe ca sa poti s-o mai hatzani daca plange la semafoare.
Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) siwww.flickr.com/photos/10611598@N04/sets/72157601053655009/" target="_blank">Victor (8 octombrie 2005)
Luna1 spune:
Aylin eu cand plec cu ea cu masina ma asigur ca nu e imbracata prea gros sau prea subtire, xca e mancata, schimbata si ma relaxez, Daca ea vrea sa urle treaba ei nu o bag in seama, mai urla si ea, o data mi-a urlat 25 min (tot drumul pana in parc) dar sincer decat sa fac accident am considerat ca-i salvez viata nedandu-i atentie.
Redai eu pun scaunul pe bancheta din spate in diagonala cu mine (adica in stanga spate caci noi conducem cu soferul in drepata). In fata daca o pun ar trebui sa deconectez airbag-ul (ai grija daca ai airbag deconecteaza-l caci e grav in caz de accident iti sufoca copilul) iar daca deconectez airbagul mi se pare mult prea nesigur.
Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3960" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3882" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)