Strumfi de iulie-august 2007 (25)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

mi_a, ai dreptate. nici cele fara parabeni nu sunt bune, dar mai bune decat cele cu. nici sapunul de casa nu e bun, asa ca....tot cu sebamed, sanosan etc spalam. dar macar parabenii astia sa nu ii aiba. daca tot ai de ales. eu le folosesc pe astea pana le termin.

mihaela, vreau si eu tratamentul!!!! ieri ma gandeam ca ma duc la plafar si iau pentru mine ceva masti de la himalaya, ca sunt numai din plante. dar ia zi si tu cu ce sa imi dau pe par!!!!

eu am invatat in liceu ca margarina alimentara are structura chimica asemanatoare cauciucului! de atunci mananc numai unt, asa cum e el, cu colesterol.

diana, eu nu folosesc fular. cica e contraindicat

eu sunt de acord cu oana!!!

Aylin cu mica broscuta Alma (20.08.2007)

broscuta gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estecri spune:

neata fetelor1
intru si eu in fuga pana nu se trezeste cupilu'...sa va povestim ce mai facem
Mihnea are 4 luni si 1 saptamana.., are 7,400kg(l-am facut de 3,680)si 61 cm (a avut la nastere 50). A inceput sa se intoarca pe burta ...si ce e cel mai rau ca se intoarce dupa ce mananca si normal ca vomita ...ce as putea sa-i fac? Jucariile le prinde in manuta si le baga in gurita ..iar daca nu are jucarie baga manutele pana ii vine sa vomite...De atata timp cat sta cu mainile in gurita e iritat tot de jur imprejurul gurii. Sta in leganus ridicat la 45 grade , il pun intre perne(dar se trage in jos si se intoarce pe burtica) ...iar daca il pun pe spate parca are arici sub fundulet. De la un timp nu mai adoarme decat pe la 11,30 noaptea dupa ce ma chinui cu el vreo 2 ore sa-l culc...il pun pe spate ..se intoarce pe burtica si plange...La baita il spal cu samponel nivea si apoi facem masaj cu ulei de masline fiert in "bain marine", dar cred ca o sa -l spal si eu de acum incolo cu galbenus de ou(macar e natural) De sters il sterg cu servetele umede de la pampers...
Am o intrebare: oare de la ce varsta a bebeilor trebuie sa fim atenta la ochisori sa nu aibe doamne'fere ceva (al meu de ex am impresia ca daca irisul de la un ochisor ii ajunge in coltul din interior ...la celalalt ochisor irisul nu ajunge in coltul din exterior. Ore sa-mi fac griji de pe acum sau inca are musculatura ochiului inca in dezvoltare?
Luna, tatal meu a facut operatie de ganglioni pe tiroida si a fost o interventie super usoara. Stia de ganglioni de multi ani dar nu s-a dus la operatie pentru ca erau micuti(a avut mai multi)...E bine ca esti optimista pentru ca nu este grav si se poate rezolva cat de cat usor. Sper sa ma intelegi ce vreau sa zic si sa nu crezi ca nu stiu ce inseamna o operatie ...dar vreau sa spun ca e destul de usor...
Nicole, ma bucur ca rezultatul a fost ok si nu as dori la nimeni sa treaca prin ce ai trecut tu...sunt atat de incompetenti unii medici incat te apuca nebunia si vorba cuiva ...iti vine sa-i dai in judecata...
sAnatate multa bebilor si mamicilor ...ca trebuie sa avem si noi grija de sanatatea noastra...(eu am racit acum o luna si binenteles ca mihnea a luat imediat raceala de la mine, chit ca am stat eu numai cu masca pe fata, si una peste alta ti se rupe sufletul cand ii vezi asa mici si cu nasucul plin de muci si ca tusesc...
gata, inchei ca m-am intins rau de tot
multumim si fetelor care se ocupa de album ca ne-au trecut si pe noi acolo
pup dulce

poze1; poza2; uite asa cresc 23 saptamani
coltul lui bebe;
poze bebe

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cris_m

oana,merci de cafea!

legat de vanatoarea de parabeni,mi-e teama ca ceea ce scrie pe etichete sa nu fie ca in bancul ala "jumatate o fac,jumatate nu recunosc..."

in alta ordine de idei ioana a implinit 3 luni...
ca un bilant,are 5.600 kg(a luat doar 600 gr in ultima luna,dar dupa cum zicea anya, e bine si asa),cred ca 58-60 cm si papa in continuare la san.

pentru ca am facut rost de cantar, sa nu credeti cumva ca am rezistat ispitei de a o cantari la fiecare masa, in 24h a mancat 680gr;nu e mult dar nici putin

aylin,de dragul tau am facut-o...(uite cum pasez pisica) , sa stii ca in 5min poate suge 90-100ml, in 10min 120-140.

si acum va rog sa nu aruncati in mine cu rosii, ceapa etc, pentru ca deja am dat cantarul inapoi

cris_m

mami de Ioana(16.08.2007) si Andrei(30.10.1999)
http://www.flickr.com/photos/cris_m/?donelayout=1

cris, lasa sa dea in mine cu rosii! ca azi imi vine cantarul! nu se mai putea. nu mananca, frate!!!

EDIT: ca sa o cantaresc saptamanal, nu cred ca ma apuca pe mine vrednicia de a face proba suptului. si daca cumva ma apuca, nu cred ca ma tine mai mult de 3-4 ori.

abia astept sa iasa coprocultura aia si sa mai treaca ceva vreme sa repet urocultura!

broscuta gargarita

Mergi la inceput

he-he, am bagat o masina de haine la spalat...si doarme fi'miu de rupe...hi-hi

coltul lui bebe;
poze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danis spune:

buna dimineata si de la noi

multumim de cafea, mmm tare buna!

noi am ajuns sa raportam un "moment istoric"

Andrei a dormit de la 9 si jumatate seara pana la 6 si jumatate dimineata... nu mi-a venit sa cred dimineata cand m-am uitat la ceas...

povestea nasterii:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=104532

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Neata fetelor,

Ati inceput noul capitol cu mult spor.
Daca suntem la produse naturale vreau sa va spun ca aici toata lumea e inebunita dupa produsele ecologice. Au si haine ecologice, bineinteles ca nu sunt cine stie ce frumusete dar sunt ecologice.
Un produs pt a fi considerat ecologic aici trece printr-un control strict de la conceptie pana ajunge pe piata.
Radeam cu sotul meu ca am citit intr-un ziar ca vacile si porcii trebuie sa fie fericiti, trebuie sa li se ofere tot confortul posibil, mancare ecologica pt a a vea carne ecologica.
Au aici ziua vacii in care vacile zburda vesele pe campii si lumea in jurul lor face picknic si bea lapte cu diferite procentaje de grasime. Daca omori un porc in conditii inumane platesti amenda sau mergi la mititica cateva zile.
Preturile la produsele ecologice (mancare) sunt aceleasi ca si la produsele normale dar sunt mai perisabile si gustul e diferit.
Astia aici sunt nationalisti nevoie mare inainte de a cumpara un produs din alta tara cumpara unul danez la pret dublu.
La inceput mi se parea totul SF si snobism acum m-am mai obisnuit.

stefania mamica Catarinei din 25 aug 2007
http://salexandre.blogspot.com/
http://www.flickr.com/photos/balexandre/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredana_76 spune:

Buna dimineata si de la noi.Oana cafea mai e? ca am nevoie.M-a tinut piticul in priza toata noaptea.Ba tipa ca are vreun gazut,ba nu putea sa faca caca dupa aia ii era foame.Eu cred ca si de la dinte ca simt la mina doar un coltisor si inca nu a spart gingia.
Acum ne pregatim sa mergem la vaccin si el doarme de rupe.Apropo cum e cu vaccinul asta platit ca pe asta il facem acum,ce are in plus fata de asta de la stat? Eu primul l-am facut pe cel de la stat.

David Alexandru 16.07.2007

http://community.webshots.com/user/loredana76100

Mergi la inceput

eu spal toata casa....mai exact tot ce intra in masina de spalat...daca aveti rufe murdare dati-mi mie ca le bag cu cea mai mare placere in masina ...
noi papam suculet de morcov cu mar de cateva zile si se cam stramba mihnea. Ce e mai naspa ca cu toate ca am citit atatea despre diversificare nu prea mai stiu cu ce sa continui...

coltul lui bebe;
poze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

ref la masca de par si la naparlit: mi=a zis coafeza sa=l pieptam viguros in fiecare zi ca sa cada mai repede ce are de cazut si sa creasca cel nou. m=-a sigurat ca , creste! :) mi=a mai zis sa ma dau cu ulei de ricin sau de masline . ca e fff bun pt par. eu imi fac masca : 4 galbenusuri+o linguta ulei masline+o lingura miere. aplic pe tot paru inclusiv pe radacina si las 2-3 ore.pun o punga in cap si deasupra prosop sa se mentina cald. se face tare frumos si lucios. mai folosesc si gaz la clatit dar nu atunci cand aplic maska.
ma mai sfatuia cofeza sa nu folosesc masti din comert si balsam pt par, pt ca subtiaza firu!
.

*mihaela*

Mergi la inceput

mai, fetelor, de 3 zile tipam nevoie mare. iar seara este show-ul de pe lume. de la BURTA!!! noua in loc sa ne treaca colicile, pentru ca facem 3 luni, ne reapar!

broscuta gargarita

Mergi la inceput