Strumfi de iulie-august 2007 (25)
Raspunsuri - Pagina 5
estecri spune:
danis, felicitati pentru " momentul istoric"...arunca cu momente dinastea si pe la mine ...
aylin_tarcan spune:
quote:
Originally posted by mychydutza
ref la masca de par si la naparlit: mi=a zis coafeza sa=l pieptam viguros in fiecare zi ca sa cada mai repede ce are de cazut si sa creasca cel nou. m=-a sigurat ca , creste! :) mi=a mai zis sa ma dau cu ulei de ricin sau de masline . ca e fff bun pt par. eu imi fac masca : 4 galbenusuri+o linguta ulei masline+o lingura miere. aplic pe tot paru inclusiv pe radacina si las 2-3 ore.pun o punga in cap si deasupra prosop sa se mentina cald. se face tare frumos si lucios. mai folosesc si gaz la clatit dar nu atunci cand aplic maska.
ma mai sfatuia cofeza sa nu folosesc masti din comert si balsam pt par, pt ca subtiaza firu!
.
*mihaela*
merci mihaela. suna bine masca. imi place. ulei de ricin? ce chestie!
Aylin cu mica broscuta Alma (20.08.2007)
broscuta gargarita
mychydutza spune:
si am mai aflat de uleiul de migdale dulce care cica face fff bine la ten. p-asta nu l-am testat dar urmeaza!!!!!!!!
*mihaela*
Carmena spune:
Neata
Aylin procentajul continut de produse este direct proportional cu ordinea in care apar pe eticheta, nu invers!! Iti spun sigur, si daca citesti cu atentie ai sa vezi ca pe majoritatea etichetelor se incepe cu "aqua" cum e si normal, majoritatea au apa cel mai mult in compozitie...
Acum de parabeni, neparabeni, eu personal nu ma stresez f tare. Noi la copii folosim Sanosan toata gama si suntem multumiti.Iar pentru mine Gerovital creme si demachianturi Bioten desi habar n-am avut ca nu contin asa vestitii parabeni!!!
Super masca Mihaela, uleiul de masline e elixir pentru par, bine ca ai rabdare sa stai 3 ore cu ea in cap, eu din pacate nu am. De balsam stiam si io ca nu face decat sa descurce, dar stilistul meu(hahaha cum suna, da' nu va faceti sperante ca ma vede destul de rar pe la el...) mi-a spus ca, chiar si mastile din comert sunt destul de bune, sa le folosesc in loc de balsam. La mine criteriul dupa care cumpar o masca de par este timpul de actionare, cu cat mai scurt, cu atat mai bine...In fine, sapunul de casa desi e aruncat cu rosii acum, a facut minuni la bunicile noastre...Evident ca nici io nu-l apreciez, in special mirosul (cahhh).
Sanatate multa va dorim!
http://www.flickr.com/photos/10678611@N07/?saved=1
Carmen si flacaii Stefan si Bogdan
CarlaV spune:
Anto, multumesc mult de tot pentru site-uri, am pus ochii pe niste hainute dragalase de la LaRedoute, mai studiez.
Mihaela, eu o spal pe Sabina cu sampon Nivea Baby cu musetel, m-am tot uitat si n-am gasit parabeni pe eticheta, o spal si pe cap si pe corp. Am folosit si servetelele umede de la Nivea, pe care dupa ce am dat o gramada de bani am citit ca au 5 parabeni... Apoi am trecut la Pampers care aveau doar 2, si mai nou la Pampers Sensitive cu aloe si musetel care cica nu au.
De antiperspirantele "stick" nu mai zic cat de daunatoare sunt, pentru ca nu e deloc sanatos sa impiedici corpul sa elimine transpiratia, deci toxinele. S-au facut studii din care a reiesit ca acest tip de antiperspirante creste riscul de cancer mamar...brrr!
Mai am niste produse naturale de la Burt's Bees, sunt si pentru noi si pentru bebei, folosesc de vreo 10 ani si sunt incantata de ele. Pentru caderea parului, super mi-a mers din prima cu Orientalis Hair Grow de la noi. Uleiul de ricin e bun si pentru gene.
Loredana, la reclama aia cu margarina care este buna mi se zburleste parul pe mine si vad rosu in fata ochilor. Off-topic... margarina nu e decat un plastic masticabil, inveleste celulele si impiedica schimbul lor de substante ducand la scaderea sistemului imunitar si la multe probleme digestive.
Stefania si Catarina, va multumesc pentru ce ati scris in guestBook-ul Sabinei.
Multumesc si eu pentru voturi, inainte erau mai multe. Poza aceea de pe plaja e din luna a 8-a, dar acum nu mai este scris asa.
Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei
aylin_tarcan spune:
quote:
Originally posted by Carmena
Neata
Aylin procentajul continut de produse este direct proportional cu ordinea in care apar pe eticheta, nu invers!! Iti spun sigur, si daca citesti cu atentie ai sa vezi ca pe majoritatea etichetelor se incepe cu "aqua" cum e si normal, majoritatea au apa cel mai mult in compozitie...
Acum de parabeni, neparabeni, eu personal nu ma stresez f tare. Noi la copii folosim Sanosan toata gama si suntem multumiti.Iar pentru mine Gerovital creme si demachianturi Bioten desi habar n-am avut ca nu contin asa vestitii parabeni!!!
Super masca Mihaela, uleiul de masline e elixir pentru par, bine ca ai rabdare sa stai 3 ore cu ea in cap, eu din pacate nu am. De balsam stiam si io ca nu face decat sa descurce, dar stilistul meu(hahaha cum suna, da' nu va faceti sperante ca ma vede destul de rar pe la el...) mi-a spus ca, chiar si mastile din comert sunt destul de bune, sa le folosesc in loc de balsam. La mine criteriul dupa care cumpar o masca de par este timpul de actionare, cu cat mai scurt, cu atat mai bine...In fine, sapunul de casa desi e aruncat cu rosii acum, a facut minuni la bunicile noastre...Evident ca nici io nu-l apreciez, in special mirosul (cahhh).
Sanatate multa va dorim!
http://www.flickr.com/photos/10678611@N07/?saved=1
Carmen si flacaii Stefan si Bogdan
carmen, io nu stiu decat din ce aud, ca nu sunt chimist. suna de bun simt ce spui tu, dar au batut astia apa in piua la televizor de ma plictisisem eu, ca e in ordine inversa.
io cacutza de pe hainele copilului (cand se face pana in gat) cu sapun de casa o scot. cu altceva - nema
broscuta gargarita
aylin_tarcan spune:
carla, bine ai zis de margarina. asa e!
si la mine criteriul la masca de par e timpul de actionare! din pacate!!!!!!1
broscuta gargarita
Antoanela23 spune:
Neata si de la noi,
Nimic special de raportat.
Copiii vostri la ce ora se culca? Sonia ma freaca aproape in fiecare seara cate doua ore pana adoarme, de obicei intre 10-12. Ziua adoarme singura dar seara vrea companie, plimbat in brate, fite. Adoarme pe la mizeul noptii pana la 7-8 dimineata, papa si mai doarme un pic. Nu ma deranjeaza prea tare programul asta dar pt cand incepem cresa/serviciul cred ca va trebui schimbat.
Azi dim am avut iar o stare de panica si angoasa, (ce ma fac eu, cum o sa ma descurc, etc)cred ca e si de la oboseala ca dupa ce ma activez si beau o cafea vad viata cu alti ochi.
Carla, vezi ca e un topic cu Redoute aici pe DC, afli de acolo cum e cu trimisul, taxele, cat sunt de seriosi. Mie mi-au trimis o comanda in vreo trei etape ca nu aveau totul din prima, fara taxe suplimentare bineinteles.
Pupaturi, va doresc o saptamana excelenta,
Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) siwww.flickr.com/photos/10611598@N04/sets/72157601053655009/" target="_blank">Victor (8 octombrie 2005)
mychydutza spune:
anto si pe mine ma mai apuca stari din astea. eu le pun si pe seama faptului ca stau mai tot timpu singura, adik numai cu bebe. sunt o fire activa , imi pace sa ies si ma simt ca intr-o cusk. nu zic ca nu-mi face placere sa ingrijesc de bebe insa parca .......nu mai pot! parca sunt Daniel Sihastru'.asta e...o sa treaca. bebe e cuminte, adoarme pe la 10 seara si doarme pana la 7 . ziua vrea giugiulit, plimbat, si doarme mai putin ca inainte. imi cam rupe spatele ca e din ce in ce mai greu.
voi ce saltele aveti la bebe? eu am de paie, ca am zis sa fie naturala, dar mi se pare tare si face si gauri, asa ca i-am pus o plapuma indoita in 2. insa nu-mi prea place ca face covatica la mijloc si mi se pare ca bebe sta de asta numai pe spate. voi ii culcati si pe burta? pe o parte? al meu doarme numa pe spate. o fi rau?
*mihaela*