Strumfi de iulie-august 2007 (25)
Raspunsuri - Pagina 6
nma spune:
salutare.
eu acum ma apuc sa citesc din urma dar vreau sa o cert putin de deni ca nu a pus adresa corecta la cap 24. te rog sa modifici cand ai timp.
nico, mami de Andra 09.08.2007 si Alex 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze
CarlaV spune:
Noi am facut la bebe o saltea pe comanda, ca e o dimensiune mai atipica... e superortopedica Elite, ca a noastra din dormitor. Suntem foarte multumiti de ea, mai ales ca nu se fac gauri in ea si se poate intoarce copilul linistit pe toate partile.
Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei
Editez ca sa-i multumesc inca o data Olgutei pentru saltele .
ghinetz spune:
Am adaugat singura poza la album. Asta nu pentru ca nu aveam rabdare, dar am ceva timp liber azi (cred ca se vede, ca am ajuns deja la mesajul 1500si).
Oana , Stefan si Victor . Si tati
www.flickr.com/photos/12244302@N04/sets/" target="_blank">POZE CU NOI
(scuzati, sigur iar am inversat niste litere cand am tehnoredactat)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
aylin_tarcan spune:
quote:
Originally posted by mychydutza
anto si pe mine ma mai apuca stari din astea. eu le pun si pe seama faptului ca stau mai tot timpu singura, adik numai cu bebe. sunt o fire activa , imi pace sa ies si ma simt ca intr-o cusk. nu zic ca nu-mi face placere sa ingrijesc de bebe insa parca .......nu mai pot! parca sunt Daniel Sihastru'.asta e...o sa treaca. bebe e cuminte, adoarme pe la 10 seara si doarme pana la 7 . ziua vrea giugiulit, plimbat, si doarme mai putin ca inainte. imi cam rupe spatele ca e din ce in ce mai greu.
voi ce saltele aveti la bebe? eu am de paie, ca am zis sa fie naturala, dar mi se pare tare si face si gauri, asa ca i-am pus o plapuma indoita in 2. insa nu-mi prea place ca face covatica la mijloc si mi se pare ca bebe sta de asta numai pe spate. voi ii culcati si pe burta? pe o parte? al meu doarme numa pe spate. o fi rau?
*mihaela*
aoleo mihaela, parca as fi io!!! greu cu statu' in casa!
eu am saltea din aia de fibra de cocos, sau cum s-o chema. ceva cu cocos! e ok. dar oricum alma sta in pat doar noaptea, asa ca nu e prea folosita!
Aylin cu mica broscuta Alma (20.08.2007)
broscuta gargarita
stefania_97 spune:
quote:
anto si pe mine ma mai apuca stari din astea. eu le pun si pe seama faptului ca stau mai tot timpu singura, adik numai cu bebe. sunt o fire activa , imi pace sa ies si ma simt ca intr-o cusk. nu zic ca nu-mi face placere sa ingrijesc de bebe insa parca .......nu mai pot! parca sunt Daniel Sihastru'.asta e...o sa treaca. bebe e cuminte, adoarme pe la 10 seara si doarme pana la 7 . ziua vrea giugiulit, plimbat, si doarme mai putin ca inainte. imi cam rupe spatele ca e din ce in ce mai greu.
voi ce saltele aveti la bebe? eu am de paie, ca am zis sa fie naturala, dar mi se pare tare si face si gauri, asa ca i-am pus o plapuma indoita in 2. insa nu-mi prea place ca face covatica la mijloc si mi se pare ca bebe sta de asta numai pe spate. voi ii culcati si pe burta? pe o parte? al meu doarme numa pe spate. o fi rau?
*mihaela*
Mihaela noi am cumparat salteaua de la ikea. Trebuie sa fie cat mai ferma.
Iar dormitul pe spate e pozitia cea mai buna pentru bebelusi si e cea indicata pt a evita moartea subita la sugar.
Anto- Catarina la ora 21 fix trebuie sa adoarma daca nu face scandal. Adoarme in 15-20 min., dar se trezeste de multe ori.
stefania mamica Catarinei din 25 aug 2007
http://salexandre.blogspot.com/
http://www.flickr.com/photos/balexandre/
mychydutza spune:
ninge, ninge... primii fulgi pe anu asta si bebe doarme si nu pot sa=i arat primii fulgi din viata lui. mai astept!
nu stiu ce am...cred ca ma paste o depresie de singuratate!!!!! am neste whisky pe undeva , cred ca .hehhee
*mihaela*
aylin_tarcan spune:
quote:
ninge, ninge... primii fulgi pe anu asta si bebe doarme si nu pot sa=i arat primii fulgi din viata lui. mai astept!
nu stiu ce am...cred ca ma paste o depresie de singuratate!!!!! am neste whisky pe undeva , cred ca .hehhee
*mihaela*
iti tin companie???
mai nasol e ca nici afara nu putem iesi. suntem consemnate "a la maison". imi vine sa ma dau cu capu' de pereti! cu o tipatoare intre 4 pereti! aseara plangeam si io, plangea si ea! si uite asa ne petrecem timpul. zau ca uneori imi vine sa o las plangand si sa ma duc 10 minute afara, in aer rece sa ma de-depresionez.
Aylin cu mica broscuta Alma (20.08.2007)
broscuta gargarita
mychydutza spune:
Aylin te astept la un "shnaps" virtual! stii cu ce ma incurajez eu ? ma gandesc ca va veni ziua cand andrei o sa manance numai mancare solida si n-o sa mai pape tzatza. si atunci eu o sa ma gatesc si o sa ma duc la o intalneala cu fetele si sotzu o sa stea acasa cu copilu. si eu o sa vin ca nesimtita la miezu noptii.....
*mihaela*
nma spune:
lia super bancul din cap trecut.
mi_a ma bucur ca ati scapat de formul. eu te inteleg foarte bine caci sunt in situatia ta de la inceput. sper ca peste 2-3 saptamani sa renuntam si noi la formula. ai voie tratament pt tiroida in timp ce alaptezi?
ddanagh nu te enerva pe sot din cauza soacrei. daca te ajuta cu ceva mama mea sta in blocul vecin si nu vine sa vada ce mai fac nepotii. ma mai suna uneori dar si atunci se plange de problemele ei.
sseaa bine ai venit! astept mai multe povesti despre voi.
anto imi pare rau ca trebuie sa te intorci la munca asa de repede. macar de ai avea un program redus.
nikole ma bucur ca ne dai vesti bune. doamne ajuta sa nu mai auzim curand de boli grave.
simo ce bine ca poti sa dai un semn de viata. ma bucur ca sunteti bine.
puiu44 bine ai venit! imi pare rau ca si tu ai inceput diversificarea. daca citesti in urma o sa vezi ca nu e prea bine.
nici eu nu am vazut a doua poza. deci trebuie vazuta
cam atat am reusit sa citesc din urma, dar o sa revin
jadi spune:
Ooops Nico, am modificat, bine ca nu am trecut cine stie ce alte site-uri pe care le vizitez ca am mai patit asa ceva, noroc ca mi-am dat seama la timp, hehe!
quote:
Originally posted by nma
salutare.
eu acum ma apuc sa citesc din urma dar vreau sa o cert putin de deni ca nu a pus adresa corecta la cap 24. te rog sa modifici cand ai timp.
Deni & Vlad & Tudor