Strumfi de iulie-august 2007 (25)
Raspunsuri - Pagina 3
cris_m spune:
oana,merci de cafea!
legat de vanatoarea de parabeni,mi-e teama ca ceea ce scrie pe etichete sa nu fie ca in bancul ala "jumatate o fac,jumatate nu recunosc..."
in alta ordine de idei ioana a implinit 3 luni...
ca un bilant,are 5.600 kg(a luat doar 600 gr in ultima luna,dar dupa cum zicea anya, e bine si asa),cred ca 58-60 cm si papa in continuare la san.
pentru ca am facut rost de cantar, sa nu credeti cumva ca am rezistat ispitei de a o cantari la fiecare masa, in 24h a mancat 680gr;nu e mult dar nici putin
aylin,de dragul tau am facut-o...(uite cum pasez pisica) , sa stii ca in 5min poate suge 90-100ml, in 10min 120-140.
si acum va rog sa nu aruncati in mine cu rosii, ceapa etc, pentru ca deja am dat cantarul inapoi
cris_m
mami de Ioana(16.08.2007) si Andrei(30.10.1999)
http://www.flickr.com/photos/cris_m/?donelayout=1
mychydutza spune:
quote:
Originally posted by mi_a
Mykydutza,vad ca deja folosesti naturiste pentru Andrei,adica ousorul , uleiul cu cimbru etc. Mersic pt. reteta tratamentului de par, marti ma tund scurt si o sa incep o campanie de ingrijire intensiva a parului meu.
sa faci masca aia de par ca se vede rezultatu de prima data. stii ce luciu are si ce bine arata? important e sa nu mai folosesti balsam. cica subtiaza firu de par. lasi numai cu masca. eu mai folosesc si gazz la apa de clatit. pun cateva picaturi si ma clatesc....face si ala fff bine la regenerare! asta am verificat=o personal!
*mihaela*
mychydutza spune:
quote:
si acum va rog sa nu aruncati in mine cu rosii, ceapa etc, pentru ca deja am dat cantarul inapoi
cris_m
ha! eram gata-gata sa ma iau de tine cu cantaru cand am citit ca l-ai dat inapoi! eu n=am cantar si nu-l cantaresc niciodata acasa, doar la vizita lunara, pt ca am urmat sfatul lui Capraru :cantaritu dupa fiecare masa sau zilnic creeaza neliniste si griji mamei.......
*mihaela*
ghinetz spune:
quote:
Ne-a facut o surpriza si in loc sa vina la 8 seara cu un tren direct a venit la 11 dar a schimbat in Iasi.Ne iubeste,nu?
Nonna nu cred ca asta era problema. Gandindu-ma asa, la barbati in general as zice ca a vrut si el un we cu liniste. Si cred ca numai tie ti-a lipsit cineva cu care sa vorbesti. Stiu si eu...ma gandesc la al meu si la mine (eu sunt o vorbareata, se vede, nu?)
quote:
perspirantu n-am idee cu ce as putea sa=l inlocuiesc. poate cu o clema de nas....
Acum m-am uitat pe persipirantul meu si chir m-am enervat: are o eticheta lipita peste cea pe care scrie ce contine. Chipurile, eticheta asta e asa, de forma, ea se desprinde f usor, dar...ce chestie! Mychy, ai mai multe cleme?
quote:
sa faci masca aia de par ca se vede rezultatu de prima data.
Despre ce masca vorbiti? (intreb si eu in cazul in care o sa mai am par, ca in ce stil cade....!)
Oana , Stefan si Victor . Si tati
www.flickr.com/photos/12244302@N04/sets/" target="_blank">POZE CU NOI
(scuzati, sigur iar am inversat niste litere cand am tehnoredactat)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
ghinetz spune:
Am trimis pe mail poze cu Victor la 4 luni, pentru album. Multumim celor care ne vor trece si pe noi acolo.
cris, pai nu erai tu aruncatoarea de ceapa?! Cum asa...sa-ti luam painea de la gura? Si tocmai in tine?
(ati vazut, am adaugat ceva la semnatura mea. Ca si eu m-am enervat la cate inversari fac. mai, sigur n-o fi ceva cu mine? Sigur nu o iau razna? Nu cumva emisferele alea s-au sucit si ele?)
Oana , Stefan si Victor . Si tati
www.flickr.com/photos/12244302@N04/sets/" target="_blank">POZE CU NOI
(scuzati, sigur iar am inversat niste litere cand am tehnoredactat)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
jadi spune:
Buna cafeaua, acum sa beau si una naturala!
Am doua bucati plozi, cel mare doarme sforaind la noi in pat, cel mic vomita de dimineata ca sa isi demonstreze personalitatea. Culmea culmilor, cel mic tine sa il trezeasca pe cel mare, pana acum era invers.
Si am si una bucata gat inflamata, aproape ca nu mai pot inghiti, cool nu? Am supt toata noaptea hexoraletten dar ameliorarea nu e vizibila. Sper sa nu fie cazul de antibiotice.
Cu produsele cometice, sunt de parere ca toate au cateva ceva, unii le-au scris pe eticheta, altii nu. Ma uitam la Nivea, scrie ca sunt fara, fara , fara. Acum ce sa zic, ii cred dar si pe Danonino scrie ca sunt fara conservanti, fara nu mai stiu ce dar sincer inca nu m-am incumetat sa ii fac lui Vlad o obisnuita ca aliment. Asa ca, hotul neprins e negustor cinstit! Eu folosesc Mustela si mai am ceva stoc din creme, sapunuri, dupa ce le voi termina o sa ma mai gandesc cu ce il schimb. Una peste alta, ii fac baie copilului si ar trebui sa fiu mandra
Eu am votat Andici, Nikoli, Voini, Nma, Redai cele 2 poze ale noastre si ceva poze in plus care mi-au placut! Daca mai e cineva nevotat sa spuna, nu am avut rabdare sa vizionez toate pozele.
Deni & Vlad & Tudor
jadi spune:
Oana, eu folosesc masca de par de la Garnier (niste cutii verzi) dar si una la tub de la Loncolor, ambele cu foarte multi parabeni dupa cum nu citesc pe ele
Deni & Vlad & Tudor
samadhi spune:
Buna dimineata !!!!
Jadi : si eu sunt de parerea ta, ca toate au cate ceva ... ca stiim noi sau nu... M-am uitat aseara si pe crema de Nivea si tot are ceva acolo, ei spun ca sunt fara conservanti dar ce sta la ingrediente... si la fel crema de demachiat era tot de Nivea si avea o suita de ingrediente care eu habar n-am ce sunt...
ANYA : si eu folosesc Bübchen si Penaten, si Pampers servetele umede si deloc nu sunt ieftine, scrie ca sunt fara coloranti si conservanti pe ele, dar daca te uiti la ingrediente..... ramai cu gura cascata.Asa ca cum zici daca ne impancientam pentru tot, nu mai avem nici cum sa bem nici apa de ploaie cum zice Jadi.... Asta este lumea in care traim, si cred ca inainte prin anii 50-60-70 in Germania si America era si mai nociva situatia, gandind ca aveai voie sa fumezi peste tot si oriunde,chiar si in locuri inchise si aglomerate!
Luna: aici nu se face vaccin cand copilul e bolnav, sa nu ii faci!
Ma mir cum in Anglia se face, chiar daca sa zicem a depasit cu o sapt. termenul asta nu are importanta.Ai grija de micuta ta, si multa sanatate pentru voi toti!
Mami de Maxima Andreea 13.08.2002 si Merwana Tahira 17.08.2007
samadhi spune:
CAUT CENUSAREASA !!!!!!!
Intreb daca are cineva nevoie de o pereche de cizme negre, trei sfert, din piele,marimea 36, pentru un picior mai ingust(subtire), cu toc 3-4 cm patratic, sunt noi au costat 40 euro, nu i-am purtat niciodata, au inca pretul pe ele.Spun daca este cineva "in nevoie" pentru ca vreau sa-i dau pe gratis pentru cineva din Bucuresti care nu are.Spun din Bucuresti pentru ca nu le trimit prin posta ci trebuie sa le probeze inainte sa vad daca se potrivesc.Nu vreau sa le dau ca sa fie apoi vandu-te ca asa pot sa fac eu... de aceea spun pentru cineva in nevoie!!!!!!Poate cunoasteti pe cineva... pot sa trimit si poza pe email-ul comun daca e cineva interesat.
Multumesc anticipat!
Mami de Maxima Andreea 13.08.2002 si Merwana Tahira 17.08.2007
aylin_tarcan spune:
mihaela, concentratia substantelor insirate este in ordine inversa listei. de la mic la mare. si ei sunt la sfarsitul listei!!!!
daca te uiti pe fardul de obraz, pe rimel, pe pudra, pe fondul de ten...toate au.
ma duc sa citesc si capitolul asta si revin
Aylin cu mica broscuta Alma (20.08.2007)
broscuta gargarita