Strumfi de iulie-august 2007 (25)
Raspunsuri - Pagina 10
loredana_76 spune:
Dana incearca cu smecta,se poate da la bebelusi .Tratamentul simptomatic al durerilor asociate cu bolile eso-gastro-duodenale si colonice.
Tratarea diareei acute si cronice, in special la copii. Asta am gasit pe site-ul lor.
Eu i-am dat 1/2 pliculet in biberon dim si seara si s-a reglat ca si el facea la fel o apa galbena.
David Alexandru 16.07.2007
http://community.webshots.com/user/loredana76100
aylin_tarcan spune:
quote:
Originally posted by ddanagh
Aylin intr-adevar 37,9 nu e temperataura mare dar din cate am citit nu e normal sa se repete mai mult de 3 zile consecutiv.
Caca normal e diferite consisitente, culori si variaza ca numar. Cred ca toate am citit de asta.
Numai ca Daria facea aproape carnacior o singura data pe zi iar sambata si duminica a facut de cate 3 ori si nu a avut si ceva in pampers decat la unul. Celelalte doar au ingalbenit pampersul fara sa lase ceva material, doar apa si culoare. Se vede clar ca e diaree.
Oricum astept si azi sa vad cum face. Vad ca temperatura nu a mai facut. Eu pe vremea asta nu ies cu ea. E o flescaraie afara, de nu iti vine sa scoti nici un caine afara, daramite eu pe scumpa mea Dariuca.
Dana mamica gingasei Daria Stefania (20 iulie 2007)
poze cu Dariuta mea
dana, la mine e pasta sau doar culoare (lichidul fiind absorbit). altfel nu e. carnociori niciodata. e bine, nu e bine...nu stiu...
Aylin cu mica broscuta Alma (20.08.2007)
broscuta gargarita
aylin_tarcan spune:
cu masca de par m-am lamurit. dar o masca de fata stie cineva? dar ceva usor, nu ma trimiteti dupa cai verzi pe pereti mihaela, ceva idei? ca io de ceva vreme am un ten ingrozitor. e iritat tot.
Aylin cu mica broscuta Alma (20.08.2007)
broscuta gargarita
CarlaV spune:
Luna m-a facut sa ma uit iar pe servetelele umede Pampers Sensitive cu aloe si musetel, si iata ce am descoperit: pachetul mic cu 12 buc. si cu parfum are 3 parabeni, pachetul mare cu 63 buc. si perfume free cica nu are parabeni. Oricum, pe viitor cred ca voi folosi doar vata si apa calda, servetelele numai in deplasare.
Eu tin fetita in scaunul de masina pe locul din spate, in diagonala fata de mine. Exista si niste oglinzi speciale pe care le pui ca sa vezi mereu ce face copilul. Fii-mea daca maraie in trafic inseamna ca se plictiseste, si atunci vrea sa vada afara sau vrea sa nu mai stam la semafor sau la coada de masini. Cum accelerez, cum tace, indiferent cat de foame i-ar fi.
Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei
nma spune:
steluta felicitari pt decizia luata.
am vazut ca se vorbeste de fular. eu nu folosesc. ma tot cert cu bona ca i se pare frig in casa (am 20-21 grade) si vrea sa-i puna caciula la pitica.
deni acum vad ca nu ati scapat de problemele de sanatate. la mine pt gat a fost foarte buna sarea calda. acum mi-am facut un saculet pe care il incalzesc rapid in cuptor si il folosesc si la alex. alex e mucos si andra nu scapa nici de data asta. nu pot sa-l fac pe alex sa inteleaga si sa nu o mai pupe. nu merge nici cu pedepse.
sorina daca stiam ca speli tu pt noi nu mai puneam masina ca am uitat iar sa scot hainele. mai am o tura si gata ca de maine cica incep sarbatorile si raman hainele sifonate. andra nu doarme cand merge masina.
aylin imi pare rau pt voi. si andra plange mult seara dar e prea obosita ca nu vrea sa doarma ziua. ieri nu stiu daca a dormit mai mult de 40 min. aseara m-am chinuit 2 ore sa o culc.
uleiul de ricin e foarte bun si pt unghii. eu am folosit pt par in facultate masca si am fost multumita. acum vad ca nu am probleme dar am si parul foarte des. eu nu folosesc masti din comert. am incercat si fac matreata. balsam folosesc caci mi se incurca tare parul.
nu pot sa ajung la zi cu cititul
va pup
nico, mami de Andra 09.08.2007 si Alex 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze
Diana2007 spune:
quote:
Originally posted by mychydutza
si am mai aflat de uleiul de migdale dulce care cica face fff bine la ten. p-asta nu l-am testat dar urmeaza!!!!!!!!
*mihaela*
... eu pe asta il folosesc pentru masajul lui bebe si ii merge foarte bine. Ne-a fost recomandat de o asistenta medicala de aici.Atentie insa la alergii !!!
Diana mami lui Victor Christian, 24 Iulie 2007
Poze
Work as much as you need money, love like you've never been hurt, danse like no one is watching !
Diana2007 spune:
quote:
Originally posted by mychydutza
anto si pe mine ma mai apuca stari din astea. eu le pun si pe seama faptului ca stau mai tot timpu singura, adik numai cu bebe. sunt o fire activa , imi pace sa ies si ma simt ca intr-o cusk. nu zic ca nu-mi face placere sa ingrijesc de bebe insa parca .......nu mai pot! parca sunt Daniel Sihastru'.asta e...o sa treaca. bebe e cuminte, adoarme pe la 10 seara si doarme pana la 7 . ziua vrea giugiulit, plimbat, si doarme mai putin ca inainte. imi cam rupe spatele ca e din ce in ce mai greu.
voi ce saltele aveti la bebe? eu am de paie, ca am zis sa fie naturala, dar mi se pare tare si face si gauri, asa ca i-am pus o plapuma indoita in 2. insa nu-mi prea place ca face covatica la mijloc si mi se pare ca bebe sta de asta numai pe spate. voi ii culcati si pe burta? pe o parte? al meu doarme numa pe spate. o fi rau?
*mihaela*
Cum sa fie rau ????
E foarte bine ca doarme numai pe spate !
Iti spune o mama care sta cu frica in san pentru ca bebele ei doarme numai pe burta. Si oriunde intorc capul vad afise pe care scrie "culcati copilul numai pe spate" si asta datorita riscului ridicat pentru "sindromul mortii subite a sugarului".
Dar ce pot sa fac ? Ziua il pun sa doarma pe o parte dar mai mult de 30 de minute nu doarme asa si se trezeste urland. In schimb pe burta doarme atat cat are nevoie. Ce ma streseaza cel mai tare este ca inca nu se intoarce, ceea ce face ca manevra mea cu pusul pe burta sa fie oarecum fortata caci ma gandesc ca daca nu i-ar placea ar putea sa se intoarca. Dar el nu ! Cand se trezeste, se face "cosulet" si incepe sa agite, semn ca trebuie sa vin sa-l intorc.
Asta e, trebuie sa am rabdare in continuare si incredere in el, daca doarme asa de la o luna jumate...
Asa ca fii fericita, ai un copil model !
Poze
Work as much as you need money, love like you've never been hurt, danse like no one is watching !
pap.elena spune:
Fetelor am desoperit un miracol !Am descarcat de pe net 2 cd-uri "Classic Mozart for babies" care sant super .De 3 zile copilul meu doarme la pranz 2-3 ore legate, ascultand aceasta muzica .Parca il hipnotizeaza.Il pun in patut ii dau drumul la muzica si in 5 minute a adormit.Vreau sa va zic ca el nu dormea in timpul zilei in casa mai mult de 15 minute .
Legat de servetele umede ,eu nu prea folosesc .Eu il spal la fundulet dupa fiecare schimbat de pampers cu apa calda si nu am avut pana acum nici o problema cu iritatiile .
AYLIN referitor la masca pt ten uite una :un albus de ou (batut bine )amestecat cu cateva picaturi de lamaie si miere de albine (aceasta masca e recomandata mai mult pentru tenul gars ).
Elena si bufleiul deALEXANDRU
Diana2007 spune:
quote:
Originally posted by redai
Salut fetelor!!
Eu nu prea pot tine pasul cu voi.Vroiam sa va intreb. Cand mergeti singure cu masina si cu bebe, unde puneti scoica masinii?Eu o pun pe scaunu-l din dreapta cu spatele spre dorectia de mers.
Lore, mamicutza lui David
POZE
Depinde de masina. Daca ai airbag in fata NU se pune copilul in dreapta (nici daca nu ai, eu nu l-as pune pe "locul mortului"), cel mai indicat este la mijloc pe bancheta din spate, invers fata de directia de mers. Poti pune o oglinda pe spatarul din spate ca sa il poti vedea pe bebe. Al meu nu suporta sa-l prind in centuri, si dupa o jumatate de ora urla de zici ca il tai cu cutitul, asta e, m-am obisnuit. A, si incerc sa plec cu el dupa ce mananca, sau e timpul de somn, acum ca s-a marit mai adoarme in masina, ca la inceput era un urlat continuu.
Poze
pap.elena spune:
Apropo de intorsul de burta ,al meu baiat inca nu face asta si maine face 4 luni ,oare din cauza ca e cam grasut ?!In schimb daca ar putea s-ar ridica direct in picioare nu suporta sa stea la orizontala .
Si el doarme mult pe burta ,dupa masa de la 6 dimineata nu doarme altfel decat pe burta si asta de la 6 saptamani .I-si intoarce singur capul intr-o parte si alta.
Elena si bufleiul de ALEXANDRU