Strumfi de iulie-august 2007 (25)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Aylin, Mihaela, ma primiti si pe mine in rndul depresatelor de singuratate? Am noroc ca mai inhat fata in brate si iesim amandoua in jurul blocului, ca altfel... Eu nu-s prea casnica de felul meu si uite-ma-s toata ziulica la domiciliu... Dar ma tot gandesc ca fiecare zi care trece este o zi mai apropae de majoratul fetei si poaaaate, poate atunci indraznim s-o lasam singura acasa si iesim si noi, astia "batranii", la o sueta.

Lia si Miruna Demetra
(8 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

quote:
Originally posted by mychydutza

Aylin te astept la un "shnaps" virtual! stii cu ce ma incurajez eu ? ma gandesc ca va veni ziua cand andrei o sa manance numai mancare solida si n-o sa mai pape tzatza. si atunci eu o sa ma gatesc si o sa ma duc la o intalneala cu fetele si sotzu o sa stea acasa cu copilu. si eu o sa vin ca nesimtita la miezu noptii.....

*mihaela*

ma iei si pe mine la intalneala aia? i-o dau si eu pe alma tot sotului tau
sa stea sa se uite la meci amandoi sotii si copiii sa se joace intre ei.

Aylin cu mica broscuta Alma (20.08.2007)

broscuta gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

quote:
Originally posted by liadorian

Aylin, Mihaela, ma primiti si pe mine in rndul depresatelor de singuratate? Am noroc ca mai inhat fata in brate si iesim amandoua in jurul blocului, ca altfel... Eu nu-s prea casnica de felul meu si uite-ma-s toata ziulica la domiciliu... Dar ma tot gandesc ca fiecare zi care trece este o zi mai apropae de majoratul fetei si poaaaate, poate atunci indraznim s-o lasam singura acasa si iesim si noi, astia "batranii", la o sueta.

Lia si Miruna Demetra
(8 august 2007)

lia, acu' o iau pe mihaela de o aripa si venim la tine, la suceava

Aylin cu mica broscuta Alma (20.08.2007)

broscuta gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Ca si tine Denis sunt vai de capul meu. Eu inca sangerez (imi vine sa nu mai iau anticonceptionalele alea) si am si o stare de greata de numa numa.
Insa nu asta ma supara ci PEDIATRII DIN PLOIESTI Frate, nu am gasit si eu unul de incredere. As vrea si eu unul care sa vina acasa.
Sambata si duminica , Daria a facut temperatura 37,9 si diaree. Am incercat sa nu intru in panica. I-am bagat sambata seara un supozitor eferalgan iar duminica dimineta cand a facut din nou febra i-am dat panadol 3,5 ml. Ieri a facut de 3 ori diaree (fara nici un pic de fecale dar scutecul tot galben si apos). Astazi am chemat doi doctori acasa si una ma cheama la cabinet si cealalta e de garda la spital si ma cheama acolo. Eu una nu as vrea sa ies pe vremea asta de cacao afara cu ea. Astazi nu a mai facut nici temperatura si caca a facut tare dar galben, galben.
Ma intreb de la ce sa fie? Oare e posibil sa fie de la marul ala dat acum o saptamana? I-am dat 3 zile suc de mar si o zi mar si putina portocala, apoi am vb cu Alina si am intrerupt. Nu i-am mai dat nimic decat lapte si cel mult 60 ml/zi de ceai. Ma gandesc ca torusi a trecut aproape o saptamana de cand nu i-am mai dat. Sa aibe reactii asa tarzii? Sa fie de la dinti.
Nu are muci si nici nu tuseste, se joaca, e activa, mananca.
Bebelusii vostrii au facut asa vreodata?
POate o fi de la dinti, insa nu simt nimic la deget si oricum are doar 4 luni.
Of, iar ma duc sa ii repet urocultura. Si numai in preajma vaccinului fac si bebelusii astia 'figuri'.

Dana mamica gingasei Daria Stefania (20 iulie 2007)

poze cu Dariuta mea

Mergi la inceput

Aylin, eu iau de buna amenintarea! Sa stii ca pun de cafea, pana ajungeti voi e gata!
Dana, multa sanatate Dariutei. Nu stiu ce sa-ti spun legat de problemele astea, dar sunt si eu atenta la ce ti se va raspunde!

Lia si Miruna Demetra
(8 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Aylin, Lia,Mihaela,cum adica sunteti consemnate la domiciliu?
Imbracati copiii si iesiti afara. Eu zilnc ies afara, doar n-o sa stau in casa pina in mai.Eu am iesit si pe ploaie cu umbrela(dar nu tre' sa va luati dupa mine).
Iar cid vine tati acasa,o ora,o ora jumate puteti pleca si voi la cumparaturi, cu o prietena la un suc.Copilul poate sta cel putin o ora fara sa manince.Fara depresii ca iarna nici n-a inceput,mai avem cale lunga.

poze
poze botez
Monica ,mama lui Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredana_76 spune:

Buna,ne-am intors si noi de la vaccin .Am fost foarte cuminti chiar am ris dupa ce ne-a intepat,acum l-am lasat imbracat si doarme cu geamul deschis.Eu asa mai fac daca nu pot sa-l scot afara ,ii pun caciula si am un combinezon cu totul il bag acolo si deschid geamul.Cu dintisorul alarma falsa,nu i-a iesit.
Cu mincatul ne-a zis sa-i dam un mar pe zi piure,si dupa 2 sapt 1/4 banana,pina la 5 luni si seara o masura de faina de orez.E ok? sau sa mai astept cu marul?

David Alexandru 16.07.2007

http://community.webshots.com/user/loredana76100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Am votat si eu tot ce am gasit inclusiv Voinea (care parca e mamica la sept-oct dar mai trecea si pe la noi) insa n-am gasit-o pe Andicu. Imi da cineva si mie link?

Mychydutza eu de cand cu scandalul nu mai folosesc perspirant deloc. Ma spal in fiecare dimineata bine cu sapun si gata, daca simt ca transpir si sunt acasa ma mai spal o data daca nu asta e. Oricum l-am rugat pe al meu sa-mi spuna sincer timp de o sapt daca miros si mi-a zis ca nu pentru ca folosesc parfum pe gat si probabil estomopeaza un eventual miros. Mersi pentru ideei cred ca trec si eu la ou pentru pitica mea, tarate nu cred ca am de unde gasi.

Samadhi nici aici nu se face daca e bebe bolnav, insa se pare ca sunt concepte diferite de a fi bolnav, in Romania nu faceau nici de-i curgea un muc, aici se face daca n-are febra, nu tuseste, si e alert.

Sorina multumesc pentru incurajare, probabil daca ramane asa ganglionul il voi opera si eu peste cativa ani. Sanatate tatalui tau.

Danis felicitari pentru somnul record.

Stefania si aici e obsesie cu produse ecologice, cu reciclare si mai ales cu alimente produse adhoc.

Aylin te inteleg cum e cu colicii...si noi zbieram de o sapt. Adica avem asa:masa de 5 dupa-amiaza in urlete, doua guri de lapte trei zbierete si tot asa, pe langa gurile de lapte intra si aer si urla mai abitir. Cea de la opt e si mai si. Imi dau lacrimile cum se arcuieste saraca de durere. Si ragaie de zici ca a baut trei beri cel putin. Apoi dupa ce cu chiu cu vai mananca vreo 120 mai urla putin o pun in patut si adoarme. Insa mi se pare tare ciudat cum peste zi nu are nimic iar la mesele de 5 si 8 e crima. Aseara parca s-a mai domolit, adica mai maraia putin dar n-a zbierat. Si eu m-am intrebat cum naiba colicii astia apar asa din senin dupa 3 luni.

Carla si eu folosesc tot servetele Pampers sensitive la a mea si are doi parabeni am verificat de dimineata. Probabil ca in Romania inca mai exista legea conform careia daca sunt in cantitate mica nu trebuiesc specificati. A existat si aici insa a fost scoasa.

Anto a mea se culca dupa biberonul de la opt. Adica pe la opt fara 10 intram la baie, iesim pe la opt si zece, ne imbracam, ne toaletam, mancam si apoi la nani. Inainte dormea pana dimineata la 5-6 dar de vreo sapt se trezea la 3 iar asa ca am inceput sa-i dau in somn laptic la 10,30 mananca nici nu ragaie si in patut la loc. Doarme pana la 7,30. Dimineata iar mananca si iar nani pana la 10 asta daca nu trebuie sa il ducem pe Cosmin la scoala. (De obicei il duce sotul).

Mychyduta dormitul pe spate se recomanda aici pentru a preveni SIDS. Deci nu e rau ca doarme numai pe spate si a mea la fel.

Fetelor cu angoasa singuratatii de ce nu va vizitati cand la una cand la alta? Adica si pe mine ma apuca insa am prietena asta care vine la mine sau merg eu la ea pe vreme urata iar pe vreme frumoasa mergem in parc. Sau cand mai e urat mergem la cumparaturi prin magazine, sa nu va inchipuiti ca noi si cumparam ceva mereu insa cascam ochii,facem planuri si ne oprim la o cafea, hai fruntea sus ca se poate rezolva mai ales ca aveti masini (mychyduta la ce v-ati hotarat?).

Dana sanatate multa, nu stiu ce sa-ti zic. Mergi in Bucuresti o fuguta cu ea la cineva de incredere.

Hai ca m-am intiiiins.

Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3960" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3882" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)

Mergi la inceput

Nonna, nu spui tu rau ce spui... Eu mai fac ture in jurul blocului cu pitica in brate fiindca inca n-am un marsupiu de incredere. Foarte simpatic e un vecin de-al meu, numai bun de bunic pentru Miruna ca varsta, care iese cu pisica la aer cam de fiecare data cand ies si eu cu Miru. Ne conversam, schimbam impresii si apoi ducem "pisoii" inapoi in casa, sa pape. Imi si vine sa rad de multe ori, nu gasesc mamici prin zona cu care sa socializez, in schimb am dat de cel mai simpatic batranel.

Lia si Miruna Demetra
(8 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Vai cat am putut sa scriu!

Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3960" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3882" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)

Mergi la inceput